David Mallett - fransk luksus med omtanke for håret

Pudderdåsernes Alt i en Fodcreme

Vinder af Årets Kropsplejeprodukt (populær) ved Danish Beauty Awards 2019

ALT I EN FODCREME virker på revnede hæle, hård hud og tør hud på fødderne. Det er en creme, der samtidig afhjælper lugten af sure tæer.

ALT I EN FODCREME
Cremen er både blevet testet af os selv, vores mænd og børn. Selv vores søde webmands fodboldhold sprang ud i en test. Billederne og resultaterne af læsertesten taler for sig selv,  du kan lige nu se en forsmag på instagram. Her skal det udelukkende handle om cremen. Læsernes oplevelser fortjener nemlig at stå alene.

Heler og genopbygger huden
ALT I EN FODCREME indeholder fem aktive ingredienser, der tilsammen blødgør, heler og genopbygger huden, binder fugt og modvirker uønsket duft.

 • Carbamid (5%): Aktiv fugtbinder, der øger vandoptagelsen i huden og mindsker kløe.
 • Acticire: Plantebaseret fugtgivende ingrediens, der kombinerer voks fra Jojoba, Mimosa og Solsikke. Effektiv fugtbinder, der kan absorbere egen vægt op til seks gange og efterlader huden blød og smidig.
 • Hydrasalinol: Aktiv, som er udvundet af salturt (Salicornia herbacea) og har følgende egenskaber:
  – Stimulerer ureasyntese og opbevaring af urea i huden.
  – Vedligeholder vandbalancen og forhindrer vandtab i huden.
  – Forøger hudens fugt med op til 6000%.
 • Gatuline® Skin Repair: Aktiv udvundet af onopordum acanthium som er en plante fra kurvblomstfamilien. Aktivet reparerer og styrker beskadiget hud og forbedrer hudens egen beskyttelsesbarriere.
 • Sensidin DO: Deodoriserende og hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier uden påvirkning af hudens egen bakterieflora.

Det er en rig og nærende creme. Konsistensen er dog så let, at man kan bruge den selv på de varmeste dage.

Hvem er ALT I EN FODCREME til?
Den er til dig, der har hård hud, tør hud og/eller revnet hud på fødder og hæle. Dig der har sure og/eller svedige tæer.

Sådan bruger du ALT I EN FODCREME
Brug ALT I EN FODCREME to gange om dagen, morgen og aften, alt efter behov.

Har du hård hud på fødder og hæle, så husk altid at bruge fodcreme om morgenen, da det beskytter mod tryk og slid i løbet af dagen. Konsistensen er let og ikke-fedtende, så du kan sagtens bruge den, lige før du tager strømper og sko på.

Vi fraråder altid at bruge fodfil, pimpsten eller lignende, da det bare fremmer dannelsen af mere hård hud.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 129,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

53 kommentarer

 • Amalie

  Så er den bestilt! Glæder mig til at afprøve den over de næste uger, så der forhåbentlig er pæne fødder til sommerens fester 👏🏻😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak Amalie <3 Jeg krydser fingrer for, at du får ligeså gode og hurtige resultater som vores testere <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej :) lækkert med en ny god fodcreme her til sommer, må da prøves. Kan I forklare hvorfor der kun er 5 %carbamid i? Siden jeres artikel omkring Matas fodcreme har jeg nemlig altid brugt den, der skriv i den var den bedste på markedet dengang grundet det høje carbamid indhold på 25% – og den virker jo helt fantastisk. Kan man forvente det samme her når den kun hedder 5%?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • isa

   Er det ikke ret åbenlyst med alle de andre avancerede ingredienser der også er i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg sad med præcis samme tanke!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Mette. Ja selvfølgelig :) Det er også et relevant spørgsmål. Det er fordi der er så meget andet i også. Vi ville ikke bare lave en kopi af Matas hælkur. Det ville være dumt – den koster 60 kroner. Vores primære aktive ingredienser er alt det andet. Carbamid spiller kun en lillebitte rolle i vores creme. Vi ville nemlig gerne lave en meget let men stadig effektiv creme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Er lige med på en kigger her :) Har købt den nye Pudderdåse creme til fusserne, GLÆDER mig til en creme, der forhåbentlig kan gøre en ende på mange års køren rundt i ALT hvad der bimler om fodpleje, dog skal det siges, at jeres indlæg vedr. plejeprodukterne til fødder fra Matas, satte sine spor, og efterfølgende på fusserne, synes bare den fede creme er for fedtet at bruge om morgenen, når man har lidt halv travlt, og ikke lige har tiden til at stikke i morgen tøflerne, inden man render ud af døren, kunne risikere at komme afsted på job med dem på. Men JA indtil videre det bedste jeg har gjort for mine fusser (samt droppet filen) så nu glæder jeg mig til at posten lander med min nye creme fra Pudderdåserne jubiii <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak Bine! Det vil dine fødder med garanti blive glad for! Om sommeren kan jeg slet ikke creme og da slet ikke fodcreme! Vores er så let, så jeg kan, jeg håber det samme gælder dig!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skal man være opmærksom på noget ved brug af jeres fodcreme og graviditet? Tænker på indholdet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Så fedt at I har lavet en fodcreme, og den lyder rigtig god og all-round. Jeg så billedet på instagram, og det lover altså godt! Håber den kan hjælpe på mine allerede sommertørre fødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sidsel
   Vi krydser fingre for hurtige resultater :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej – må man bruge den som gravid og/eller når man ammer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Fungere det på samme måde ligesom med Matas creme, at man skal smøre fødderne ind og sove med sokker eller poser og så vaske fødderne morgenen efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej. Du skal bare smøre den på fødderne morgen og aften :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den skal prøves! :-) Må jeg spørge hvorfor der er 2 slags alkohol i? Og i en relativ høj mængde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Cetyl alcohol er ikke alkohol. Det er et fedtstof. Den rigtige alkohol, der er i, stammer fra en af de aktive ingredienser, som kommer sammen med den. Bare rolig – det er ikke ret meget, der er i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  I den fra matas, er der carbamid, der ødelægger den hårde hud. Hvilken aktiv ingrediens er den mest relevante i jeres? Altså hvilken “ætser” det hårde hud væk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er en kombination af dem alle sammen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Nu siger I godt nok, at man ikke nødvendigvis skal købe produkter i samme serie, selvom man får det at vide i butikken, men I gør det altså lidt svært med jeres gode produkter 😅 så jeg har både makeupfjerner, creme, t zone peeling og salve fra jeres serie og jeg overvejer kraftigt om denne her også skal tilføjes til samlingen 😊 og så ser det samtidig virkelig pænt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Til alle skeptikere vil jeg bare sige – køb den!
  Jeg hentede den på posthuset lørdag og kunne allerede mærke forskel efter første indsmøring. Både mine og kærestens fødder er blevet smurt ind i løbet af weekenden og resultatet er lovende!
  Den tørrer super hurtigt ind og giver ikke den der fedtede fornemmelse bagefter, ej heller en hvidlig hinde (som Matas hælstift). Men bare en super blød følelse. Som min kæreste sagde: “det er som om mit gulv er blevet glattere” :-)
  Jeg har kun to ting til overvejelse; den lyserøde flaske gør at jeg har svært ved at overtale kæresten til en permanent installation ved hans natbord OG så er det lige før flasken er for lille…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Må man så aldrig gå med bare tæer eller sandaler mere? Jeg elsker luft til tæerne og nægter at gå med strømper om sommeren! Og slet ikke i sandaler…. Jeg går altid barfodet rundt derhjemme i sommermånederne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Altså….. hvad er vigtigst? Pæne fødder eller følelsen af græs under tæerne? Jeg mener personligt det sidste og så må man jo leve med at uperfekte fusser :)

   Hvis nu du giver dine fødder helt ro i en periode på måske 14 dage og følger ovenstående opskrift indtil den hårde hud er væk, så er der nok plads til en tur på græs engang i mellem :)

   Men ja, jeg kender dilemmaet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Så har jeg også prøvet fodcreme i et par dage – den er fantastisk! Jeg har brugt Matas Fod- og Hælkur hidtil. Jeres er både mere effektiv – så bløde fødder! – og en meget mere behagelig oplevelse! Den trænger hurtigt ind og man er ikke fuldstændigt klistreret bagefter. Helt klart hver en krone værd :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Sejt! Tusind tak for din tilbagemelding Mia.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Nu har jeg brugt cremen i ca 10 dage, og det er helt utroligt så effektiv den er. Har brugt så meget forskelligt, også alt fra Matas, men denne slår alt. Den fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden, så tusind tak for den. En lille detalje ville være, at låget blev udskiftet til et klap låg istedet for skruelåg, det er lidt nemmere at håndtere med creme på fingrene 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bine
   Tak for konstruktiv kritik og ros :-* Vi er glade for, at du kan se resultater <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja Francisca

  Fodpleje er en af de ting jeg glemmer, trods mine stakkels fødder godt kunne bruge noget pleje og omsorg.
  Jeg havde købt hælkuren fra Matas efter jeres anmeldelse og synes den virkede godt men var noget værre fedteri; så jeg glemte alt om den, fandt den frem fornyligt og den skulle ud (det er længe siden I skrev den anmeldelse 😂).
  Så jeg købte jeres fordi billederne viste noget godt; og der var noget om snakken!!!
  Jeg har kun hård hud ved lilletæerne, men det gør at jeg ofte ikke kan gå så længe med sko – allerede efter 1(!!!!) gang med cremen kunne jeg mærke positiv forskel! EN ENKELT PÅFØRING!!! 😍 Det er fandme vildt, for den slags effekt har jeg ikke oplevet før.
  Så jeg glæder mig utrolig meget til at bruge den op og få gladere fødder. Tak 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Hej igen 😊 Er på min nummer to tube, og den 3 er klar til at komme i kufferten til ferien, dette er simpelthen min musthave. Mine fødder nyder det hver dag, og jeg har ikke ømme fødder, når jeg går på sten, eller sandaler med tynde såler. Men jeg mangler at få en træls revne væk 😔 Kan jeg bruge en grydesvamp for at lidt gang i det? Kan det evt. skyldes, at jeg bruger cremen kort efter morgen badet og aftens badet? Synes jeg kan mindes at have læst, at fødderne faktisk skal være tørre og ru når man smører creme på? God sommer 🌞👣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Bader du både morgen og aften? Spørgsmålet er om du ikke udtørrer dem med alt det vand? Jeg synes det er et godt bud i hvert fald at putte det på helt tør hud. Prøv det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ja tak..!
  Når jeg søger på jeres hjemmeside,, er det kun artiklen her som dukker op. Hvor kan cremen købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   I Dåseshoppen.dk – og i Matas, Magasin, Salling mfl

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Tak, den skal jeg have bestilt. :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vil I oplyse i hvilken Matas i Aalborg, cremen forhandles? På forhånd tusind tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej :-)

  Jeg vil tage ud og købe cremen, men jeg har lige et spørgsmål. Hvad gør jeg med den hårde hud jeg allerede har? Er cremen og en grydesvamp nok til at fjerne det hårde hud (har også et par enkelte revner).. skal huden og svampen være våd eller tør?

  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja. Cremen er nok til den hårde hud du har. Du må endelig ikke gribe til hårdere metoder.

   Grydesvampen bruger du efter badet. Tør svamp på fugtig hud. Men lad være med at være for hårdhændet. Det er cremen, der skal gøre arbejdet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  WAUW!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kan jeg bruge den bare som håndcreme?
  Jeg har brug for noget der kan reparere mine fingre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kan man bruge denne fodcreme eller et af matas’ stribede fodprodukter på læberne? Jeg har i flere år haft tørre, skællede læber, og hverken jeres alt i en-salve eller andre læbepomader har kunnet kurere det helt. Jeg har fået indtryk af, at carbamid/urea er et mirakelmiddel til tør hud, men jeg har ikke kunnet finde nogen læbeprodukter med urea, så jeg tænkte, om man kan smøre en fodcreme på? Men er dog i tvivl, om læberne ikke kan tåle det, siden der ikke findes nogen læbeprodukter med ingrediensen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Mange tak for svar – så ved jeg dét :-) Jeg har også prøvet la roche posay cicaplast, og den er også god, men den tager heller ikke det hele. Jeg tror, det er en kronisk bivirkning efter en isotretinoin-kur for næsten 20 år siden. Tror bare, jeg må acceptere, at jeg ikke får perfekte læber, men at de er okay ved brug af jeres salve, decubal-salve og sukker-eksoliering en gang imellem. Jeres fodcreme er i øvrigt fantastisk til hænder og neglebånd:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej, jeg er meget interesseret i at vide om i evt kunne anbefale denne i kampen mod keratosis pilaris?
  Umiddelbart lyder det jo til at der er en masse gode ting i, som kunne hjælpe til lige netop dét problem :-)

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Charlotte
   Der sker ikke noget ved at prøve, ellers kan du søge på bloggen, vi har skrevet om KP mange gange.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Kan man få den tilsendt til Italien? Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   Nej, desværre ikke :-/

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg spekulerer på om noget i cremen kan lave ‘ballade‘ på hænderne? Den hælcreme jeg hidtil har brugt (apotekets) angiver at der kun må smøres på hård hud, hvorfor jeg altid vasker hænder efter påføring. Jeg kan se at enkelte skriver at den gør godt for deres hænder, men hvad siger I eksperter? (jeg har tænkt at det nok var noget med at det kunne stresse huden at sætte gang i celleproduktionen hvor der ikke var behov, men det er rent gætværk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Står der virkelig det? Apotekets hælcreme er også en virkelig god håndcreme. Smør hænderne godt ind, især neglebåndene. Der er intet i, der kan skade.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Ja, det står der – på forsiden “Til ru, tør og hård hund” og bagpå “Må kun anvendes på hård og fortykket hud på hæle og fodsåler”. Men dejligt, jeg er sådan set lidt træt af det der vasken hænder efterfølgende – jeg har også undladt at smøre hele foden pga anvisningen, hvilket også har været lidt træls. Det vil jeg ændre, og så vil jeg se frem til at prøve jeres som er indkøbt til når denne er tom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Helt fantastisk fodcreme, har døjet med de grimmeste hæle, som nu nærmest er bløde som babyfødder, glæder mig til at prøve jeres pelingsshampoo jeg lige har bestilt👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   åååhh, hvor er det dejligt at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

David Mallett - fransk luksus med omtanke for håret