Fredagsfavorit: NeoStrata Retinol Peel

FreFav190124NeoStrataRetinolPeel
19.01.24
FreFav190124NeoStrataRetinolPeel

Som en anden amatør fik jeg blandet godt og grundigt rundt i navnene på to gode klinikmærker her i weekenden. Der lå jeg på briksen til en NeoStrata Retinol Peel ¤ og fablede om et andet mærke. Selvom det selvfølgelig er en forståelig fejl, var det altså ikke mit heldigste øjeblik. Lykkeligvis kom der hurtigt styr på forvirringen, så jeg igen kunne følge med. Sagen er, at NeoStrata er Exuviances søstermærke, og jeg skal ellers love for, at der sker en masse dér… Det håber jeg, der snart kommer mere information om. Nå men altså der lå jeg, til den drøneffektive lynbehandling. Den eneste ulempe er, at man ikke lige skal have makeup på bagefter. Derfor valgte jeg hygge efter Daisy Beauty Expo fra og slappede af på hotellet. Ellers plejer jeg gerne at hænge ud med nogle af de skønne mennesker, det fik jeg heldigvis lejlighed til senere.

NeoStrata Retinol Peel ¤

Når jeg siger, at NeoStrata Retinol Peel ¤ er en lynbehandling, så mener jeg det virkelig. Du får renset ansigtet, derefter får du penslet peelingen på. Det lugter så kraftigt, at det svier både i øjne og næse. Alkoholen fordamper heldigvis hurtigt, så selvom lugten er tæt på uudholdelig, klarer man det. Lige når peelingen bliver penslet på, kan det godt nive lidt i huden, men heller ikke det er voldsomt. Anbefalingen er at NeoStrata Retinol Peel ¤ skal blive siddende i otte timer. Med en sart hud som min skal peelingen ikke sidde så længe. Derfor er jeg begge gange blevet anbefalet at vaske den af efter circa fire timer.
Det er skønt med så effektiv en behandling, der tager et øjeblik og så skal man selv stå for resten. Allerede dagen efter begyndte min hud så småt at falde af, det er altså også virkelig effektivt.

Effekt af behandlingen

Når jeg valgte at få en NeoStrata Retinol Peel ¤ igen, er det selvfølgelig, fordi jeg er vild med effekten. Huden bliver først og fremmest silkeblød og fuld af glød. Samtidig bliver huden bare meget mere modstandsdygtig overfor tørhed og alt det andet, der kan drille på denne årstid. Dagene efter NeoStrata Retinol Peel ¤ er ikke så muntre, fordi huden simpelthen hænger i laser. At der var så koldt i Stockholm, hjalp heller ikke på sagen, og det er svært ikke at pille. Det lykkedes nogenlunde, men jeg var også øm og tomatrød i ansigtet, med andre ord meget yndig. Så snart afskalningsprocessen er overstået, står du med så fin hud med masser af glød og meget bedre modstandskraft.

NeoStrata Retinol Peel ¤ bliver udbudt på klinikker, så du skal ind og finde én i nærheden af dig, hvis du er interesseret.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *