Lørdags-modeuge-look: L’Oreal for Gaia AW 12

04.02.12
Gaia AW 12

I anledning af modeugen har vi taget et af L’Oreals fine looks fra podierne. Dette er chefmakeupartist Anne Staunsagers look til Gaias show. Produkterne, der er brugt, er (jeg går ud fra, at de også har brugt den nye Lumi Magicue Prime, da den er på billederne og er nævnt i vejledningen, men de står ikke nævnt under produkter. Men det kunne godt se ud, som om den er brugt som highlighter):

Øjne
Contour Kohl 153 Blanc Vejl. Pris: 59,95 kr
Color Appeal Mono 10 Pure White Vejl. Pris: 69,95 kr

Læber og kinder
Lipliner 703 Fuchsia Fever
Vejl. Pris: 69,95 kr.
Color Riche 297 Red PassionVejl. Pris: 109,95 kr.

Hud
Lumi Magique Foundation Vejl. Pris: 109,95 kr
Lumi Magique Concealer Vejl. Pris: 149,95 kr

Sådan gør du
Her er hvad L’Oreal selv skriver om det:

Gaias russiske skisportsudtryk understreges af et frostbidt makeuplook. Med udgangspunkt i den russiske konstruktivismes geometriske former og skidragter fra 1930erne og 1940erne viste Gaia d. 3. februar sin poetiske efterår/ vinterkollektion i Nikolaj Kunsthal. Ideen om det frostklare udendørsliv blev smukt reflekteret i makeuppen skabt af L’Oreal Paris og makeupartist Anne Staunsager.

“Outdoor møder alien” kalder Anne Staunsager looket, der illuderer vintervejrsskønhed og alien-inspireret hår. De kraftigt røde læber er tegnet klart op med lipliner, mens huden er holdt frisk og sund, komplementeret af foundation og primer.

“Læbestiften bruges også som blush til at skabe ‘frostbidte’ kinder, der emmer af udendørs sportsaktiviteter i vintervejret,” fortæller Anne Staunsager om det smukke look, hvor læbestiften er duppet forsigtigt ud på kinderne.

Øjnene er abnet op ved hjælp af hvid eyeliner lagt langs den våde kant, og det frostbidte tema er yderligere understreget af en udvisket og diskret hvid øjenskygge på øjenlåget, mens neglene er holdt klare og sunde med gennemsigtig lak.

Gaia AW 12

Gaia AW 12

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *