Lørdagslook: Talk Flirty

25.04.15
Lørdagslook: Talk Flirty ansigt

Lørdagslook: Talk Flirty ansigt

I dag har der været bud efter mig hos dejlige veninder til hygge, masser af vin og skøn mad. Selvfølgelig tog jeg makeup på til lejligheden…
Det eneste, jeg havde besluttet, inden jeg gik i gang, var at det skulle være lidt støvet. Så da jeg kom i gang blev det turkis og gråt med lidt rosa… Læberne blev en af favoritterne fra Benefit, og skyggerne blev fra forskellige mærker.
Forleden opdagede jeg nemlig til min store glæde, at der er masser af den smukke NARSissist Dual Intensity Eyeshadow Palette tilbage hos Sephora, og da det er en af mine absolutte favoritter for tiden, var det ret naturligt at bruge den.

Lørdagslook: Talk Flirty lukket øje

Omvendt rækkefølge
Uden at tænke over det valgte jeg at starte med øjenmakeuppen, det gør jeg ellers sjældent, fordi jeg ikke plejer at have problemer med, at mine skygger drysser… Og det gjorde de heller ikke i dag.

Lørdagslook: Talk Flirty Produkterne

Looket endte knap så støvet, som jeg havde forestillet mig, men det var fint, for kombinationen af de fine pasteller og den mere kraftige søgrønne nuance harmonerede ret fint.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
J.

piiiift, hvor ser du godt ud 😀

Helene Randløv

IIIhhh altså :-*
Tak!

amalie

Er meget interesseret i at høre mere om NYX Shine Killer, virker den?

Helene Randløv

Hej Amalie
Jeg har prøvet mere effektive matterende produkter. Den er bedst til at mattere oven på makeuppen, men jeg tester den endnu, så du skal nok få lidt mere klar besked, når jeg er klar.
Kh. Helene

Cendie

Så SMUUUUKT!

Helene Randløv

:-* Tak søde du!
Kh. Helene

Frk. Blomst

Smuk make-up søde Helene! Og jeg glæder mig til at se dig og Katja på onsdag! Tænker at I nok sidder i beautyblogger dommerpanelet? 🙂
Knus

Katja Moikjær

Nej, det gør vi ikke i år. Men Helene kommer og fester med. Jeg er desværre nødt til at blive hjemme hos tvillingerne 🙁 Jeg vil tænke på jer alle og feste med i tankerne. Kram Katja

Helene Randløv

Kæreste Frk. Blomst
Jeg har tænkt så meget på dig, kom du godt hjem?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *