Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 4. december

04.12.14
Badeanstalten Nektar
Badeanstalten Nektar
Foto: Badeanstalten

I dag har været en travl og vild dag! Altså vild på den gode måde! Nye inspirerende mennesker, et spændende pressemøde, præsentation af fire skønne produkter, som jeg VIRKELIG glæder mig til at dele med dig. Dagens skønne præmie skal på nu… før jeg tager et par timer fri og forkæler mig selv med saunagus og svømmeture i havet. God aften og prøv at forkæle dig selv lidt! Du fortjener det med garanti.

Ren forkælelse
Den meget fine gave jeg i dag har hentet fra dybet af den store gavepose indeholder nogle af mine personlige favoritter fra Badeanstalten. Det er et helt sæt af selvforkælelse, som er produceret med stor kærlighed, det er en god oplevelse at se på dem, og det bliver kun bedre, når du prøver dem… aaahhhh! Et par timer i dit eget selskab, lidt musik, blød belysning og skønne produkter. Så kan både krop og sjæl bedre overskue at stå på juleræset eller bare hverdagen igen…

Luksuriøst sæt
Badeanstalten har sørget for, at du får alt, hvad du behøver for at forkæle dig selv. Der er både forkælelse til kroppen, til ansigtet og til ekstra krævende steder…
Sættet består af alt det du ser på billedet:

  • Kropsolie med mandelolie og appelsin: Perfekt pleje efter badet. Massér olien ind i huden efter badet for en lækker gennemfugtet hud. Kropsolien kan selvfølgelig også bruges på tør hud.
  • Ansigtsolie E-vitamin: Kort tids brug afslører en fin fugtmættet og meget mere smidig hud.
  • Badeolie og massageolie med forfriskende citrus: Brug olien til massage af trætte ben eller få en veninde eller kæreste til at give nakke, ryg og skuldre lidt tiltrængt opmærksomhed. Den er også skøn i en balje med vand til fødderne…
  • Ansigtscreme med mandelolie: Skøn creme som fugter og balancerer huden, den er især rar med Ansigtsolien under her i kulden.
  • Citrus salve: Med masser af sheasmør er salven god til behandling af tørre læber, neglebånd albuer og alle mulige andre tørre steder.
  • Nektar saltskrub: En af genistregerne fra Badeanstalten, så enkelt og helt fantastisk blanding af salt, mandelolie og skøn duft af citrus… i denne variant er der endda lidt honning.

Ud over det, er der også:

  • Nektar sæbe: En hånd eller kropssæbe med lækkert blødt skum og duft af appelsin.
  • En af badeanstaltens flotte toilettasker.

Det eneste du skal sørge for er tid og omgivelser, og det fortjener du med garanti at forkæle dig selv med!
For at være med i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet herunder give dit bedste bud på, hvordan man kommer igennem december eller andre perioder med travlhed.
Husk at læse reglerne, som jeg skrev forleden. Ser du ikke umiddelbart din kommentar, betyder det bare, at den venter på at blive godkendt af mig.

Vinderen
Kender I ikke det, at der er et tal, eller klokkeslæt, som går igen og igen. Sådan har det været med tallet fire i dag. Det har været virkelig påfaldende, og derfor besluttede jeg, at det måtte være et tegn… Derfor er det kommentar nummer 4 der vinder de skønne og meget smukke duftlys fra Voluspa! Det er Camilla Michelsen (3. december 2014 kl. 17:21)

  • Duftlys… Købte en gang en hel masse i Tiger fordi jeg skulle bruge de små glasstager de var i til fyrfadslys til bordpynt til mit bryllup. Duftlysene blev efterfølgende smidt ud – de var så vamle! Så jeg krydser i den grad fingre for, at jeg kan blive beriget med en ny og skøn oplevelse med duftlys.

Stort tillykke Camilla, du får en mail fra mig snarest!

Jule- og værtindegaver
Badeanstalten har en masse skønne sæt, som passer rigtig godt til gaver. Kig igennem det fine sortiment på Magasin Webshop eller prøv produkterne i butikken. Personligt er jeg ret glad for denne type gaver, fordi de minder mig om, at jeg skal huske mig selv, og at jeg fortjener forkælelse. Og helt ærlig har vi ikke alle sammen behov for at blive mindet om det?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
324 kommentarer
Katrine Binns

Man skal altid huske at bare et kvarter eller en halv time engang i mellem er nok til at give fornyet energi, overskud og godt humør. Så om det er en lille lur, at lægge neglelak eller lidt ekstra gode produkter i badet så tag dig tiden til det og gør det!

Baysen

Et rent friskt ansigt, et varmt tæppe, en god kop te og en spændende bog er klart min foretrukne måde at slappe af og koble fra på! Både i en travl december og resten af vinteren 🙂

Mette

juleslik er min ven i december.

Amalie A.

Man kommer langt med et ekstra smil – både fra sig selv og fra andre.
Jeg arbejder i butik, og her i julen er der selvfølgelig ekstra travlt. Men jeg finder smilet frem fra morgenstunden (også selvom det nogen gange kræver lidt at finde det) og så tager jeg min nissehue på. Den er cirka fem centimeter høj, sidder på et hårspænde og er udstyret med masser af glimmer og glitter. Den får smilet frem hos de fleste kunder – og så er dagen lidt nemmere at komme igennem.

Cecilie FS

Jeg har selv en travl december, for ikke bare er der jul, men jeg skal også til eksamen og flytter hjemmefra 4 dage før juleaften! Pyh, sikke et ræs!
Derfor er det for mig vigtigt at tage mig tid til rigtig juletid med min familie, hvor vi bager, laver juledekorationer og spiser æbleskiver – det er mit bedste tip til at komme gennem julens travlhed.:-)

Mille R

Lister er simpelthen uundværligt for mig, når jeg har meget at se til. Jeg har brug for at have overblik, ellers taber jeg bare det hele på gulvet. Og her er huskelister guld værd for mig. Det er også dejligt tilfredsstillende, når man kan krydse et punkt af 🙂

Malene Møller

Mit gode råd til at komme igennem en travl tid som dec. er planlægning! Hver på forkant med de ting du SKAL nå! Når du har styr på de ting, så er der plads til spontanitet og afslapning den resterende tid, med god samvittighed, fordi du ved du har styr på sagerne!! 🙂

Elise Søgaard

Jeg gør mig ekstra umage med at komme afsted og løbe en tur om aften eller i weekenden hvis det er muligt. Motionen og muligheden for at få lidt sol i ansigtet på en søndag, gør underværker for energien til alle andre gøremål! 🙂

PiaR

Gløgg, stearinlys og selskab af familien 🙂 Og købe gaverne via nettet 😉

Siri Rasmussen

En god julefilm, stearinlys, lækre julekager og skønt selskab. Det vigtigste er jo hyggen!

Din kommentar