Pudderdåsernes julekalender 2014

30.11.14
Pudderdåsernes julekalender 2014

Pudderdåsernes julekalender 2014

I dag er det som bekendt dagen, inden juleræset for alvor bliver skudt i gang. Her på bloggen satser vi på, at det bliver en måned, som er fuld af spas og løjer… eller det gør det i hvert fald for dem, der har lyst til det…
Det er et par år siden, jeg sidst kørte julekalenderkonkurrencer her på Pudderdåserne, og jeg lovede mig selv ALDRIG at gøre det igen… I år er jeg alligevel blevet overtalt, men det bliver anderledes, end det var, og i hvert fald bliver det meget sjovere for mig…

Hver dag…
Som sagt prøver jeg en anden metode i år, det blev en (for) stor opgave sidste gang, og så var det lige pludselig hverken så sjovt eller hyggeligt, som jeg havde forestillet mig, det skulle være. Derfor skriver jeg allerede nu, hvordan det kommer til at foregå hver eneste dag:

  • Med meget få undtagelser vil der være én vinder per dag.
  • Vinderne bliver offentliggjort i bunden af indlægget den næste dag (OBS! Det er IKKE sikkert, at mailen til vinderen bliver sendt samme dag).
  • Læs dagens indlæg, så du er sikker på, at du deltager med din kommentar. Kun de læsere, som fuldfører dagens opgave, er med i lodtrækningen!
  • Kommentarer der indeholder links eller e-mail adresser vil blive slettet (det gælder selvfølgelig ikke de felter, du skal udfylde for at efterlade en kommentar).
  • Kommentarer til dagens indlæg, som bliver skrevet under andre indlæg eller på facebook er ikke med i lodtrækningen
  • Hver konkurrence er åben i cirka et døgn, hvorefter den bliver lukket, og vinderen trækkes. Når konkurrencen er lukket forsvinder kommentarfeltet!
  • Kan du ikke se din egen kommentar, er det fordi den venter på godkendelse. Lad venligst være med at gentage kommentaren!

Reglerne er ikke mange, men sørg for at læse dem, det er jo ikke så spændende at deltage, hvis ikke kommentaren tæller med.
Ovenstående regler er blevet til for at tilgodese vores trofaste læsere, og selvom alle naturligvis er meget velkomne, så er det de trofaste læsere, som er grunden til, at jeg har lyst til overhovedet at køre denne julekalender!

Til sidst….
Det sidste, jeg vil sige, er: At jeg glæder mig rigtig meget til at glæde jer, så håber jeg bare, at I har lyst til at være med.
Alle præmier er nøje udvalgt, og jeg kan godt røbe, at der var rift om de femogtyve pladser i kalenderen. Held og lykke til alle, som deltager i dag og i løbet af december <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
Sofie Arildsen

Julie P’s masker er super effektive, har hendes luffer der har kureret mine tørre hænder. Krydser fingre.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *