Hverdagslook: Smoky Copper

21.01.13
Smoky Copper ansigt

Smoky Copper ansigt

Selvom jeg ikke helt forstår navnet på paletten fra The Body Shop og selvom den er meget brun i forhold til, hvad jeg plejer at bruge, så synes jeg den er mægtig fin. Læbestiften er jeg helt tosset med, den er så SMUK, og den er kun sjældent blevet vraget til fordel for en anden i den tid, jeg har haft den. Den er let transparent og super god til dig, som synes at rød læbestift er flot til alle andre, men lidt farlig når det er dig den sidder på.

Hud
I øjeblikket tester jeg Clinique Redness Solutions Makeup SPF 15, som du desværre kun finder i Cliniques danske webshop (indtil videre). Det er en rigtig god foundation, hvis du har tendens til rødme og har svært ved at finde en foundation, der kan dække det. Den er duppet på med en fugtet svamp, men kun de steder hvor min hud er rød. Inden foundationen blev duppet på, fordelte jeg Clarins Instant Light Complexion Perfector i farven 00 Rose Shimmer i hele ansigtet. T-zonen er matteret med L’Oréal Paris Nude Magique BB Powder.

Kinder
The Body sHop er i gang med en større opgraderet af deres makeup og i den forbindelse er der kommet syv meget anvendelige farver af All-In-One Cheek Colour. Farven jeg har på kinderne er 01 Macaroon.

Bryn
Det er L’Oréal Paris Color Riche Le Sourcil i farven 303 Deep Brown, jeg har brugt til at tegne brynene op.

Øjne
Først lagde jeg The Body Shop Eye Definer 18 Moonstone på hele den bevægelige del af øjenlåget og blendede det hurtigt ud med en pensel.
 photo Moonstonearingbent_zps1d5417a2.jpg
Den øverste vippekant markerede jeg med Eye Definer i farven 01 black, hvorefter jeg lagde den lyse af farverne i The Body Shop Eye Palette i farven 01 Smoky Copper i øjenkrogen.
 photo Moonstonelukket_zpsf5d1a2ac.jpg
Den lyse koral nuance fra samme palette lagde jeg på hele den bevægelige del af øjenlåget, hvorefter jeg lagde den bronze nuance ovenpå på midten af øjenlåget og på den yderste tredjedel lagde jeg den brune nuance. De fire farver blev blendet godt sammen, hvorefter jeg markerede den nederste vippekant med The Body Shop Eye Definer i farven 15 Copper Brown.

Vipper
Flere lag af The Body Shop Big and Curvy Mascara.

Læber
The Body Shop Colourglide Shine Lip Colour i farven 12 Ruby Sparkle.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Sophie

Vildt fint look, Helene. Læbestiften er noget af det smukkeste, og den klæder dig fantastisk. Holder I mon snart endnu en make-up skole? Det lyder i hvert fald sjovt og hyggeligt, så håber muligheden byder sig igen…

Pudderdåse Helene

Tusind tak Sophie!
Vi taler om nye datoer på torsdag, det kommer på bloggen, så snart vi holder skole igen 😀
Kh. Helene

Sophie

Super, jamen så holder jeg øje 🙂

Janni E. Madsen

Virkelig flot look til dig! Jeg har tænkt længe over det i øvrigt, men tror du vil være vildt flot med pandehår af en art 🙂

Pudderdåse Helene

Tak Janni
Jeg har haft pandehår før og der var jeg meget glad for det. Pt. er de frisører jeg kender meget uenige om, hvad der er den bedste løsning, men en klipning snart det er helt sikkert!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *