Er der parfume i jeres produkter?
Nej

Vil I stadig blogge kritisk og ærligt om andre mærker, selvom I har lavet jeres egen serie?
Ja, det lover vi. Bloggen skal fortsætte præcis som før.

Hvorfor har I ikke lavet solcreme?
Vi har valgt at starte småt ud med få produkter. Og produkter med solfaktor er en stor mundfuld, som vi i første omgang vil overlade til de andre. Men vi håber på i fremtiden at lancere flere produkter, og vi lytter meget gerne til, hvilke I ønsker jer.

Hvorfor er jeres produkter ikke svanemærket eller astma- og allergimærket?
Først og fremmest fordi det er hvinende dyrt. Dernæst så syntes vi, det var vigtigere, at vores eget navn var garant for kvaliteten.

Er jeres produkter økologiske og naturlige?
Nej, ikke det fjerneste. De er en god blanding af de bedste, mest effektive og mildeste ingredienser, vi kender, hvad enten de stammer fra en plante eller fra et laboratorium.

Kan jeg returnere jeres produkter, hvis jeg ikke kan tåle dem?
Vi sælger ikke selv vores produkter, men har overladt opgaven til etablerede forhandlere, og deres returpolitik gælder. På Gosh.dk kan du returnere produkter, du reagerer uheldigt på.

Kan I anbefale jeres produkter til hud med rosacea?
Først og fremmest er rosacea en uforudsigelig hudlidelse, der ikke er til at forudse, hvordan reagerer. Så jeg vil nødig udstede garantier. Men Pudderdåsernes Musthave er mild, uparfumeret og med beroligende igredienser, så det er et godt bud på gode hudplejeprodukter til rosacea. Undtaget er AHA-serum. Frugtsyre er ikke egnet til rosacea. Det er salicylsyre til gengæld, så T-zone peelingen kan fungere godt med rosacea.

Hvilken konservering er der i jeres produkter?
Vores produkter er primært konserveret med phenoxyethanol. Vi ville godt have brugt parabener, men tiden er ikke helt moden til det endnu, desværre.

Må jeg bruge AHA serum og T-zone peeling sammen?
Nej. De to produkter må du vælge imellem.

Hvorfor har I ikke lavet en ansigtsvask? Hvorfor har I kun lavet en flydende makeupfjerner?
Fordi der findes 117 forskellige ansigtsvask derude, der fungerer aldeles fint og til næsten ingen penge. Køb dem i stedet – det gør vi også.

Skal jeg bruge hele jeres serie for at produkterne virker optimalt?
Nej selvfølgelig ikke. Vi har naturligvis lavet det bedste produkt, vi kan, indenfor hver kategori, men du skal  fortsat mikse og matche serier og mærker og blande vores produkter med dine andre yndlingsmærker. Læs mere om i hvilken rækkefølge du skal bruge både vores og andre produkter her .

Hvor bliver jeres produkter lavet?
Bare rolig, vi står ikke og rører cremen sammen hjemme i vores eget køkken. Den del har vi overladt til de yderst kompetente mennesker hos E. Tjellesen, der har været helt suveræne samarbejdspartnere. Du kender dem nok bedre, som det firma, der også står bag Gosh.

Hvorfor bliver jeres produkter solgt på Gosh.dk? Er I en del af Gosh?
Nej, det er vi ikke. Vi er vores helt eget mærke. Men vores produkter bliver produceret af E. Tjellesen, som også producerer Gosh og flere andre mærker. Og derfor ligger vi også på deres webshop.

Hvorfor kan man ikke få jeres produkter i prøvestørrelser?
Det er vi også selv p…. trætte af. Det handler på nuværende tidspunkt om, at vi ikke har kunnet finde en praktisk gennemførlig måde at få dem produceret på. Men vi ved det godt!

Laver I flere slags produkter senere?
Vi har nu lavet to produkter efter lanceringen af de første fem. Og håber da, at der kommer flere. Vi vil altid gerne høre din mening om, hvad du synes, vi bør lave.
Er Pudderdåsernes produkter testet på dyr?
Det er forbudt i EU at anvende dyreforsøg udelukkende for at vurdere forbrugersikkerheden af kosmetiske produkter og af råvarer der benyttes til fremstillingen af kosmetiske produkter. Det er også forbudt at markedsføre og sælge produkter i EU, der har været testet på dyr udenfor EU.

Produkter, der fremstilles og markedsføres på vegne af os, har ikke været underlagt dyreforsøg  og vil ikke blive det.

Ligeledes er der ikke foretaget dyreforsøg på råvarerne der benyttes i Pudderdåsernes produkter med særligt hensyn på at sikre produkternes sikkerhed.

Vi kan dog ikke garantere, at råvarerne, der benyttes i Pudderdåsernes produkter, ikke har været underlagt dyreforsøg i andre forbindelser.

Det sikres, at der i fremtidige produktioner af Pudderdåsernes produkter ikke vil forekomme råvarer, der har været underlagt dyreforsøg udelukkende for at vurdere produkternes og råvarernes forbrugersikkerhed.

Er Pudderdåsernes produkter veganske?
Vi bruger ikke ikke animalske råvarer. I flere af produkterne anvendes der dog råvarer, som er udvundet fra dyrehold – f.eks. honning og bivoks.

Følgende af Pudderdåsernes produkter indeholder ikke råvarer, der er udvundet fra dyrehold:

  • AHA-Serum
  • Alt i én Creme
  • Ansigtsolie