Lørdagslook: Make Up For Ever meets Naked look

25.08.12
Make Up For Ever Aqua Liner

Det står meget højt på min to-do at få skrevet mere om Make Up For Ever, nu hvor de er kommet til Danmark, og jeg skal nok få det gjort. Især deres fantastiske Aqua Liners, som jeg har brugt til dette look. De er nemme at lægge, holder godt og kommer i det skønneste udvalg af farver.

Øjne

Make Up For Ever Aqua Liner

Make Up For Ever Aqua Liner

På låget har jeg brugt den lyse, matte fra Urban Decay Naked paletten og den mørkere matte i globelinjen. Dertil har jeg lagt Aqua Liner i nr. 6 langs de øverste vipper. Nr 6 er en midnatsblå med sølv og blå shimmer.

Kinder
På kinderne har jeg en af mine absolut favoritter, nemlig Nars Deep Throat.

Læber
På læberne har jeg nok min yndlingslæbestift, som I snart har set mange gange, nemlig MAC Pro Longwear i Perpetual Flame (og som er blevet væk goddammit! Hvor kan den have gemt sig? Tag ikke fejl, jeg skal have en ny, hvis jeg ikke snart finder den, jeg kan ikke klare mig uden.)

Her kan du købe det
Make Up For Ever kan du købe hos Sephora i Illum og snart også i Field’s. Urban Decay Naked kan du købe på bla. Beauty Bay. MACs læbestift kan du købe i Magasins stormagasiner, på Magasins webshop og på MACs danske hjemmeside.

Har du prøvet Make Up For Ever?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Pernille Larsen

Du er virkelig smuk 🙂

Pudderdåse Katja

Tak søde Pernille 🙂 Det er ikke et ord jeg normalt forbinder med mig selv.

Karin V. Sørensen

Så kan du godt begynde at forbinde – for det er du 😀

Pudderdåse Katja

Hvor er I søde <3

Sarah

Da Sephora åbnede i Illum var jeg lige inde at vende ved Make Up For Ever med en veninde – hun fik lagt makeup, men det var mig der købte læbestiften 😀 Købte en der minder meget om Perpetual Flame, sådan pink-ish med rødlige toner, som jeg er SINDSSYGT glad for – føler mig meget rock chick-lækker når jeg har den på 🙂

Pudderdåse Katja

Kan du huske hvad nummer læbestift, det var?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *