Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 4. december

04.12.14
Badeanstalten Nektar
Badeanstalten Nektar
Foto: Badeanstalten

I dag har været en travl og vild dag! Altså vild på den gode måde! Nye inspirerende mennesker, et spændende pressemøde, præsentation af fire skønne produkter, som jeg VIRKELIG glæder mig til at dele med dig. Dagens skønne præmie skal på nu… før jeg tager et par timer fri og forkæler mig selv med saunagus og svømmeture i havet. God aften og prøv at forkæle dig selv lidt! Du fortjener det med garanti.

Ren forkælelse
Den meget fine gave jeg i dag har hentet fra dybet af den store gavepose indeholder nogle af mine personlige favoritter fra Badeanstalten. Det er et helt sæt af selvforkælelse, som er produceret med stor kærlighed, det er en god oplevelse at se på dem, og det bliver kun bedre, når du prøver dem… aaahhhh! Et par timer i dit eget selskab, lidt musik, blød belysning og skønne produkter. Så kan både krop og sjæl bedre overskue at stå på juleræset eller bare hverdagen igen…

Luksuriøst sæt
Badeanstalten har sørget for, at du får alt, hvad du behøver for at forkæle dig selv. Der er både forkælelse til kroppen, til ansigtet og til ekstra krævende steder…
Sættet består af alt det du ser på billedet:

  • Kropsolie med mandelolie og appelsin: Perfekt pleje efter badet. Massér olien ind i huden efter badet for en lækker gennemfugtet hud. Kropsolien kan selvfølgelig også bruges på tør hud.
  • Ansigtsolie E-vitamin: Kort tids brug afslører en fin fugtmættet og meget mere smidig hud.
  • Badeolie og massageolie med forfriskende citrus: Brug olien til massage af trætte ben eller få en veninde eller kæreste til at give nakke, ryg og skuldre lidt tiltrængt opmærksomhed. Den er også skøn i en balje med vand til fødderne…
  • Ansigtscreme med mandelolie: Skøn creme som fugter og balancerer huden, den er især rar med Ansigtsolien under her i kulden.
  • Citrus salve: Med masser af sheasmør er salven god til behandling af tørre læber, neglebånd albuer og alle mulige andre tørre steder.
  • Nektar saltskrub: En af genistregerne fra Badeanstalten, så enkelt og helt fantastisk blanding af salt, mandelolie og skøn duft af citrus… i denne variant er der endda lidt honning.

Ud over det, er der også:

  • Nektar sæbe: En hånd eller kropssæbe med lækkert blødt skum og duft af appelsin.
  • En af badeanstaltens flotte toilettasker.

Det eneste du skal sørge for er tid og omgivelser, og det fortjener du med garanti at forkæle dig selv med!
For at være med i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet herunder give dit bedste bud på, hvordan man kommer igennem december eller andre perioder med travlhed.
Husk at læse reglerne, som jeg skrev forleden. Ser du ikke umiddelbart din kommentar, betyder det bare, at den venter på at blive godkendt af mig.

Vinderen
Kender I ikke det, at der er et tal, eller klokkeslæt, som går igen og igen. Sådan har det været med tallet fire i dag. Det har været virkelig påfaldende, og derfor besluttede jeg, at det måtte være et tegn… Derfor er det kommentar nummer 4 der vinder de skønne og meget smukke duftlys fra Voluspa! Det er Camilla Michelsen (3. december 2014 kl. 17:21)

  • Duftlys… Købte en gang en hel masse i Tiger fordi jeg skulle bruge de små glasstager de var i til fyrfadslys til bordpynt til mit bryllup. Duftlysene blev efterfølgende smidt ud – de var så vamle! Så jeg krydser i den grad fingre for, at jeg kan blive beriget med en ny og skøn oplevelse med duftlys.

Stort tillykke Camilla, du får en mail fra mig snarest!

Jule- og værtindegaver
Badeanstalten har en masse skønne sæt, som passer rigtig godt til gaver. Kig igennem det fine sortiment på Magasin Webshop eller prøv produkterne i butikken. Personligt er jeg ret glad for denne type gaver, fordi de minder mig om, at jeg skal huske mig selv, og at jeg fortjener forkælelse. Og helt ærlig har vi ikke alle sammen behov for at blive mindet om det?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
324 kommentarer
Stephanie Korsholm

Jeg sørger for at tænde lys, læse gode bøger og putte mig under varme plaider 🙂 Og fremfor alt holder jeg fast i min motion, for det giver mig mere energi og glæde 🙂

Mila

Faste rutiner, som at gå i seng til samme tid, hjælper mig hvis jeg har for meget at se til.

Emma

Selvforkælelse og sørger for at få en masse lys 🙂

Ida

Omgiv dig med mennsker, der får dig til at føle dig godt til pas. For mig er det min storesøster, der også er min bedste veninde. Man kan altid lige komme forbi og få et kram – og dét kan give energi til at komme igennem selv de travleste og hårdeste perioder.

Sascha Veggerby

Jeg sørger for at prioritere at få dyrket motion og undlader at se tv en time inden jeg skal sove for at få ro til at komme mig over en travl dag og få energi til en ny.

Line

Travle tider generelt, og især de kolde og mørke af slagsen, synes jeg altid bliver lidt rarere hvis man har noget at glæde sig til – hvis man ikke lige synes at der er noget sådan i horisonten, så skab det det selv; det kan fx være en ferie, en middagsaftale, lørdagshygge med børnene eller måske en omgang hjemme-spa hvor man giver sig lov til at tage sig tid og forkæle sig selv.

Rebecca Mouritsen

Jeg synes, at de små pauser er utrolig vigtige, når jeg har travlt. Aftenens ansigtsmassage, meditation mm.

Mai F

Jeg synes det er enormt vigtigt at få ordentlig benzin på motoren, selvom man har travlt. Det gør ligesom alt andet lidt lettere! Så jeg prioriterer at få god, sund mad og forkæler mig selv med lidt sødt i ny og næ, så fungerer det hele bedst :)!

Ulrika Landstrøm

Vælge fra og vælge fra! Prioritere det der virkelig er vigtigt.. Det er ikke så meget som du måske tror.

Anette

Massage. En luksus jeg elsker og som får mig helt ned i gear.

Din kommentar