Viva Glam Gaga og Peacocky look

07.03.11
Look med Viva Glam Gaga 2, Peacocky og Wonder Woman fra MAC

Look med Viva Glam Gaga 2, Peacocky og Wonder Woman fra MAC

Her er det look, jeg lavede, da jeg testede Viva Glam Gaga. Lige så farverig Peacocky kollektionen er, lige så nude er Viva Glam Gaga læbestiften, og damen kræver noget knald på øjnene for at fungere. Hun er stort set samme farve som min hud, og nej, det er ikke den nemmeste farve for mig at bære. Men det er en fed farve, og Viva Glam kampagnen, hvor hele salgsprisen går til kampen mod aids er et fantastisk formål.

Alle produkter er fra MAC med mindre andet er nævnt.

Øjne
MAC Peacocky Centre Stage og Paparazz-she
Først har jeg lagt den orange Paparazz-she Mega Metal Shadow fra Peacocky kollektionen i den inderste øjenkrog op mod brynbenet. Dernæst har jeg tegnet langs den øverste vippekant med Gosh Velvet Touch Eyeliner i farven Truly Brown. Den streg har jeg smudget ud med Mega Metal shadow i farven Centre Stage, som jeg har ført helt op i globelinjen. Under øjet har jeg også tegnet med min Gosh eyeliner og tonet ud med Centre Stage. Som pensel har jeg brugt en 219 til det hele. Jeg har brugt Brule på en pensel 239 som highlighter.
MAC Paparazz-she og Centre Stage

Kinder
På kinderne har jeg brugt Mineralized Skinfinish fra Wonder Woman kollektionen i farve Golden Lariat. Den midterste bronzer har jeg brugt under kindbenet, den koralfarvede har jeg brugt på kindæblerne tonet op langs kindbenet og den lyse highlighter har jeg brugt øverst på kindbenet.

Læber
På læber har jeg læbestiften Viva Glam Gaga 2
MAC Viva Glam Gaga 2 læbestift

Her kan du købe det
Produkterne fra MAC kan du købe i Magasins stormagasiner eller på Magasins webshop. Gosh kan du købe i store supermarkeder, Matas og stormagasiner.

PS. Husk at være med i afstemningen, som skal hjælpe os med at beslutte, hvordan Pudderdåserne skal se ud fremover

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *