Smokey eyes med Bobbi Brown og Eduardo Ferreira

29.03.11
Bobbi Brown look med smokey eyes

Bobbi Brown look med smokey eyes

Som I kunne læse i går var Pudderdåsernes i går i kyndige hænder med Bobbi Browns ekspert makeup-artist Eduardo Ferreira. I går fik I hans bedste tips til smokey eyes, I dag får I de looks, han lavede på os.

Først lavede han et aften look med smokey eyes på Katja, som I skal se her. Senere lægger jeg Helenes look på, som var helt anderledes.

Øjnene

Smokey eyes med Bobbi Brown

Eduardo Ferreira brugte Bobbi Browns fremragende creme øjenskygger og creme eyeliner til at lave et smokey eye med. De er vandfaste og holder hele aftenen og er absolut blandt Bobbi Browns bedste produkter.

Først lagde han Long-Wear Cream Shadow i farven Bone over hele øjenlåget. Bone er en mat lys beige, som fungerer som base og highlighter. Det gjorde han med fingrene. Dernæst lagde han Long-Wear Cream Shadow i farven Slate på den bevægelige del af låget med en Cream Shadow pensel.

Derefter lagde han med en Eyeliner pensel Bobbi Browns Long Wear Gel Eyeliner i farven Black Ink langst vippekanten og smudgede den ud med en Eye Smudge pensel. Ovenpå duppede han med fingeren øjenskyggen Black Charcoal.

Under øjet har han lagt gel eyelineren og smudget den ud med Eye Smudge penslen. Til sidst brugte han Party Mascara.

Smokey eyes med Bobbi Brown

Ansigt og kinder
I ansigtet har jeg Bobbi Browns Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15 i Warm Sand, som vist er min nye yndlingsfoundation, men den kommer jeg til at lave en særskilt anmeldelse af. Det er lidt et had-kærlighedsforhold. Derudover brugte han Bobbi Browns Corrector i Light Bisque og Concealer Kit i Sand, som tilsammen er effektivt til at dække sorte rande under øjnene. Igen nogle produkter, jeg har tænkt mig at skrive om særskilt, da de er effektive, men kræver et særligt håndelag at bruge, fordi de er meget cremede.

På kinderne har jeg blush i Pink Sugar.

Læber
På læberne har jeg læbestiften Blush, som er stort set samme farve som mine læber. For at undgå at man sidder tilbage med en uklædelig kant af lipliner, når læbestiften begynder at blegne, tegner Eduardo Ferreira altid læbekanten op bagefter, han har lagt læbestift. Det brugte han liplineren i farven Blush til. Til sidst lagde han Lipgloss i farven Lilac.

Læs også hans bedste råd til smokey eyes her.

Husk at der i hele denne uge er Bobbi Brown event i Magasin, hvor du kan få lagt en gratis makeup. Du kan også være heldig at møde Eduardo Ferreira selv.

Her kan du købe det
Du kan købe Bobbi Brown i Magasins stormagasiner eller på Magasin.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Kat

Altid interessant at være lagt i hænderne på andre 🙂 Jeg må indrømme, at jeg synes at øjen-makeup’en ser alt for hård ud til dig – jeg synes, at han enten skulle have valgt lidt blidere/mere douche farver eller skulle have trukket øjenskyggen længere op og tonet eyelineren under øjet mere ud, så det gav en (ahem…) smokey kant. Som det er på billederne ser man kun en bred, sort kant og ingen smudgyness, som han ellers selv advokerer for ifølge jeres tidligere indlæg. Jeg synes, at du selv gør det bedre! 🙂 Men blushen ser til gengæld virkelig fin ud til dig. Og dine bryn er også så flotte, men det er vist fra naturens side af 🙂

Karen

Jeg syntes måske også det er lidt for hårdt – men jeg syntes, at det overordnet er super flot! Jeg vil dog glæde mig meget til at læse videre om BB produkterne. Jeg har selv en concealer fra BB som jeg slet ikke får brugt – fordi den er for cremet. Så kom endelig med tips 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *