Hudplejekonsultation og ansigtsbehandling hos Elizabeth Arden

09.09.15
Hudplejekonsultation og ansigtsbehandling hos Elizabeth Arden
Hudplejekonsultation og ansigtsbehandling hos Elizabeth Arden
Foto: Elizabeth Arden

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Elizabeth Arden

Da jeg delte opslaget om gratis hudplejekonsultationer hos Elizabeth Arden på Facebook for et par uger siden, var det ikke engang gået op for mig, hvor lækker en mulighed det faktisk er. Siden hen har jeg læst på lektien, og derfor har jeg lyst til at dele det igen.
Elizabeth Arden har i et par år sørget for at forkæle deres kunder og andre interesserede lidt ekstra i nogle uger hvert år. Der har blandt andet været mulighed for konsultationer af den ene eller den anden art. Og fra den 14.-20. september (uge 38) går det atter løs med hudplejekonsultationer hos Elizabeth Arden i Magasin på Kongens Nytorv.

Konsultationen
De fleste af de mails, vi modtager, omhandler rutiner og produkter. Derfor tænker jeg at mange af vores søde læsere kunne have rigtig god gavn af at tage i mod det fine tilbud om en hudplejekonsultation hos Elizabeth Arden. Du vil få en hudanalyse og naturligvis få råd og vejledning i, hvilke produkter din hud ville have glæde af.
Som en ekstra bonus vil du få en oxygenbehandling, og selvom det er en følelse man lige skal vænne sig lidt til, så har jeg aldrig oplevet så hurtig og effektiv en behandling. Din hud får simpelthen et boost af fugt uden lige, og du kan virkelig se resultatet med det samme.

Spændende nyheder
I 2015 har Elizabeth Arden lanceret rigtig mange spændende nyheder, og alene af den grund mener jeg bestemt, at standen i Magasin er et besøg værd. De seneste år har Elizabeth Arden lanceret nogle meget smukke makeupkollektioner, og den seneste Golden Opulence Color Collection er selvfølgelig ingen undtagelse. Emballagen er så smuk, og især øjenskyggerne har jeg forelsket mig i. Dernæst er den sidste duft i Untold serien blevet lanceret i design der matcher makeupkollektionens emballage. Untold Luxe er et skønt krydret bekendtskab med noter af blandt andet jasmin, sandeltræ, kanel, vanilje, styrax og labdanum.
Der er også masser af spændende produkter på hudplejefronten, men dem bliver du med garanti præsenteret for til konsultationen.

Ansigtsbehandling
Udover femogfyrre minutters god og kyndig vejledning, samt oxygenbehandling får du også et gavekort med dig hjem fra din hudplejekonsultation hos Elizabeth Arden. Gavekortet gælder til en skøn Elizabeth Arden ansigtsbehandling, hvor din hud bliver renset, eksfolieret og fugtet. Behandlingen bliver udført af en af kosmetologerne i The Red Door, der er Elizabeth Ardens egen behandlingskabine.

Der er et begrænset antal pladser, hvorfor du med fordel kan booke din tid til en hudplejekonsultation hos Elizabeth Arden i Magasin på Kongens Nytorv ved at klikke på et af de links i indlægget.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Elizabeth Arden

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Anja

Husk at læse ingredienslisten grundigt og vær kritisk, sådan som Pudderdaaserne plejer, når det ikke er et sponsoreret indlæg 😉

Louise

Jeg har nogle spørgsmål til jer omkring min hud. Jeg er enlig mor til 2 og på su så pengene til en kosmetolog er der ikke og min læge vil ligeledes ikke tage mig seriøst når jeg fortæller ham om min hud og de psykiske problemer det giver mig i form af dårlig selvværd. Er der nogen mulighed for at jeg kan få jeres mail og så sende et billede af min hud tæt på og nogle spørgsmål?

Katja Moikjær

Hej Louise. Selvfølgelig. Du kan finde vores kontaktoplysninger her: https://pudderdaaserne.dk/om-2/
Kh Katja

Nadia

Jeg kan ikke finde nogle ledige tider i dette link? Er jeg den eneste der ikke kan det?

Sine

Hej Pudderdåser.
Jeg døjer med fedtet hud og har hørt at en lille smule olie under ens creme kan hjælpe på det, da huden ofte overproducerer fedt, hvis den ikke får nok fugt. Hvilke olier er gode til ansigtet?

Katja Moikjær

Hej Sine
Olie på fedtet hud er ikke nogen særlig godt ide. Du kan læse vores anbefalinger til fedtet hud her: https://pudderdaaserne.dk/2012/11/09/guide-fedtet-hud-og-skinnende-t-zone/
KH. Katja

Christina hansen

Godmorgen HeLene
Er det denne oplevelse, du omtaler på beautyblog dk.?
Da jeg har en tid i morgen, kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre lidt mere inden??
Håber, du vil dele din oplevelse 🙂
God onsdag!

Helene Randløv

Hej Christina
Nu er jeg i tvivl om det er mig, eller vores læser HeLene du spørger? Jeg mindes ikke at have omtalt noget på Beautyblog, kan du hjælpe mig lidt?
Hvad vil du høre mere om? For så er det lidt lettere for mig at hjælpe!
Kh. Helene

Christina hansen

Hej igen – begge to!
Ja, for det er så her, jeg må indrømme, at jeg troede, at I var én og samme person…
Men så er det åbenbart jeres læser, jeg spørger. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *