Sådan en grå søndag formiddags look

26.09.10
MAC Lucky Green og Chocolate Brown pigment

MAC Lucky Green og Chocolate Brown pigment

Hvem siger man ikke kan være gejlet op, selvom det bare er søndag formiddag? Ok, sådan ser jeg som regel ikke ud, når vi går hjemme og hører Åh Abe i nattøj om søndagen, men i dag tester jeg ny foundation fra MAC. Så om 6 timer tager vi et billede igen og så må vi se, om den holder så godt, som navnet Pro Longwear antyder.

Jeg ved ikke, om det er det grå vejr eller de røde blade på træerne, men jeg fik pludseligt lyst til noget grønt. MEGET grønt.

Øjne:

MAC Lucky Green, Chocolate Brown pigment og Vanilla pigment
Til dette look har jeg brugt MACs pigmenter, som er løse øjenskygger. Da de kan have en tendens til at drysse, mens man lægger dem på, er det en rigtig god ide at starte med at lægge øjenmakeuppen og så lægge foundation mm. bagefter.

Først har jeg lagt en base med Too Faced Shadow Insurance. Fordi jeg bruger MACs pigmenter, som er løse øjenskygger, til dette look, er det vigtigt med en fugtig base, de kan hæfte på. Der er mange forskellige gode råd til, hvordan du undgår at løse øjenskygger drysser. Jeg sprayer mine pensler helt let med en lille smule vand inden, på den måde undgår jeg drysseriet. Jeg bruger MACs Fix+ spray men en hvilken som helst fin spray med skintonic eller bare almindeligt vand fungerer lige så godt.

Dernæst har jeg lagt MACs øjenskygge Lucky Green på hele den bevægelige del af låget med en pensel 239. Dernæst har jeg taget en meget let fugtig pensel 222 og lagt MACs pigment Chocolate Brown på i globelinjen og i yderste øjenkrog. Til sidst har jeg med en igen meget let fugtig pensel 239 lagt Vanilla pigment på brynbenet under øjenbrynet som highlighter.

Til sidst har jeg lagt MACs eyeliner Photogravure på den yderste tredjedel af de øverste øjenvipper og på 2/3 af de nederste. Under øjet har jeg lagt en let kant af Chocolate Brown Pigment langs de nederste øjenvipper. Til sidst sort mascara.

MAC Lucky Green, Chocolate Brown pigment og Vanilla pigment

Kinder:
NARS Lovejoy blush lagt på kindbenene.

Læber:

MAC Modesty læbestift
På læberne har jeg lagt MACs læbestift Modesty.

Og så venter vi 6 timer….

Køb MAC i Magasins webshop her.

MAC Lucky Green, Chocolate Brown pigment og Vanilla Pigment. Modesty læbestift og Nars Lovejoy blush.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Jette Sørup Korsgaard

Super flot til dig… glæder mig så meget til Magasin går online med deres MAC shop, har ventet
en evighed, og vil så gerne eje den der “Lucky Green”.

Pudderdåse Katja

Jette, du kan tro vi er flere der venter. Jeg har skrevet til Magasin og spurgt, fordi jeg gerne ville kunne fortælle jer noget mere, men de lader ikke til at have lyst til at svare mig…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *