Lørdagslook: Paradox

09.09.12
Lørdagslook: Paradox

Lørdagslook: Paradox

Arbejde, familie og blog er desværre ikke helt nemme at forene i øjeblikket. I går lovede jeg på Facebook, at lørdagslooket ville komme på i løbet af natten, men jeg nåede det desværre ikke. Faktisk er jeg rigtig træt af, at ideer og artikler, som jeg gerne vil dele med dig, hober sig op på min harddisk både den på computeren og den anden.

Hud
Først dækkede jeg rødme med Bobbi Brown Foundation Stick, derefter fordelte jeg L’Oreal Nude Magique BB Cream i ansigtet. Der var en, som spurgte mig, hvornår L’Oréals BB Creams kommer i butikkerne. Det gør de her i løbet af september og jeg er ret begejstret for de to jeg har prøvet.

Kinder
Både Katja og jeg er helt solgt til Sisley Phyto-Blush Èclat i farven 2 Pinky Berry, det er en super fin farve og den giver kinderne en smuk og naturlig farve. Her er den lagt på kindæblerne

Bryn
Først tegnede jeg brynene op med L’ Oréal Le Sourcil i farven 302 Golden Brown, derefter redte jeg brynene igennem med børsten i den anden ende.

Photobucket

Øjne
IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen i farven Steel Grey blev brugt til at markere vippekanten og som base til øjenskyggerne i paletten IsaDora Eye Shadow Quartet Smoke & Shimmer i farven 64 Paradox.

Photobucket
Den lysegrå blev lagt i øjenkrogen, den mellemgrå shimmer på den inderste to tredjedele af øjenlåget og den næsten sorte shimmer på den yderste tredjedel af øjenlåget. I globelinjen og under øjet har jeg bruget den mørkegrå fra paletten. På vipperne har jeg MAC Extended Play Lashi farven Endlessly Black

Læber
Læberne er markeret med IsaDora Perfect Lipliner i farven 32 Mandarine og derefter fordelte jeg IsaDora Perfect Matt Lipstick i farven 03 Red Carpet på læberne.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
RikkeV

Hvis det er Nude Magique BB så har jeg købt mine i Matas et godt stykke tid nu. Jeg ELSKER det produkt.
Og hvor er du bare fin <3

Pudderdåse Helene

Taaak Rikke <3
Desværre er det meget forskelligt, hvornår butikkerne får leveret nyhederne. I går fandt jeg for eksempel nogle produkter, som først burde være i butikkerne om 4-5 uger.
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Stakkels Noah – du ligner en der er ved at rive hovedet af ham 😀 <3 <3

Pudderdåse Helene

Det er hvad, hvad der sker efter 1 1/2 time og ca. 170 billeder… Der var min tålmodighed altså brugt op!

Pudderdåse Katja

Kender sjovt nok godt følelsen….

Celia

Saaaaatme flot!!!!

Pudderdåse Helene

:-* Tak Celia!
Egentlig synes jeg, at det var federe i virkeligheden. Det lykkedes nemlig ikke at få den meget fine glimmer >< mat skygge frem på billederne. Kh. Helene

Camilla A.

Hold da op, nogle sexy eyes, det er godt nok flot..
(Ved egentlig ikke, om det er dårlig stil at hviske dette, men det er lidt tydeligt, at der er en streg på brynet. Sorry, kunne ikke lade være.)

Pudderdåse Helene

Vor herre til hest! NEJ….det gør skam ikke noget, at du hvisker. Mine bryn ligner, jeg ved ikke hvad, LOL! Så du må både pege, grine og håne! Gisp…jeg må have været uendelig træt, siden jeg på intet tidspunkt har lagt mærke til det selv.
Det er så sådan man IKKE skal gøre!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *