Limegrønne øjne og dewy hud

17.04.11
Limegrønt look

Limegrønt look

Nogle gange ser jeg på billederne af Helene og jeg og tænker, hvad pokker er det, der gør at så mange mennesker gider se på, hvad vi tager på af makeup? Vi er jo helt almindelige kvinder at se på og oven i købet hører vi til i den modne ende af aldersspektret, når vi sammenligner os med det ret unge blogmiljø.

Men måske er det netop derfor, at Pudderdåserne er blevet så populære? Fordi det handler om makeup for helt almindelige kvinder? En helt almindelig kvinde, der for eksempel på dette billede bliver fotograferet af sin mand, mens der står en 2-årig og hyler og hiver ham i benene, hvilket gør det temmelig svært for den stakkels fotograf at sætte lyset ordentligt og ikke mindst holde kameraet stille og en anelse distraherende for modellen, der har et “få så taget det billede” udtryk i hovedet.

Foråret er over os
Jeg lavede dette look, fordi det var forår. Og forår er grønt, og jeg elsker limegrøn øjenskygge. Moden pt. dikterer farvede læber med røde, pink og orange læber og nedtonede øjne, men det er forår, og jeg har lyst til limegrøn øjenskygge.

Jeg har kombineret det med cremeblush, en cremet hightlighter og en nude lipgloss. De tre ting er perfekte til sommer, da de giver det eftertragtede dewy look, man ikke kan opnå med pudrede produkter. Samtidig er de nemme at arbejde med og kan lægges med fingrene. Husk bare ikke at bruge pudder oven på din foundation, når du arbejder med cremeblush og creme-highlighter. Det er umuligt at arbejde med sammen, og det vil ødelægge hele pointen.

Ansigt
Som sagt har jeg kun foundation og concealer på og ikke noget pudder. Foundationen er Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15. Perfekt til sommer, fordi den er semitransparent, naturlig at se på og indeholder god solfaktor.

På kinderne har jeg en af MACs nye Cremeblends i farven Ladyblush, som er en fin nude koral cremeblush. Du kan læse anmeldelsen her.

Som highlighter på det øverste af kindbenene har jeg brugt en Cream Color Base fra MAC i farven Hush.

Jeg bruger MACs 130 pensel til cremeblush, cream colour base og andre cremeprodukter i ansigtet. Jeg synes, den er den bedste pensel til det. Men fingrene fungerer også.

Hvis du vil give det sidste dewy pift, så sprayer du forsigtigt over din makeup med en ansigtsspray som for eksempel MACs Fix+, som er min favorit, fordi den også er en rigtig god skintonic, men mange mærker har noget lignende. Sørg for at spraye med god afstand og ikke få for meget på, så makeuppen løber.

Øjne

Øjenmakup med MAC Bitter, Lucky Green og Tempting

Og så til det limegrønne. Jeg har en svaghed for limegrøn øjenskygge. Det giver bare en wow-effekt, ikke mindst på ens eget humør. Jeg har her brugt MACs Bitter på den inderste 1/3 af låget og i inderste øjenkrog. Jeg har ført den lige ned langs nederste vippekant i den inderste øjenkrog. På midterste del af øjenlåget har jeg lagt MACs øjenskygge i Lucky Green. Til alt det har jeg brugt 239 pensel. På den yderste tredjedel og i globelinjen har jeg lagt MACs øjenskygge Tempting med pensel 222. Den har jeg også lagt langs den nederste vippekant med en 219 pensel. Som highlighter under brynet, har jeg brugt MAC Brule.

Øjenmakeup med MAC Bitter, Lucky Green og Tempting.

Læber
På læberne har jeg MACs Lustreglass i farven Love Nectar.

Her kan du købe det
Du kan købe Bobbi Brown og MAC i Magasins stormagasiner eller på Magasins webshop.

Hvad siger du til limegrøn øjenskygge?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mette Straa

Jeg er nu ret vild med det look! Dog er jeg selv mest til farvede læber og nedtonede øjne!

Pudderdåse Katja

Tak Mette 🙂 Jeg er også vild med farvede læber. Men afveksling er en god ting. Jeg bruger begge dele.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *