Lørdagslook: Kardazzle

06.06.15
Gør det for dig selv!

Lørdagslook: Kardazzle

Under mit besøg i House of Stars i forrige uge, var der naturligvis en masse nyheder, jeg skulle tjekke ud. Sidst jeg kiggede med fingrene var helt tilbage i november, og der er jo kommet mange spændende ting til siden. Blandt andet var jeg meget nysgerrig efter at få fingrene i Kardashian Beauty igen, især øjenskyggepaletterne som jeg har hørt så meget fint om. Selvom jeg har mere end rigeligt, når det gælder makeup, så lå to af dem alligevel i posen, da jeg sad i toget på vej hjem… Og det kriblede virkelig i fingrene for at lege med dem.

Navneforvirring
Da jeg sad med Kardazzle paletten i hånden her hjemme, blev jeg pludselig i tvivl om, hvordan tingene egentlig hang sammen, på paletten står der nemlig Khroma Beauty. Hvis du har lige så ligt styr på realitystjerner som mig, så har du måske tænkt det samme… Sagen er den, at firmaet har skiftet hænder og nu hedder det altså Kardashian Beauty, og de smukke Complete Face Palette i farverne Kim’s og Kourtney’s Kardazzle er altså fra tiden før. I skrivende stund har jeg besluttet mig for, at jeg også bliver nødt til at eje Kourtney’s Kardazzle, fordi de paletter simpelthen er så sindssygt anvendelige og perfekte, når man er på farten, fordi de ingenting fylder.

Kim’s Kardazzle
Det er ikke sært, at mit valg lige faldt på Kim’s Kardazzle, for en palette hovedsageligt bestående af grålige nuancer, kan jeg ganske enkelt ikke modstå! De to blå gør ikke argumentet svagere… Øjenskyggerne er dem jeg griber efter, når looket skal være mere rock ’n roll, smokey og cool. Men man kan selvfølgelig ligeså godt bruge den helt klassisk eller nedtonet.
Palettens blush, highlighter og bronzer er nøje afstemt efter hinanden og er naturligvis også meget fine hver for sig. Dog skal du være opmærksom på at highlighteren er meget gylden, og derfor godt kan syne lidt skæv i forhold til de koldeste af øjenskyggerne.

Kardazzle
Selvom Kim’s Kardazzle kalder nærmest på smokey eyes, men jeg fik sådan lyst til noget mere grafisk og markeret, hvorfor jeg ikke har tonet kanterne ud, som jeg ellers plejer at gøre. Til yderste øjenkrog brugte jeg en serviet med makeupfjerner for at få kanten helt skarp, hvis du vil gøre det samme, er det vigtigt at bruge en variant uden fedtstoffer, så din makeup ikke begynder at vandre i løbet af dagen eller aftenen. Når jeg arbejder med mørke skygger, starter jeg stort set altid med øjenskyggen for at undgå det mørke drys på kinderne.

Lørdagslook: Kardazzle Øjne

Lørdagslook: Kardazzle produkter

Hvilken makeup  griber du efter, når du er på farten?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Kat

Hej Pudderdåser! Jeg tænkte på, om i kunne give nogle anbefalinger til festivalpakning og hudrens? Jeg er selv KÆMPE fan af Avenes Cleanance K (r.i.p.), der fuldstændigt reddede min hud sidste år. F.eks. micellair-vand eller andre former for rens, som er nemt at gå til i et telt og uden rindende vand 🙂

Helene Randløv

Hej Kat!
Det kan du tro, sådan en guide kan jeg have klar i næste uge :-*
Indtil da kan du læse min festivalguide her:
https://pudderdaaserne.dk/2011/06/24/pudderdasernes-pakkeguide-til-sommerens-festivaler-2/
Kh. Helene

Jiara

Flot som altid! Du kan bare det med teknik og farver. Den læbestift/farve skal jeg se nærmere på – tak for inspiration!
/Jiara

Helene Randløv

Hej Jiara
Mange tak :-*
Jeg måtte eje to af farverne, men jeg tror måske nok, at jeg skal have købt resten også!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *