Månedens Favoritter: September 2019

27.09.19
Månedens Favoritter: September 2019

Månedens Favoritter: September 2019

Reklame for Simple

Det sker af og til, at jeg får spørgsmål som: ”… men hvad synes du rigtig?” Det handler altid om produkter fra sponsorerede indlæg. Det er et ret enkelt svar. Produkterne havde aldrig fundet vej til bloggen, hvis jeg synes, det var noget bras, eller hvis jeg ikke kunne stå hundrede procent inde for firmaet. De gange, vi er i tvivl, siger vi hellere nej til samarbejdet. Derfor er Simple Cleansing Facial Wipes naturligvis med som favorit!
Resten af Månedens Favoritter: September 2019 er nærmest udelukkende makeup. Paletten fra Lime Crime er jeg så vanvittigt imponeret over, og jeg kan nærmest ikke overskue, at den ikke er fast i sortimentet. Udover den er der noget holdbar farve til læberne, længde og volumen til vipperne, remedierne til nærmest perfekt hud, seriøs volumen til håret, en vidunderlig duft og de fremragende servietter til at rense alt makeuppen af.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Simple Cleansing Facial Wipes ¤
Når jeg skriver om Simple, er det ikke kun fordi, jeg får penge for det. Der skal selvfølgelig stå reklame på indlæg, hvor produkter fra Simple indgår, fordi vi har et længerevarende samarbejde. Simple Cleansing Facial Wipes ER mine yndlingsrenseservietter! Når jeg løber tør, køber jeg dem selv. Du kan læse hvorfor i mine tidligere indlæg om Simple Cleansing Facial Wipes og de resterende produkter fra Simple. Det er dem jeg selv bruger, det er dem jeg anbefaler til mine veninder, og det er selvfølgelig også dem, jeg anbefaler her på bloggen. Når man har været igennem tilstrækkeligt mange renseservietter uden at være særlig glad eller positivt overrasket over kvaliteten. Så er det præcis som at komme hjem, når jeg igen får fat i Simple Cleansing Facial Wipes. De fjerner makeup med et snuptag og renser huden, uden jeg skal bruge hele pakken.

2. Physicians Formula Youthful Wear Spotless Foundation*
Hvorfor har jeg først fundet denne fantastiske foundation nu? Det ærgrer mig virkelig, fordi jeg synes, at det er rigtig svært at blive rigtig glad for en foundation. Og denne her er perfekt. Den er mere flydende end de fleste, den kan bygges op til fuld dækning eller bare dække det mest nødvendige. Den kan altså bruges forskelligt afhængigt af, hvilket look du er til eller hvilket humør du og din hud er i. Som du ved, hvis du plejer at læse med, er jeg ikke ret stor fan af meget dækkende foundation. En foundation der både kan det ene og det andet, er jeg derimod vældig begejstret for.
Når jeg er lidt knotten over, at jeg først har fundet Youthful Wear Spotless Foundation nu, er det fordi, den så vidt jeg ved er på vej til at udgå.

3. Davines Your Hair Assistant Volume Creator
Tørshampoo er et hit, men der er så stor forskel på kvaliteten. Det samme gælder volumenprodukter. Derfor er Davines Your Hair Assistant Volume Creator og særligt den smarte applikator en gave. Det er snart mange år siden, jeg blev klar over dens eksistens. Dengang købte jeg den fast, fordi den simpelthen er SÅ genial. Det er lidt ærgerligt at glemme alt om sådan et produkt, men det er ofte det, der sker, når man tester så mange nye ting. For nylig faldt jeg så over den igen, og denne gang vil jeg ikke glemme at dele magien.
Den er let at have i tasken også i håndbagagen, og du kan friske frisuren og volumen op på et splitsekund. Det er i pandehåret, jeg har brug for den. Det fedtede look har jeg virkelig ikke savnet, mens jeg har haft lyst hår.

4. Acqua Di Parma Vaniglia EdP¤
Hele ti nye dufte har Acqua Di Parma lanceret med deres Signatures Of The Sun kollektion. Det vil sige seks af dem var en del af den tidligere Colonia kollektion. Fælles for Colonia duftene er, at de er forholdsvis maskuline. Det har dog aldrig holdt mig tilbage, jeg er vild med de dufte! Der er vist kun en eneste af dem, det aldrig lykkedes mig at blive dus med.
På det danske marked er Sandalo og Vaniglia nye. Sandalo er en ren og sprød træduft, mens Vaniglia er varm, krydret og sødlig med et strejf bitterhed. Det er især bitterheden, der gør duften så interessant og sofistikeret. Vanilje i hjertet af en duft kan være kvalmende, her beviser Acqua Di Parma, at den rigtige komposition løfter noten. Da begge mine knægte også er vilde med duften, er der allerede strid om den.

5. Makeup Revolution Fast Base Concealer*
Concealer er ikke noget, der sædvanligvis får mit hjerte til at banke. Når man har brug for concealer til de mørke rande, til bumser eller til alt mulig andet, er det sikkert svært at sætte sig ind i. Da jeg kun dækker lidt rødme på kinderne, er det svært for mig at teste dem ordentligt selv. Derfor er jeg altid så glad, når jeg får lov at teste på andre. Alle de concealere jeg har været glad for i tidens løb, er blevet testet på nogen, der virkelig har brug for en GOD concealer.
Brugervenlighed er en vigtig detalje! Du behøver altså ikke tre forskellige pensler for at opnå et godt resultat. Samtidig koster Makeup Revolution Fast Base Concealer en brøkdel af andre gode concealere. Det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis, hvis du skal holde makeupbudgettet.

6. L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara¤*
Den første uge hadede jeg den. Dagen før vi blev venner, sad jeg og brokkede mig over den. Og så en morgen skete miraklet. Pludselig gjorde den bare alt det, jeg gerne vil have, at min mascara skal kunne. Længde, volumen, adskillelse og form er de krav, jeg har, som L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara nu lever op til.
Selvfølgelig kan det tage tid at blive dus med en ny mascara…  Men SÅ lang tid plejer det ikke at tage. Nu satser jeg på, at begejstringen varer ved, ellers er det en meget lang indkøringsperiode.
Når jeg overhovedet holdt ud i en uge, var det fordi, jeg har hørt så meget godt om L’Oréal Bambi Eye False Lash Mascara. Nu forstår jeg det godt, det krævede bare lidt mere tålmodighed, end jeg plejer at være i besiddelse af.

7. Lime Crime Sunkissed Face Palette*
Det er svært at se, at jeg overhovedet har brugt den, men det har jeg… temmelig meget endda.

  • Salty er en semimat bronzer i en genial farve.
  • Sizzle er en semimat koral blush med et neonorange skær.
  • Golden Hour er en klar gul highlighter med masser af guld glitter.
  • Malibu er en koral blush eller highlighter med guld og lyserødt perlemor.
  • Sun Daze er en varm beige highlighter med et strejf af lyserødt og transparent perlemor.
  • Bask er en varm brun bronzer eller highlighter med gyldent perlemor.

Paletten er så vanvittigt smuk, pigmenteret og så er det muligt at holde fast i sommeren lidt længere. Den bliver brugt flittigt både som øjenskygge, blush, highlighter og bronzer… jeg har endda brugt Sizzle på læberne under en gloss. Den ser måske vild ud, men det behøver dit look slet ikke at være.

8. Too Faced Peach Puff Diffused Matte Lip Color*
Læbeprodukter med skumapplikator har en særlig plads i mit hjerte. Det er det udefinerede look, jeg godt kan lide. Jo, det kan du sagtens få med en almindelig læbestift… Det er bare lettere med en skumapplikator. Peach Puff Diffused Matte Lip Color dufter ligesom resten af peachkollektionen af fersken, og de smager også af fersken. Derfor skal du have en vis selvbeherskelse, hvis du kan lide smagen, ellers får du rigtig tørre læber. Det er det eneste negative, jeg har at sige om produktet. Formlen er virkelig holdbar, hvis du ikke spiser den, inden den er tørret, og dem sidder rigtig pænt på læberne. Konsistensen er en mellemting mellem de lette lip stains og en flydende mat læbestift. Derfor er de også meget holdbare. Især de mørkere nuancer giver læberne det der fine ”jeg har lige spist bær”-look.

9. Milk Makeup Blur + Set Matte Loose Setting Powder*
Ikke nok med at emballagen er tæt ved perfekt, så er pudderet alt det, man kan ønske sig.

  • Det er helt fint.
  • Det lægger sig som silke på huden.
  • Det får porer og linjer til at syne mindre.
  • Det sætter naturligvis makeuppen.

Alt det uden du ser pudret hud. Nu hvor jeg sidder og skriver det ned, bliver jeg klar over, at jeg ikke har brugt setting spray længe. Det er et perfekt produkt til mig, der er så vanvittigt dårlig til at opfriske makeuppen i løbet af dagen. Det kan godt være at huden ikke føles mat, men den ser ikke fedtet ud. Som du nok kan gætte, har den heller ikke det der ærgerlige pudderlook. Så hvis du er til helt kalket og mat hud, så er det altså slet ikke et pudder for dig.

10. Antonio Axu Root Lift Spray*¤ 
Som nævnt ovenfor er der langt mellem snapsene, når det gælder volumenprodukter til håret. Root Lift, har jeg desværre måttet erfare, er et vidt begreb. Det kan dække over produkter, der stiver så meget, at de kunne spille rollen som klatten i ”There’s Something About Mary”. Andre igen får håret til at lægge sig som en uklædelig fedtet hjelm rundt om hovedet. Og så er der de meget få, der er helt tilpas. Sådan én er Antonio Axu Root Lift Spray heldigvis! Det hjælper selvfølgelig på sagen, at dysen, der fordeler produktet, er helt præcis. Med den havner produktet kun der, hvor jeg vil have det. Dermed kan håret få et løft præcis der, hvor det trænger. Sådan sparer jeg både en masse produkt og mig selv for en masse frustration, over hår eller nærmere produkt der ikke vil, som jeg vil.

Reklame for Simple

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Mette

Tak for altid gode anmeldelser af produkter i alle prisklasser 🙏. Jeg har et spørgsmål til hvordan I bruger flasken/doseringdutten i foundationen?? Med produkterne fra ordinary er jeg også i tvivl? Er det så man ikke bruger for meget? Eller til at blande ind i en creme, eller noget helt 3.??

Helene Randløv

Hej Mette
Tak for ros… Er det pipetten du mener? Jeg drypper bare lidt ud på håndryggen og fordeler det med fingrene/pensel/svamp? Det afhænger af den pågældende foundation, hvor meget jeg bruger… ikke af emballagen.
Kh. Helene

Marie

Tak for endnu en god månedens farvoritter, i er mig et dyrt bekendtskab:-) vil bare lige nævne at jeg aldrig er i tvivl om at i står 100% inden for produkterne det er derfor jeg elsker at følge jer!

Helene Randløv

Tak Marie, vi synes heller ikke, at vi taler noget hverken op eller ned, som ikke fortjener det.
Kh. Helene

Amalie

Tusind tak for gode favoritter! Ved I, hvor man kan købe House of Stars foundation i fysisk butik? Mere så man har en chance for at teste farven 🙂

Helene Randløv

Hej Amalie
Ja, det kan du hos House of Stars, der ligger i Randers 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *