Dåseposten: Øjenmakeup der smitter af

21.04.14

Hej skønne piger

Jeg finder MANGE super fantastiske råd og lærer nye produkter at kende fra jeres blog, men jeg har lidt svært ved at finde en løsning på mit eget problem/udfordring…

Jeg har tunge øjenlåg, og jeg har prøvet med MANGE forskellige øjenskygger, eyelinere og primere, men jeg kan ikke få skidtet til at blive pænt på øjenlågene! Efter et par timer kager det rundt i globelinien 🙁 Ja jeg har meget fedtet hud, og har altid døjet med det.

Jeg er bare rigtig ked af, at jeg ikke kan finde noget øjenmakeup, som kan klare en helt almindelig dag (snøfte-ked af det-ikon)

Mvh Jeanette

Kære Jeanette

Tusind tak for de pæne ord. Nu ved jeg ikke, hvad du allerede har prøvet, så jeg kommer bare med nogle forskellige bud her.

1. Brug ikke for mange produkter på øjnene
Hvis din øjenskygge glider af, så start med at overveje, hvad du ellers bruger på øjnene, som måske ikke er beregnet til det. Ikke bare fede cremer, men også foundation og concealer. For mange lag af alt-muligt-andet mindsker holdbarheden.

2. Brug en primer
Der er mange primere derude, men det er ikke dem alle, der virker lige godt. Too Faced Shadow Insurance gør det både nemmere at lægge øjenskyggen pænt og får den til at holde markant længere.

Hvis det ikke er nok, så kan du prøve Wet n Wild Take on the Day.

3. Vælg den rigtige øjenskygge
Ikke alle øjenskygger holder lige godt. Denne fra Yves Rocher er den mest holdbare, jeg nogensinde har prøvet.

Når det kommer til almindelige pudder-øjenskygger, så prøv at finde nogle der er tørre i konsistensen. MAC laver generelt halv-tørre øjenskygge, der holder bedre. Pro Longwear Eye Shadow er den mest holdbare af dem alle..

4. Overvej om du generelt har fedtet hud
Hvis du ikke bare har fedtede øjenlåg, men også fedtet hud, så overvej en tur til lægen. Der findes behandlinger til dem, der har meget fedtet hud generelt. Øjenmakeup kan også glide af, hvis man sveder meget. Det er igen et andet problem, som man I nogle tilfælde kan behandle også.

Jeg håber, det hjalp lidt

Kh. Katja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
mathilde

Jeg er begyndt at bruge øjenskygge efter en pause på ti år, efter at jeg fandt en primer, der hedder Prime Time fra Bare Minerals, den er til en god pris på Beauty Bay, jeg købte den selv til en al for høj pris i Magasin. Men den er bare fantastisk. Før “overlevede” en øjenskygge i max to timer, nu er jeg oppe på 12. Kan varmt anbefales 🙂

Baysen

Jeg er stor fan af Wet’n Wilds Tale on the Day. Den har virkelig været min redning. Før holdt øjenskygge aldrig mere end 1 time eller 2 på mine øjenlåg. Nu holder den uden problemer hele dagen og skal fjernes med makeupfjerner til vandfast makeup. Jeg elsker den! Ikke mindst til prisen

Agnete

Jeg har også tunge og fedtede øjenlåg, og jeg er rigtig glad for Urban Decays Primer Potion. 🙂

Sine Skabelund

Hej Jeanette, for mig var life-saveren primeren fra Nars!
Lidt i den dyre ende, men er ALLE pengene værd 🙂
Håber du finder en der virker for dig!

Caroline - scentoffashion.dk

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base 🙂 Min øjenskygge har det nemlig med at crease enormt meget ligegyldigt om jeg bruger en paintpot eller andet under… Men jeg har hørt enormt meget godt om den fra Nars 🙂

Katja Moikjær

Den står også højt på min indkøbsliste. Jeg har stadig ikke prøvet den!

A

For mig virker det utrolig godt at bruge MACs Pro Long Wear concealer på øjenlåget inden skygge og liner. Den er også god til fedtede øjenlåg IMO 🙂

Jeanette

Tusind tak I skønner piger! En helt ny verden af produkter skal afprøves. TAK 🙂

Katja Moikjær

Dejligt at du kan bruge det til noget 🙂

Liv Olsen

Hej,
Jeg lider meget af fedtede øjnlåg og efter 30 min. sidder min mascara på øjenlågene og øjnskyggen er væk. Har prøvet utallige af mascara (også vandfaste) uden held. Og har nu fundet ud af der er noget der hedder øjn primer. 🙂 Jeg tænker at denne Wet´nWild lyder ideel. Nu skal jeg have bugt med det øjnlåg. Men det ser ud som man ikke kan købe det mere. Ved i om det er rigtigt? Og hvis ja. Tror I så at Too Faced vil være tilstrækkelig, eller kender i et andet produkt?
Mvh. Liv

Helene Randløv

Hej Liv
Mig bekendt kan man stadig købe Wet ‘n’ Wild Primer, prøv at tjekke en lidt større Kvickly 🙂
For eksempel her: http://www.cocopanda.dk/product/wet-n-wild/WET0003/fergie-eye-shaddow-primer-take-on-the-day-for-my-primas-beige-ea027
Too Faced virker bedre for mig, i øjeblikket tester jeg en fra Isadora og en fra Sephora… Resultatet af testen kommer på bloggen på et tidspunkt 😀 når jeg er klar.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *