Wet n Wild eyeshadow primer – holder øjenskyggen fast

07.08.13
Wet n Wild Take On The Day Fergie Eyeshadow Primer

Wet n Wild Take On The Day Fergie Eyeshadow Primer

Too Faced Shadow Insurance har været min faste øjenskyggeprimer, siden jeg lærte Helene at kende. Men nu er den blevet væltet af pinden, og endda af en virkelig billig en: Wet n wild’s nye øjenskyggeprimer fra deres Fergie-kollektion er simpelthen fænomenal effektiv.

Jeg bruger øjenskyggeprimer af to årsager: Dels at fremhæver øjenskyggerne/gøre dem nemmere at lægge, dels at få øjenmakeuppen til at holde længere. Den første del kan mange øjenskyggeprimere, den sidste del kan kun de rigtigt gode. Og Wet n Wild Take On The Day Eyeshadow Primer gør det overbevisende godt.

Som nogle af jer måske har hørt mig klage over, har Too Faced svigtet mig på det sidste. Uvist af hvilken årsag har jeg haft svært ved at få min øjenmakeup til at holde, selvom Too Faced Shadow Insurance har klaret den opgave til UG, kryds og slange i årevis.

Wet n Wilds Eyeshadow Primer holder bare det bedre og længere. Den holder virkelig makeuppen på plads hele dagen og aftenen med. Faktisk i en sådan grad, at det kan være et problem at lægge smokey eyes på den, fordi makeuppen sætter sig så godt fast, at det er umuligt at tvære den ud til et rigtigt smokey eye. Til det formål kan jeg stadig være nødt til at bruge en af mine andre primere.

Men til al anden makeup behøver jeg ikke bekymre mig om den holder, hvis der er Wet n Wild Take On The Day Eyeshadow Primer under. For det gør den!

Jeg lægger den på hele øjenlåget og en smule under øjet også. Jeg oplever faktisk også, at min mascara holder en anelse bedre med den på.

Her kan du købe den
Wet n Wild Take On The Day Eyeshadow Primer fra Wet n Wilds Fergie-kollektion koster blot 65 kroner. Du kan købe den online hos Nelly eller hos Fætex og Bilka.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
fattig-bloggeren

Åh hvor smart 🙂 Mangler noget lignende, det gider aldrig sidde fast op mig!
Hilsen fattig-bloggeren

AnnSofey

Endelig en primer !!! Mangler en !! TAKKER 😀

Malou

Hej med jer:) Hvordan er den i forhold til Macs paint pot?
Knus

Pudderdåse Katja

Helt anderledes. MACs Paint Pots er super øjenskygger og gode at blende på, men de får slet ikke min makeup til at holde på samme måde som denne (eller Too Faced for den sags skyld).

StineStregen

Kære pudderdåserne, jeg har prøvet at kigge i jeres arkiv, men kan ikke finde en konklusion, så jeg prøver at spørge her. Findes der en flydende eyeliner, der er lige så vandfast og awesome som den i blyantsform fra Gosh? Tak for mange gode tips fra en makeup rookie 🙂

Pudderdåse Katja

Der findes mange! Make Up For Ever er en af mine favoritter: https://pudderdaaserne.dk/2012/08/26/farverig-fantastisk-og-vandfast-makeup-make-up-for-ever-aqua/ Der er mange flere produkter i serien, der hedder noget med Aqua, og de er alle vandfaste.

Camilla

Den skal da bare helt sikkert prøves! 🙂

Semine

Hej pudderdåser:-)
Jeg har brug for et tykt lag concealer, til at dække mine meget mørke rander under øjnene… Det har det med, at lægge sig i de små rynker og en del forsvinder i løbet af dagen…
Kan denne primer bruges til det formål, eller er den kun til under øjenskygge?

Pudderdåse Katja

Nej det kan den slet ikke, den er kun til at holde fast på øjenmakeuppen. Desværre 🙂

Charlotte

Jeg bruger også Wet’n wild primeren,det er bare den bedste primer, og den har fulgt mig trofast siden den kom i handlen. Desværre kan jeg ikke finde den på nettet eller i fysiske butikker mere?
Ved du om den er udgået af sortimentet eller hvor jeg kan få den

Helene Randløv

Hej Charlotte
Du kan købe den på eBay og Amazon, hvor den koster under 80 kroner, så du ikke skal bekymre dig om dyre bøder. Hvilke andre primere har du prøvet?
Kh. Helene

Charlotte

Jeg har prøvet på Amazon.uk.com, for at undgå told osv,men der koster den i omegnen af 180 kr, en stor forskel på de ca 65 kr jeg gav sidste gang. :/ Og så plejer jeg at bestille et par stykker af gangen. Jeg prøver eBay…
Hilsen Charlotte

Charlotte

Ps!
Jeg har kun prøvet den ene primer, og den virker bare..
Men jeg researcede også en del, inden jeg bestilte første gang. 😉

Helene Randløv

Hej Charlotte
Der er kommet mange til siden NYX, Milani, Elf og Revlon, bare for at nævne nogen af dem der heller ikke koster en formue.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *