Vandfast pudder: Gosh og Urban Decay

09.09.19
Vandfast pudder Gosh og Urban Decay

Vandfast pudder Gosh og Urban Decay

Både Gosh og Urban Decay har vandfast pudder på programmet. Om de gør makeuppen vandfast over en længere periode aner jeg ikke, jeg er også ligeglad. Jeg svømmer ikke med makeup på. Men begge puddere forbedrer holdbarheden af min makeup, ganske markant endda.

Ofte oplever jeg, at pudder kan forringe holdbarheden af makeup. En solid langtidsholdbar foundation klarer sig ofte bedst på egen hånd, og hvis man putter flere lag ovenpå, så forringer man effekten. Men ikke med disse to.

Jeg har brugt begge to på skift det sidste års tid, og selvom produkterne er vidt forskellige både i konsistens og formulering, kan de det samme og giver mig samme effekt: En forbedret holdbarhed af min ansigtsmakeup og en blød mattering, der holder længe.

Så hvilken en skal du vælge? Det kommer an på to ting: Om du bedst kan lide en fast eller løs pudder, og om du helst vil betale 130 kroner eller 275 kroner.

Begge puddere er gode, og jeg vil varmt anbefale dem begge. Begge kommer i den samme hudfarvede, transparente farve. 100% transparente er de dog ikke – så havde der ingen grund været til at tilsætte farven. Så tjek lige på din egen hud. Især hvis du er meget lys eller meget mørk.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
Urban Decay All Nighter Waterproof Setting Powder koster 275 kroner for 7,5 gram i en kompakt med spejl i for eksempel Magasin eller på Sephora.dk*.  Gosh Waterproof Setting Powder koster 130 kroner for 7 gram løs pudder på blandt andet Gosh’ egen webshop* eller på Matas.dk*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Produkterne er modtaget som gratis anmeldereksemplarer.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Louise

Jeg er begyndte at bruge min løse pudder under min foundation. Et tips som Wayne Goss har delt. Om det øger holdbarheden mere, end hvis man bruger den efter foundation ved jeg ikke, men jeg synes, at jeg undgår det sådan lidt pudrede look man godt kan få.

Helene Randløv

Hej Louise
Det tip kan du også læse her;-)
https://pudderdaaserne.dk/2016/01/19/tirsdagstip-saadan-faar-du-perfekt-hud/
Og du kan læse mere om at undgå det støvede look her:
https://pudderdaaserne.dk/2014/10/07/tirsdagstip-saadan-slipper-du-det-stoevede-look/
Kh. Helene

Katja Moikjær

Det gør jeg også. Det fungerer!

Stefan

Jeg kan 100 % stå ved at urban decays er fantastisk. Den ligger en fin dækning, og “caker” ikke. Jeg elsker den. Og den er virkelig pengene værd

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *