Lørdagslook: Rose Gold & Green Iron

11.04.15
Lørdagslook: Rose Gold & Green Iron

Lørdagslook: Rose Gold & Green Iron

Det er langt fra første gang, jeg siger det… Vi har verdens bedste læsere! Det er simpelthen så fantastisk at blive klappet på skulderen. Og når både kommentarfelt og inbox beder om samme ting, så må man hellere lytte. Derfor har jeg valgt at genoplive lørdagslooket, om det bliver hver eneste lørdag, tør jeg simpelthen ikke love, for det vil ikke altid være en mulighed… Det, jeg gerne vil love, er, at jeg forsøger at gøre det så ofte som muligt.

Hovsa…
Sidste lørdag mødte jeg nogle dejlige damer til brunch. Bagefter fulgtes jeg med Nuria i Magasin, hvor vi kiggede på forskellige ting og så kom vi begge to til at købe en Giorgio Armani Eye Tint Fluid Eye Shadow… De er simpelthen så åndssvagt smukke, at jeg næsten ikke nænner at bruge den, som kom med mig hjem. Det, der irriterer mig mest ved at have købt den, er, at det på ingen måde bliver den sidste, og det kan godt udvikle sig til at være en ret så dyr fornøjelse…

Produkterne brugt til Lørdagslook: Rose Gold & Green Iron

Forandring fryder
I denne uge har jeg øvet mig i at bruge rosa nuancer, dem har jeg udviklet en slags angst for, fordi mine øjne pludselig begyndte at reagere voldsomt på alt, der har den mindste smule rødt eller lilla pigment i sig. Der er et hav af makeup, som jeg tester i øjeblikket, og det er altså lidt sjovt at rode i bunken, for det er virkelig svært at undgå en helt overvældende inspiration.
Da jeg intensiverede makeuppen til en middag i går, tog jeg beslutningen om lørdagslooket genopstandelse og derfor er looket måske ikke det mest inspirerende. På den anden side handler det også om af og til at få rystet posen. Og det var præcis det, jeg gjorde, da den smukke Yves Rocher øjenskygge i en fin rose gold nuance fandt vej til øjenkrogen.

Lørdagslook: Rose Gold & Green Iron lukket øje

 

Guide til looket
Alle de produkter, jeg brugte, er virkelig lige til og uproblematiske at bruge. Som du måske kan se, er der en prøve på Diorskin Nude Air Sérum de Teint på billedet. Den var jeg simpelthen nødt til at teste. Og mit første indtryk er rigtig godt.

Den eneste pensel jeg brugte, var den til at tone de to øjenskygger sammen og derefter lægge den løse øjenskygge i inderste øjenkrog.

Benefit finder du i Sephora, L’Oréal finder du i Matas, stormagasiner og større supermarkeder, og Dior finder du i udvalgte Matas, i Sephora og i stormagasiner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Kian

Hej
Jeg har også problemer med rosa/rød/lilla og har med hjælp fra en sød medarbejder på Make Up Stores hovedkontor i Sverige fundet ud af, at det er karmin jeg ikke kan tåle…
Måske det også er det du reagerer på..
Kian
P.s Ros får man aldrig nok af – så derfor fantastisk blog i laver

Helene Randløv

Hej Kian
Det er det ikke kun, for det er også farver uden karmin :-/ Det er vildt træls, og det har ikke været muligt at finde en fællesnævner. Og det er heller ikke hver gang.
Karmin er en helt normalt synder, og det første jeg tjekkede. Tak for tanken!
Og tak for ros :-*
Kh. Helene

Signe

det ville være rigtig pænt hvis du blendede bedre for oven evt ud i en lys skygge/highlighter og så også gjorde noget ud af brynene

Helene Randløv

Hej Signe
Tak for tips 🙂
Jeg tester rigtig mange ting hele tiden, til øjenbrynene brugte jeg, som du kan læse, L’Oréal Brow Artist Plumper. Jeg synes ikke, at meget markerede og optegnede bryn klæder mig, og mine bryn er altså stadig sørgelige efter to år med intensiv pleje og ingen pincet.
Med hensyn til kanten går jeg ud fra, at du refererer til det øverste billede? Der er det mit brillestel, som kaster en ret voldsom skygge. Kanten blev i hvert fald helt, som jeg ønskede.
Kh. Helene

Stine

Hej Helene. Rigtig dejligt at se nogle af de fantastiske produkter I anmelder in action. Glæder mig til mere af den slags 🙂
Kh Stine

Helene Randløv

Mange tak Stine :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *