Lørdags-modeuge-look: R/H AW 11/12

12.02.12
r/h aw 12/12 copenhagen fashion week makeup look

r/h aw 12/12 copenhagen fashion week makeup look

Foto: Liisa Jokinen/Hel Looks

Der er almindelig makeup til modeugen, og så er der dem, der gør noget ekstravagant. Sådan var r/h’s show, hvor Mette Maltha fra Styleinstituto havde brugt et folielignende materiale til guldøjnene. Formen følger r/hs signatur øreringe og går hele vejen over øjenbrynene. Udover de markante guldøjne var looket naturligt med vandmelon-farvede læber.

Jeg har desværre ikke mere detaljeret info om, hvilke produkter der er brugt, men vi får Helene til at lave en folie tutorial en dag 😀

Catwalkbillede fra Katarina

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Vibeke Lentz

.Det er en flot effekt det gi’r, især på afstand, og så passer det godt til tøjet

Cecilie Printz

Hvor ser det bare fantastisk godt ud!

Trine

Det ser virkelig flot ud!
Kunne I ikke tænke jer at lave en anmeldelse af Avène hudpleje? Jeg har så tit overvejet at prøve det, når jeg står på apoteket, men kunne godt tænke mig at vide lidt om det først 🙂 Tusind tak for en fantastisk blog!

Line

Super god blog! 🙂
Har i evt. nogle tips til hvordan man kan fremhæve sine fregner, eller sagt på en anden måde, hvilken make-up komplimenterer fregner? Jeg er rigtig glad for mine og synes gerne de må træde endnu tydeligere frem. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *