Glædelig jul med Old Gold

26.12.10
Look med Old Gold Smokey Eye

Look med Old Gold Smokey Eye

Midt i mellem juletræer og julemad vil vi gerne ønske jer allesammen en rigtig god jul. Her er det look, jeg brugte juleaften. Det var en ret nedtonet version af et festlook, jeg holdt en afslappet, men meget hyggelig juleaften med min svigerfamilie.

Øjne
MAC Old Gold Smokey Eye
Øjnene er et smokey eye med MACs Old Gold pigment. Jeg har brugt Helenes metode til det perfekte smokey eye, som du kan se i detaljer i vejledningen her. Tag et øje ad gangen, man skal arbejde lidt hurtigt. Først har jeg lagt sort eyeliner fra Gosh langs den øverste kant og derefter splattet den ud med Old Gold Pigment på en 219 pensel.

219 er en lille stiv spids pensel med en perfekt form til Smokey Eyes. Du kan finde lignende pensler hos andre mærker. Med samme pensel har jeg lagt Old Gold på hele låget tonet op i globelinjen. Derefter har jeg tegnet med sort eyeliner langs den nederste vippekant og tværet den ud med Old Gold igen på samme pensel. Som highlighter under brynet har jeg brugt Vanilla Pigment med en 239 pensel.

MAC Old Gold Smokey Eye

Kinder
På kinderne har jeg lagt NARS blush i farven Madly.

Læber
På læberne har jeg brugt Chanels Rouge Allure Laque i farven Santal.

Her kan du købe det
MAC kan du købe på Magasin.dk eller i Magasins stormagasiner. Chanel kan du købe i Magasin, udvalgte Matas og parfumerier.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *