MAC Semi Precious look

28.06.11
MAC Semi Precious look

MAC Semi Precious look

Jeg blev selvfølgelig nødt til at prøve nogle af farverne fra Semi Precious looket. Især den mineralske øjenskygge Unsurpassable bad om at blive prøvet af.

Den skifter farve alt efter, hvilken farve du putter under. Jeg har brugt den med et petrolblå eyeliner fra Gosh.

Øjne:

MAC Unsurpassable smokey eye

MAC Unsurpassable smokey eye

Øjnene er lagt som et smokey eye hvor jeg har tonet Gosh Velvet Touch Eyeliner i Pretty Petrol ud med MAC Unsurpassable Mineralize Eyeshadow fra Semi Precious looket og lagt op i globelinjen. Det har jeg brugt en MAC 219 pensel til. Som highlighter har jeg brugt MAC Brule fra den permanente kollektion. Til sidst sort mascara.

Kinder:
På kinderne har jeg lagt Mineralize Blush i Feeling Flush. Den er lagt med en let hånd, til det er det en fordel af bruge en Duo Fibre pensel, der giver et tyndt lag, som for eksempel MACs 187 (andre mærker laver dem også). Øverst på kindbenene har jeg lagt et fint lag af Semiprecious Rose Quartz Mineralize Skinfinish som highlighter.

Læber:
På læberne har jeg læbestiften Gem of Roses.

MAC Gem of Roses lipstick

Her kan du købe det
Øjenskyggerne koster 155 kroner, blush 215 kroner, Mineralise Skinfinish 230 kroner og læbestifter 150 kroner. Du kan som altid købe det i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasins webshop. De kommer cirka 8. juli. Jeg vender tilbage med den præcise dato, når den ligger klar senere på ugen. Gosh Velvet Touch eyeliner koster 69,95 og kan købes i matas, stormagasiner og større supermarkeder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Julie

Meget fint og sommerligt! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Julie 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *