Smokey eyes og nude læber

29.08.10
Smokey Eyes med Vex

Smokey Eyes med Vex

Jeg lavede et hurtigt look fredag formiddag, da jeg skulle til møde. Jeg synes, det er velegnet til hverdag, hvor det skal være hurtigt, nemt og diskret, men godt må være lidt mere interessant end brun eyeliner og gloss. Samtidigt testede jeg min nye Jane Iredale Mineral Foundation Pressed Powder, som jeg nok skal skrive mere om senere.

Da min søde mand var på arbejde og det hele skulle gå lidt stærkt, måtte jeg tage billeder af mig selv, så I må lige bære over med billedkvaliteten.

Kinder
MACs mineralske blush Dainty er lagt på kindeæblerne og tonet ud langs kindbenet.

Øjne

Smokey Eyes med Vex
Jeg lagde Gosh eyeliner i Black Ink hele vejen rundt om øjet og smudgede den ud med MACs øjenskygge VEX. Til det brugte jeg pensel 219 fra MAC. Der er lagt Vex på hele låget op til brynbenet. Under brynet har jeg lagt Shroom som highlighter. Derefter sort mascara.

Læber
Chanel Rouge Coco læbestift i Chintz, som du kan læse mere om i anmeldelsen her.

Køb MAC i Magasins webshop her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Ditte

Det hår der er altså virkelig godt til dig <3
Men husk mu liiige at vise os nogle flere billeder af makeuppen 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Ditte! Du har fuldstændigt ret, men jeg kan ikke når jeg tager billeder af mig selv 🙁

Ditte

Øvelse gør mester, eller et spejl, hahaha.

Louise

Ja det havde været rart med et billede hvor øjet er lukket..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *