Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 4. december

04.12.14
Badeanstalten Nektar
Badeanstalten Nektar
Foto: Badeanstalten

I dag har været en travl og vild dag! Altså vild på den gode måde! Nye inspirerende mennesker, et spændende pressemøde, præsentation af fire skønne produkter, som jeg VIRKELIG glæder mig til at dele med dig. Dagens skønne præmie skal på nu… før jeg tager et par timer fri og forkæler mig selv med saunagus og svømmeture i havet. God aften og prøv at forkæle dig selv lidt! Du fortjener det med garanti.

Ren forkælelse
Den meget fine gave jeg i dag har hentet fra dybet af den store gavepose indeholder nogle af mine personlige favoritter fra Badeanstalten. Det er et helt sæt af selvforkælelse, som er produceret med stor kærlighed, det er en god oplevelse at se på dem, og det bliver kun bedre, når du prøver dem… aaahhhh! Et par timer i dit eget selskab, lidt musik, blød belysning og skønne produkter. Så kan både krop og sjæl bedre overskue at stå på juleræset eller bare hverdagen igen…

Luksuriøst sæt
Badeanstalten har sørget for, at du får alt, hvad du behøver for at forkæle dig selv. Der er både forkælelse til kroppen, til ansigtet og til ekstra krævende steder…
Sættet består af alt det du ser på billedet:

  • Kropsolie med mandelolie og appelsin: Perfekt pleje efter badet. Massér olien ind i huden efter badet for en lækker gennemfugtet hud. Kropsolien kan selvfølgelig også bruges på tør hud.
  • Ansigtsolie E-vitamin: Kort tids brug afslører en fin fugtmættet og meget mere smidig hud.
  • Badeolie og massageolie med forfriskende citrus: Brug olien til massage af trætte ben eller få en veninde eller kæreste til at give nakke, ryg og skuldre lidt tiltrængt opmærksomhed. Den er også skøn i en balje med vand til fødderne…
  • Ansigtscreme med mandelolie: Skøn creme som fugter og balancerer huden, den er især rar med Ansigtsolien under her i kulden.
  • Citrus salve: Med masser af sheasmør er salven god til behandling af tørre læber, neglebånd albuer og alle mulige andre tørre steder.
  • Nektar saltskrub: En af genistregerne fra Badeanstalten, så enkelt og helt fantastisk blanding af salt, mandelolie og skøn duft af citrus… i denne variant er der endda lidt honning.

Ud over det, er der også:

  • Nektar sæbe: En hånd eller kropssæbe med lækkert blødt skum og duft af appelsin.
  • En af badeanstaltens flotte toilettasker.

Det eneste du skal sørge for er tid og omgivelser, og det fortjener du med garanti at forkæle dig selv med!
For at være med i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet herunder give dit bedste bud på, hvordan man kommer igennem december eller andre perioder med travlhed.
Husk at læse reglerne, som jeg skrev forleden. Ser du ikke umiddelbart din kommentar, betyder det bare, at den venter på at blive godkendt af mig.

Vinderen
Kender I ikke det, at der er et tal, eller klokkeslæt, som går igen og igen. Sådan har det været med tallet fire i dag. Det har været virkelig påfaldende, og derfor besluttede jeg, at det måtte være et tegn… Derfor er det kommentar nummer 4 der vinder de skønne og meget smukke duftlys fra Voluspa! Det er Camilla Michelsen (3. december 2014 kl. 17:21)

  • Duftlys… Købte en gang en hel masse i Tiger fordi jeg skulle bruge de små glasstager de var i til fyrfadslys til bordpynt til mit bryllup. Duftlysene blev efterfølgende smidt ud – de var så vamle! Så jeg krydser i den grad fingre for, at jeg kan blive beriget med en ny og skøn oplevelse med duftlys.

Stort tillykke Camilla, du får en mail fra mig snarest!

Jule- og værtindegaver
Badeanstalten har en masse skønne sæt, som passer rigtig godt til gaver. Kig igennem det fine sortiment på Magasin Webshop eller prøv produkterne i butikken. Personligt er jeg ret glad for denne type gaver, fordi de minder mig om, at jeg skal huske mig selv, og at jeg fortjener forkælelse. Og helt ærlig har vi ikke alle sammen behov for at blive mindet om det?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
324 kommentarer
Kristina N

Lækre produkter 🙂 Jeg forsøger at melde fra til de ting, der virkelig ikke er vigtige at deltage i. Jeg lader bedst op ved at have nogle stille dage, hvor jeg bare kan tulle rundt og slappe af.

Laura Havmøller

December er eksamenstid for mit vedkommende, men jeg forsøger at kommer igennem det, med mange små kaffepauser og gode samtaler med venner og familie.

agnes

Jeg prøver så vidt som muligt at give plads til mig selv 🙂

Mette Kristensen

Jeg kommer igennem julemåneden ved at begynde på gaver og anden forberedelse i god tid. Så skal julemåneden nemlig kun bruges på hygge. I år har jeg været ekstra tidlig i gang, da jeg skal føde indenfor en uge.

Katrine Gammelgaard

Det gør man ved at være lidt god ved sig selv; det kan være en ansigtsmaske på budget derhjemme, en skøn massage, en tur alene i biffografen for at afstresse lidt, en lur på sofaen eller hvad jeg nu kan komme på..

Kathrine Lind

Jeg er en røv! Jeg synes slet ikke december er stressende – jeg elsker bare den her måned!
Generelt tænker jeg at det er godt at stoppe op, trække vejret og huske at sige ‘pyt’ ind i mellem..

Anne j

Masser af vand – generelt at drikke vand er blevet en forkælelse for mig – slapper mere af og sover bedre! Og så en masse god te til at få varmen og slappe af 🙂
Og ta det hele stille og roligt!
Ingen grund til stress i en måned der handler om familie 🙂

Celine

En fri aften, hvor TV og computer er no-go, ender ofte ud i nogle gode kreative og afstressende aftener. For mit eget vedkommende, bliver der ofte smidt en hårkur, bestående af kokosolie, i håret, og derefter bliver der ellers svinget penslen på hobbylærrederne.

Maria Bruun

Jeg tænder lys <3

Maria

Jeg forsøger at komme godt igennem juletravlhed ved at springe over hvor gærdet er lavest. Ikke alle steder, men bare på de ting, der i virkeligheden ikke betyder noget særligt for mig. Lækker præmie!

Din kommentar