Look med Max Factor Smokey Eye Effect

21.02.11
Max Factor Smokey Eye Effect look

Max Factor Smokey Eye Effect look

Jeg har været lidt stille, da jeg ligger syg, men jeg tænkte, jeg ville vise jer, hvordan jeg lavede det look, jeg brugte til anmeldelsen af Max Factors nye Smokey Eye Effect. De er på ret kort tid blevet vanvittigt populære, men vi forstår ikke helt hvorfor. De er ganske rigtigt nemme at bruge, men de er alt for cremede og sætter sig på meget kort tid i linjerne omkring øjnene og alle mulige steder, hvor du ikke vil være smokey. I kan også næsten allerede se, hvordan øjenmakeuppen på billedet ser lidt smattet ud, selvom den kun er en halv time gammel.

Max Factors dygtige makeup artist Mina Ingerslev har anbefalet af bruge en base først og derefter sætte skyggen med lidt løs øjenskygge. Det er helt sikkert et godt tip, men så forsvinder det nemme og hurtige ved at bruge denne type stift, og så holder jeg mig i hvert fald til pensel og god gammeldags øjenskygge. Men her er hvad vi gj0rde:

Øjne
Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow

Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow

Til øjnene har jeg brugt Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow i Purple Dust. Med den lilla ende har jeg tegnet hele vejen rundt om øjet og op i globelinjen, og med den gyldne ende har jeg tegnet en mindre kant rundt om øjet. Derefter masser af sort mascara.

Kinder
På kinderne har jeg lagt Korres blush i pink på kindæblerne tonet ud langs kindbenet.

Læber
På læberne har jeg Rouge G fra Guerlain i farven Grenade.

Her kan du købe det
Max Factor kan du købe i Matas og større supermarkeder mm. Rouge G fra Guerlain er en skøn men dyr læbestift, som du kan købe i Magasin og Illum, men du kan også spare lidt på den ret høje pris i Danmark og købe den fra Scentstore i England. Korres kan du købe i Illum eller på Korres’ hjemmeside.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Stine

Hvor ser du sød og køn ud – og fedt hår!

Pudderdåse Katja

Tak for den søde ord Stine 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *