Lørdagslook: Mobilkamera

16.12.12
Yves Rocher Luminelle fall/winter 2012
Yves Rocher Luminelle fall/winter 2012
Foto: Yves Rocher

Iiihh altså, hvor er jeg dog træt af mig selv i dag! Først og fremmest har jeg længe villet lave et look med nogle af de fine produkter fra Yves Rochers Luminelle kollektion for efterår/vinter 2012. For det andet havde jeg jo lovet at vise de seje Eyeliner Stickers fra Depend, som jeg talte så varmt om sidste fredag. Og så havde jeg (en masse grimme ord) glemt mit kamera. For dælen altså! Looket herover gav mig ideen til det look, som jeg selv endte med at lægge i dag.

Looket
Det er ikke det mest opfindsomme navn til denne lørdags look, men billederne er mildest talt sørgelige, og farverne kan man nærmest ikke skelne fra hinanden. Beskrivelsen skal du alligevel ikke snydes for, bare du lover at kigge på billederne med milde øjne.

Hud
Først fordelte jeg Clarins Eclat Minute Instant Light i farven 00 Rose Shimmer i hele ansigtet, derefter dækkede jeg rødme med Bobbi Brown Foundation Stick.

Kinder
På kindæblerne lagde jeg Rimmel London Match Perfection Blush i farven 001 Light.

Bryn
Kameraet er ikke det eneste, som ligger i Rungsted, næh det gør de fleste af mine yndlings pensler og mine øjenbrynsprodukter også endda både blyanter og pudder. Derfor er mine bryn i dagens anledning tegnet op med en eyeliner.

Øjne
Photobucket
Først brugte jeg Yves Rocher Eye Pencil i farven Opale Dorée på hele øjenlåget op til globelinjen. Hvis du deler øjenlåget op i syv lige store dele, skal de tre dele midt på forblive guld. På hver side af den guldfarvede brugte jeg den blå Eye Pencil i farven Indigo og yderst på hver side af øjenlåget brugte jeg Khol duo i farven Mauve Fumé.
Photobucket
Ovenpå de tre farver brugte jeg de samme tre farver fra Yves Rocher Eyeshadow Trio, det vil sige guld på guld, blå på blå og lilla på den lyselilla. Derefter satte jeg Depend Eyeliner Stickers på langs vippekanten og sluttede af med sort mascara.

Læber
Yves Rocher gloss er fabelagtig, jeg elsker den svage duft af hindbær, konsistensen og især farven som hedder Grenat.

Looket fra Yves Rocher kan du finde i Yves Rochers Webshop. Jeg kan varmt anbefale alle produkterne, de holdt både til regn, slud og shopping. Og så er de oven i købet virkelig fine!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *