Blå smokey øjne

16.01.11
L'Oreal Infaillible look

L'Oreal Infaillible look

Som Helene lovede har vi et enkelt look mere med de L’Oreal Infaillible øjenskygger, vi anmeldte for nylig. Dette er lavet efter stort set samme model, som Helenes look bare med andre farver. Det er et ret klassisk smokey eye bare i blåt.

Jeg havde dette på, da jeg tog på cocktailbar med nogle venner. Selvom det blev sent.. ret sent… så holdt øjenskyggen hele natten. Så absolut en anbefaling af deres holdbarhed herfra. Og som Helene sagde, læg øjenskyggen før du tager foundation og concealer på. Der er så meget glitter i, at du risikerer øjenskygge på kinden.

Øjne
L'Oreal Color Infaillible Night Blue
Først har jeg lagt en lille smule af L’Oreal Color Infaillible i farven 002 Hourglass Beige i den inderste øjenkrog tonet op mod brynet. Dernæst har jeg lagt min trofaste sorte Gosh Velvet Touch eyeliner langs vippekanten og tonet den ud med L’Oreal Color Infaillible i 006 All Night Blue. Øjenskyggen er lagt helt op i globelinjen og blendet ud mod brynbenet, som er highlighet med MACs øjenskygge Brule. Til sidst sort mascara.
L'Oreal Color Infaillible Night Blue

Kinder
På kinderne har jeg lagt NARS blush i Madly.

Læber
MAC Pro Longwear Lipcreme Sweet Ever After
På læberne har jeg MAC Pro Longwear Lipcreme i Sweet Ever After.

Her kan du købe det
L’Oreals nye øjenskygger kan du købe i Mats, supermarkeder og stormagasiner fra februar. HQhair.com forhandler ikke længere NARS og har vist også problemer pt., så jeg er på jagt igen efter en forhandler, der sender NARS til Danmark. MAC kan du købe i Magasins webshop eller Magasins stormagasiner og i Salling i Aalborg.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Christina

Jeg kunne rigtig godt tænke mig hvis i gad at tage billed af delprocesserne oz. Altså jeg starter med skygge X på hele låget (billed) herefter putter jeg Y i kanten (billed) … så ku det være at det var lidt nemmere for nogen :whistle: at efterligne

Pudderdåse Katja

Hej Christina
Det kan du tro, det gør vi også med jævne mellemrum. Desværre er det et KÆMPE arbejde at gøre det på den måde, men vi skal nok være opmærksomme på det.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *