Lørdagslook: Flamepoint

25.07.15
Lørdagslook: Flamepoint

Lørdagslook: Flamepoint

Det er altså ret bizart at lægge makeup i øsende regn, lyn og torden, når nu man har fundet en masse glade farver frem… Der var nemlig dømt sand feriestemning og solskin i mit hjem i formiddags, da jeg lagde makeuppen ned i tasken. I denne weekend skal jeg nemlig slappe af… Og derfor er jeg taget laaaangt væk fra byen, men først efter at have kørt, pakket ud, købt ind og lavet mad, var det endelig blevet tid til lørdagslooket. Der var himlen så grå, at jeg måtte tænde lyset, så makeuppen blev lagt mens lynene slog ned omkring mig, mens terrassen skælvede hver gang bragene lød.

Farven Lilla
Det er ikke helt nemt, når man pludselig ikke kan tåle en farve, som man elsker at bruge. Faktisk er det rigtig træls, og derfor er jeg selvfølgelig MEGET forsigtig med de lilla farver, som giver mig en reaktion, der minder en hel del om øjenbetændelse. Sidste gang jeg havde min tidligere favorit øjenskygge på, som naturligvis er lilla, prøvede jeg at fjerne alt makeuppen med en vatpind. Det tog selvfølgelig længere tid, men det resulterede i, at jeg slet ikke reagerede på den. Siden da har jeg gjort sådan, hver eneste gang jeg har haft lilla øjenskygge på, og jeg har ikke haft reaktioner siden.

Lørdagslook: Flamepoint åbent/lukket

Flamepoint
Det første min veninde udbrød, da hun så looket var: ”Tequila Sunrise” og så ærgrede vi os lidt over, at vi ikke havde købt tequila og grenadine… Når nu looket kom til at hedde Flamepoint, var det fordi, det lynede sådan og vi talte om lynnedslag og brand… og da den orange øjenskygge i Sugarpill Burning Heart Palette netop hedder Flamepoint, var det rimelig nærliggende…

Lørdagslook: Flamepoint Produkter

  • Hud: Først fordelte jeg MAC Mineralize Timecheck Lotion i hele ansigtet, og derefter duppede jeg Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact på kinderne, næsen og lidt i panden.
  • Kinder: På kinderne lagde jeg den fine og meget lette Benefit Fine One One Sheer Brightening Color For Cheeks & Lips (Sephora). Derefter fordelte jeg Benefit Bronzing Powder (Sephora)i farven Hoola på kinderne, næsen og i hårgrænsen.
  • Øjne: Som primer tester jeg i øjeblikket NYX Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer, som jeg lagde på hele øjenlåget. Derefter blandede jeg farverne Sand Walker og Washed Ashore (de to lyse yderst til venstre i nederste række) fra Sleek MakeUp i-Divine Palette i farven Snapshots 732 i globelinjen, derefter lagde jeg Martini (nummer to fra venstre i øverste række) fra samme palette på midten af øjenlåget. Så tog jeg Sugarpill Burning Heart Palette, først lagde jeg den lilla Poison Plum nederst i globelinjen lige under de andre farver, den tonede jeg ud med den røde Love+, som igen blev tonet ud med den orange Flamepoint ned mod Martini på midten af øjenlåget. I inderste øjenkrog lagde jeg den gule Buttercupcake, som øverst blev tonet ind mod Martini og ved nederste vippekant blev tonet sammen med først Flamepoint, så Love+ og mod yderste øjenkrog Poison Plum.
  • Bryn: Mine øjenbryn markerede jeg hurtigt med Clinique Instant Lift For Brows i farven 05 Black/Brown, hvorefter jeg redte dem igennem med en børste.
  • Vipper: På vipperne prøvede jeg for første gang Rimmel London Wonder´Full Wake Me Up Mascara, som har en virkelig god børste… Jeg skal nok lige vænne mig lidt til at den dufter så kraftigt, for det er jeg altså ikke så vild med.
  • Briller: Det sorte stel hedder Rony og er fra Götti.
  • Læber: De skønne NYX Butter Lipsticks er bløde og rare og virkelig skønne, her valgte jeg farven BLS21 Fizzies.

Desværre var samtlige af mine eyelinere smuttet ud af tasken, så jeg brugte en skråpensel med lidt mascara på, for at markere øverste øjenvippekant…

Oplever du at du tåler nogle farver bedre end andre?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Pernille / stay-positive.dk

Lækkert look. Men helt klart mere til de sydlige himmelstrøg end til den danske møg… Øhh høj-sommer. Passer perfekt til en solbrændte kinder og en tequila sunrise.

Linda

Rigtig fint look, og fedt at se Burning Heart paletten i brug 🙂 Den er så smuk!
Jeg kan heller ikke tåle lilla øjenskygge, på trods af at det også er min yndlings til mine grønne øjne, så hvis du har flere gode råd, må du meget gerne dele dem 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *