Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 4. december

04.12.14
Badeanstalten Nektar
Badeanstalten Nektar
Foto: Badeanstalten

I dag har været en travl og vild dag! Altså vild på den gode måde! Nye inspirerende mennesker, et spændende pressemøde, præsentation af fire skønne produkter, som jeg VIRKELIG glæder mig til at dele med dig. Dagens skønne præmie skal på nu… før jeg tager et par timer fri og forkæler mig selv med saunagus og svømmeture i havet. God aften og prøv at forkæle dig selv lidt! Du fortjener det med garanti.

Ren forkælelse
Den meget fine gave jeg i dag har hentet fra dybet af den store gavepose indeholder nogle af mine personlige favoritter fra Badeanstalten. Det er et helt sæt af selvforkælelse, som er produceret med stor kærlighed, det er en god oplevelse at se på dem, og det bliver kun bedre, når du prøver dem… aaahhhh! Et par timer i dit eget selskab, lidt musik, blød belysning og skønne produkter. Så kan både krop og sjæl bedre overskue at stå på juleræset eller bare hverdagen igen…

Luksuriøst sæt
Badeanstalten har sørget for, at du får alt, hvad du behøver for at forkæle dig selv. Der er både forkælelse til kroppen, til ansigtet og til ekstra krævende steder…
Sættet består af alt det du ser på billedet:

  • Kropsolie med mandelolie og appelsin: Perfekt pleje efter badet. Massér olien ind i huden efter badet for en lækker gennemfugtet hud. Kropsolien kan selvfølgelig også bruges på tør hud.
  • Ansigtsolie E-vitamin: Kort tids brug afslører en fin fugtmættet og meget mere smidig hud.
  • Badeolie og massageolie med forfriskende citrus: Brug olien til massage af trætte ben eller få en veninde eller kæreste til at give nakke, ryg og skuldre lidt tiltrængt opmærksomhed. Den er også skøn i en balje med vand til fødderne…
  • Ansigtscreme med mandelolie: Skøn creme som fugter og balancerer huden, den er især rar med Ansigtsolien under her i kulden.
  • Citrus salve: Med masser af sheasmør er salven god til behandling af tørre læber, neglebånd albuer og alle mulige andre tørre steder.
  • Nektar saltskrub: En af genistregerne fra Badeanstalten, så enkelt og helt fantastisk blanding af salt, mandelolie og skøn duft af citrus… i denne variant er der endda lidt honning.

Ud over det, er der også:

  • Nektar sæbe: En hånd eller kropssæbe med lækkert blødt skum og duft af appelsin.
  • En af badeanstaltens flotte toilettasker.

Det eneste du skal sørge for er tid og omgivelser, og det fortjener du med garanti at forkæle dig selv med!
For at være med i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet herunder give dit bedste bud på, hvordan man kommer igennem december eller andre perioder med travlhed.
Husk at læse reglerne, som jeg skrev forleden. Ser du ikke umiddelbart din kommentar, betyder det bare, at den venter på at blive godkendt af mig.

Vinderen
Kender I ikke det, at der er et tal, eller klokkeslæt, som går igen og igen. Sådan har det været med tallet fire i dag. Det har været virkelig påfaldende, og derfor besluttede jeg, at det måtte være et tegn… Derfor er det kommentar nummer 4 der vinder de skønne og meget smukke duftlys fra Voluspa! Det er Camilla Michelsen (3. december 2014 kl. 17:21)

  • Duftlys… Købte en gang en hel masse i Tiger fordi jeg skulle bruge de små glasstager de var i til fyrfadslys til bordpynt til mit bryllup. Duftlysene blev efterfølgende smidt ud – de var så vamle! Så jeg krydser i den grad fingre for, at jeg kan blive beriget med en ny og skøn oplevelse med duftlys.

Stort tillykke Camilla, du får en mail fra mig snarest!

Jule- og værtindegaver
Badeanstalten har en masse skønne sæt, som passer rigtig godt til gaver. Kig igennem det fine sortiment på Magasin Webshop eller prøv produkterne i butikken. Personligt er jeg ret glad for denne type gaver, fordi de minder mig om, at jeg skal huske mig selv, og at jeg fortjener forkælelse. Og helt ærlig har vi ikke alle sammen behov for at blive mindet om det?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
324 kommentarer
Rikke Kjærbo

Jeg husker at smile, tænke på hvor dejligt livet er og sørger for, at de jeg er sammen med, også altid får smil og venlige drillerier med på vejen.

Anne-Mette

Jeg tænder mange lys.

Pernille

December måned er en af de skønneste måneder… Men det er rigtigt at der er mørkt og koldt, oghuden lider lidt i frosten. For at komme igennem december, sørger jeg for at forkæle min hud med fugtgivende cremer, øjnene med lækkert julepynt, og mavsen med chokolade… Så kører det. Men som sagt elsker jeg december, gøre min familie og venner glade og købe lækre julegaver – og pakke dem super flot ind 🙂

Pernille Andersen

Jeg prøver at klemme et par minutter til en time ind i min dag, hvis jeg føler mig stresset, til lige at huske at trække vejret og nyde julen (eller lign.) for det er nu en dejlig tid, selvom der kan være travlhed.

Maria Kirstine Møller-Hansen

Jeg foreslår helt klart, at man trækker for, slukker alt lys og gemmer sig i sin lejlighed, indtil det er overstået… 😉 Ej, det handler mest om at rive lidt tid ud til at være totalt kedelig og uinteressant, også selvom man ikke rigtig føler, at man har tid til det, fordi man har så mange ting, man skal nå – det har jeg i hvert fald rigtig meget brug for i de måneder, hvor jeg har ekstra travlt.

Julie W

Mit bedste bud må være god musik og et langt karbad. Desværre har jeg intet karbad, men hvis jeg havde skulle produkterne bruges. Elsker krops-olien med mandel og appelsin. Har aldrig hørt om appelsinolie i plejeprodukter før, men fantastisk idé! 🙂

Tasja

Dette år har jeg taget 3 ugers ferie op til jul. Så har jeg masser af tid til at finde gode gaver til mine kære, tid til at julehygge og tid til mig selv. Med dette sæt vil jeg forkæle mig en formiddag, med god morgenmad og go’ morgen dk i fjernsynet inden jeg (sikkert kommer til) at bruge et par timer på badeværelset med disse produkter. Når jeg er færdig med det, har jeg fornyet energi til manden kommer hjem. <3
Så et godt råd til andre: tag ferie i december!! Det er så skønt!

Lærke Bjorholm

ærligt, så har man ikke mere travlt end man giver sig selv lov til at have. Selvfølgelig er kalenderen mere fyldt nogen dage end andre, men siger man nej på de stressede dage, og så klarer lidt mere på de rolige, så er december på ingen måde så skrækindgydende, som mange får gejlet sig selv op til at tro

Dorthe Andersen

Man kommer igennem travle perioder, ved at huske at lave ting man godt kan li’!
Det er de stunder af lys og glæde, som får mig til at mase mig igennem de travle perioder. Lange gåture, shopping af dullegrej (særlig vigtigt punkt!), tid med familien, en god bog, stearinlys (særligt her i den mørke tid) krydret med en smule mindfulness, som i hvert fald hjælper mig med at få ro i hovedet.
Det værste man kan gøre når man har travlt er, at glemme sig selv og glemme at mærke efter.

Dorthe Hansen

Lad være med at sætte forventningerne for højt. Det stresser bare og ender med at efterlade en slem skuffelse. Så i år prøver jeg med kun er juleprojekt ad gangen. Pt er det resulteret i 2 glade og produktive børn.

Din kommentar