Lørdagslook: Orange is the new…

16.05.15
Lørdagslook: Orange is the new…

Desert Festival

Det er ikke sjældent mine drenge er med på råd, når jeg vælger dagens makeup. Og det var min yngste forleden. Han er en cool lille gut, som sætter sig ordentligt ind i tingene, og han tænkte nøje efter, da jeg spurgte ham, hvad han syntes. Hans svar var ærlig talt også ret overraskende, for knægten valgte den palette med de orange øjenskygger.
Orange er ikke lige den farve, jeg går mest med, så jeg spurgte ham overrasket, hvorfor han havde valgt den. Han fortalte, at han havde kigget på min blå kjole og tænkt at den farve, som lignede den mindst måtte være orange. Resten af formiddagen talte vi om farveteori, og jeg viste ham farvecirklen, hvor orange netop er overfor blå.

Gensyn
Når drengene får lov til at vælge farver, så er det selvfølgelig for ikke at gro helt fast i de samme farver og rutiner. Og så er det fordi, de ikke lige overvejer konsistenser, mærker og hvilke farver, jeg havde på sidst. Det kræver også af og til, at jeg tænker ud af boksen, for kombinationerne ligger ikke altid lige for. Det fremmer kreativiteten, og så ender det ganske ofte med nogle nye yndlings kombinationer. Denne gang fandt jeg for eksempel en gelé eyeliner frem fra gemmerne. Sådan en har jeg ikke haft fat i meget længe, men jeg skal helt sikkert lege lidt mere med den i det næste stykke tid.

Som Limpopofloden…
Som nævnt er orange ikke en af de farver, som står øverst, når det kommer til valg af farver til øjnene i hvert fald. Min øjenfarve er ikke helt let at beskrive, for den er en sær mellemting mellem grå, blå og grøn. Det gode ved det er, at jeg mere eller mindre selv kan vælge, hvilken en af farverne jeg vil fremhæve netop ved at vælge kontrast farver.
På nærbillederne er det ikke nær så tydeligt, som det er på billedet af hele ansigtet, der kan man nemlig godt se, at mine øjne syner mere blå, end de plejer at være.

Desert Festival
Det er ingen overdrivelse, hvis jeg siger, at den orange øjenskyggepalette Desert Festival fra Wet ’n’ Wild ikke helt indeholder de farver, som jeg plejer at bruge. Og et kort øjeblik overvejede jeg også, om jeg skulle finde en sort øjenskygge i stedet for de brune i paletten… Men jeg holdt mig til paletten og tilføjede i stedet en fin highlighter fra Shiseido.

Lørdagslook: Desert Festival åbent/lukket

Lørdagslook: Desert Festival Produkter

Paletterne fra Wet ’n’Wild er virkelig gode, meget pigmenterede og så holder de godt. Helt generelt er jeg virkelig vild med mærket, som også er virkelig budgetvenligt. Det var helt tilfældigt paletterne lå fremme, men jeg er så glad for, at yngsten valgte netop dem. Dem skal jeg lege meget mere med i denne uge.

Har du en øjenskyggefarve, du undgår, fordi du ikke helt kan placere farven i samlingen?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Randi

Makeuppen er flot, mn det er dit hår altså også.

Helene Randløv

Mange tak Randi :-*
Kh. Helene

Kirsten

Uha der skal mange ting, tid og penge til for at komme til at se godt ud

Helene Randløv

Kære Kirsten
Det kan heldigvis gøres med få produkter, det er bare til inspiration :-*
Kh. Helene

Gigi

Du ser bragende godt ud! 😉
Jeg har selv en okkergul øjenskygge, som jeg godt nok tøvede en del med at tage i brug, men den er faktisk superflot, når den kommer på (blå øjne og Stryhns grovhakkede hårfarve), så ja – nogle gange skal man altså bare tænke ud af boksen!
Og sikke da en sej gut du har, som åbenbart har naturligt flair for komplementærfarver.. det er virkelig imponerende! Kontraster kan bare føje meget liv og spænding til et look. :smiley:

Helene Randløv

Mange tak Gigi!
Ja, gul er heller ikke den farve, jeg bruger oftest, men det er jo bare så fint, når man endelig gør <3
Han er så vildt sej også til at tegne <3 Det er en spændende udvikling at følge.
Kontraster er meget mere interessante for øjnene 😉 Jeg er vild med det!
Kh. Helene

Monica

Hvor ser du bragende godt ud! Havde aldrig troet orange ville se så smukt ud 🙂

Helene Randløv

Hej Monica
Tusind tak, nej… for at være helt ærlig, var jeg selv temmelig meget i tvivl. Men det er jo fordi, jeg ikke er vant til det. Så er det godt, jeg har nogen til at puffe mig ud på dybt vand.
Kh. Helene

Saima

Dit nye hår klæder dig vanvittigt godt! Du så lækker!

Helene Randløv

Hej Saima
AAAiii altså tak for det!
Kh. Helene

Jiara

Ihh altså det er godt nok en spændende farve din søn valgte og også den ser fantastisk ud på dig. Det kan være jeg skal få min nevø til at vælge for mig engang imellem.
Smukt og anderledes – Desert rose agtigt!!
Jiara

Helene Randløv

Hej Jiara
Mange tak, ja det kan godt anbefales at få andre til at vælge. Så kommer man helt ud af sine måske ret fasttømrede vaner.
Kh. Helene

Karin V S

kære Helene, wow dine øjne er SMUKKE – denne makeup understreger virkelig deres flotte farve :smiley:
Knus Karin

Helene Randløv

Tusind tak Karin :-*
Kh. Helene

Henriette

Fantastiske farver til dine smukke øjne, Helene

Helene Randløv

Mange tak Henriette <3
Kh. Helene

Else

Wowsa hvor er det bare flot, din knægt foretog et genialt valg! Jeg er inspireret:)
Og giver de andre ret, du ser hammerstjernegodt ud:*

Helene Randløv

Altså, I er s’gu da for søde altså! Tusind tak Else :-*
Kh. Helene

Else

Vi er ikke søde, vi er observante;)
Hils din knægt at takket være ham har jeg orange læber i dag!

Helene Randløv

Hvor er du sej Else! Han blev glad og lidt genert :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *