Vinder af nytårslooket: Sarah

02.01.11
Sarahs nytårslook

Sarahs nytårslook

Så er vi klar til at offentliggøre vinderen af årets nytårslook. Det er (stor fanfare) Sarah, som vinder en Kristall Eau de Parfum fra Make Up Store. Tillykke! Vi overlader her ordet til Sarah selv, der fortæller, hvordan hun har gjort:

Ansigt:
La Roche-Posay Toleriane Corrective Fluid Foundation (Ivory 10)
Lily Lolo mineral foundation (Porcelain)
Max Factor Pan Stik (Fair 25)
elf High Definition Powder
Topshop cream blush (Flush)

Øjne:

Sarahs nytårslook

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (original)
GOSH effect powder (Grape)
NYX Ultra Pearl Mania eyeshadow (Walnut)
Clarins eyeshadow (Hot Chocolate)
elf All over color stick (Spotlight)
elf Cream eyeliner (Black)
Clarins Wonder Perfect mascara (Black)
Sarahs nytårslook

Læber:
Sarahs nytårslook
elf Lip Lock Pencil
Clinique læbestift (Blushing Nude)
Topshop Lip Balm (Rose)

Jeg startede med at lægge foundation, så børstede jeg noget mineralfoundation på, så noget HD-pudder (både mineral og HD med elf Powder Brush), lidt concealer (Pan Stik) og så lidt cream blush.

Derefter duppede jeg lidt UDEPP på øjenlågene – både over og under øjnene – og ventede lidt imens det tørrede. Så blandede jeg effect powderen med lidt vand og lagde det med fingrene i både inderste og yderste øjenkrog, og i midten noget NYX-øjenskygge. Jeg lagde All over color stick som highlighter lige under brynet og lagde cream eyelineren med en skrå børste fra Nilens Jord. Så smed jeg noget mascara på – nederste vipper først, of course – og rettede til med en gammel mascarabørste. Derefter puttede jeg elf Lip Lock Pencil på læberne, så læbestiften og til sidst duppede jeg lidt læbepomade ovenpå (læberne blev lavet lidt hurtigt… Selv om jeres vejledning er god!).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Sarah

Jubiiiii!
Jeg glæder mig supermeget til at modtage min præmie! 🙂

Pudderdåse Helene

Tillykke Sarah!
Jeg sender præmien til dig i morgen 🙂

rijaH

Tillykke 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *