Pudderdåsernes Alt i en Fodcreme

14.06.18

Vinder af Årets Kropsplejeprodukt (populær) ved Danish Beauty Awards 2019

ALT I EN FODCREME virker på revnede hæle, hård hud og tør hud på fødderne. Det er en creme, der samtidig afhjælper lugten af sure tæer.

ALT I EN FODCREME
Cremen er både blevet testet af os selv, vores mænd og børn. Selv vores søde webmands fodboldhold sprang ud i en test. Billederne og resultaterne af læsertesten taler for sig selv,  du kan lige nu se en forsmag på instagram. Her skal det udelukkende handle om cremen. Læsernes oplevelser fortjener nemlig at stå alene.

Heler og genopbygger huden
ALT I EN FODCREME indeholder fem aktive ingredienser, der tilsammen blødgør, heler og genopbygger huden, binder fugt og modvirker uønsket duft.

 • Carbamid (5%): Aktiv fugtbinder, der øger vandoptagelsen i huden og mindsker kløe.
 • Acticire: Plantebaseret fugtgivende ingrediens, der kombinerer voks fra Jojoba, Mimosa og Solsikke. Effektiv fugtbinder, der kan absorbere egen vægt op til seks gange og efterlader huden blød og smidig.
 • Hydrasalinol: Aktiv, som er udvundet af salturt (Salicornia herbacea) og har følgende egenskaber:
  – Stimulerer ureasyntese og opbevaring af urea i huden.
  – Vedligeholder vandbalancen og forhindrer vandtab i huden.
  – Forøger hudens fugt med op til 6000%.
 • Gatuline® Skin Repair: Aktiv udvundet af onopordum acanthium som er en plante fra kurvblomstfamilien. Aktivet reparerer og styrker beskadiget hud og forbedrer hudens egen beskyttelsesbarriere.
 • Sensidin DO: Deodoriserende og hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier uden påvirkning af hudens egen bakterieflora.

Det er en rig og nærende creme. Konsistensen er dog så let, at man kan bruge den selv på de varmeste dage.

Hvem er ALT I EN FODCREME til?
Den er til dig, der har hård hud, tør hud og/eller revnet hud på fødder og hæle. Dig der har sure og/eller svedige tæer.

Sådan bruger du ALT I EN FODCREME
Brug ALT I EN FODCREME to gange om dagen, morgen og aften, alt efter behov.

Har du hård hud på fødder og hæle, så husk altid at bruge fodcreme om morgenen, da det beskytter mod tryk og slid i løbet af dagen. Konsistensen er let og ikke-fedtende, så du kan sagtens bruge den, lige før du tager strømper og sko på.

Vi fraråder altid at bruge fodfil, pimpsten eller lignende, da det bare fremmer dannelsen af mere hård hud.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 129,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
57 kommentarer
Amalie

Så er den bestilt! Glæder mig til at afprøve den over de næste uger, så der forhåbentlig er pæne fødder til sommerens fester 👏🏻😃

Helene Randløv

Tak Amalie <3 Jeg krydser fingrer for, at du får ligeså gode og hurtige resultater som vores testere <3
Kh. Helene

Mette

Hej 🙂 lækkert med en ny god fodcreme her til sommer, må da prøves. Kan I forklare hvorfor der kun er 5 %carbamid i? Siden jeres artikel omkring Matas fodcreme har jeg nemlig altid brugt den, der skriv i den var den bedste på markedet dengang grundet det høje carbamid indhold på 25% – og den virker jo helt fantastisk. Kan man forvente det samme her når den kun hedder 5%?

isa

Er det ikke ret åbenlyst med alle de andre avancerede ingredienser der også er i?

Katrine

Jeg sad med præcis samme tanke!!

Katja Moikjær

Hej Mette. Ja selvfølgelig 🙂 Det er også et relevant spørgsmål. Det er fordi der er så meget andet i også. Vi ville ikke bare lave en kopi af Matas hælkur. Det ville være dumt – den koster 60 kroner. Vores primære aktive ingredienser er alt det andet. Carbamid spiller kun en lillebitte rolle i vores creme. Vi ville nemlig gerne lave en meget let men stadig effektiv creme.

Bine

Er lige med på en kigger her 🙂 Har købt den nye Pudderdåse creme til fusserne, GLÆDER mig til en creme, der forhåbentlig kan gøre en ende på mange års køren rundt i ALT hvad der bimler om fodpleje, dog skal det siges, at jeres indlæg vedr. plejeprodukterne til fødder fra Matas, satte sine spor, og efterfølgende på fusserne, synes bare den fede creme er for fedtet at bruge om morgenen, når man har lidt halv travlt, og ikke lige har tiden til at stikke i morgen tøflerne, inden man render ud af døren, kunne risikere at komme afsted på job med dem på. Men JA indtil videre det bedste jeg har gjort for mine fusser (samt droppet filen) så nu glæder jeg mig til at posten lander med min nye creme fra Pudderdåserne jubiii <3

Helene Randløv

Tak Bine! Det vil dine fødder med garanti blive glad for! Om sommeren kan jeg slet ikke creme og da slet ikke fodcreme! Vores er så let, så jeg kan, jeg håber det samme gælder dig!
Kh. Helene

Pernille

Skal man være opmærksom på noget ved brug af jeres fodcreme og graviditet? Tænker på indholdet? 🙂

Katja Moikjær

Nej 🙂 Slet ikke

Sidsel

Så fedt at I har lavet en fodcreme, og den lyder rigtig god og all-round. Jeg så billedet på instagram, og det lover altså godt! Håber den kan hjælpe på mine allerede sommertørre fødder

Helene Randløv

Hej Sidsel
Vi krydser fingre for hurtige resultater :-*
Kh. Helene

Mette

Hej – må man bruge den som gravid og/eller når man ammer?

Katja Moikjær

Ja selvfølgelig

Maia

Fungere det på samme måde ligesom med Matas creme, at man skal smøre fødderne ind og sove med sokker eller poser og så vaske fødderne morgenen efter?

Katja Moikjær

Nej. Du skal bare smøre den på fødderne morgen og aften 🙂

Stine

Den skal prøves! 🙂 Må jeg spørge hvorfor der er 2 slags alkohol i? Og i en relativ høj mængde?

Katja Moikjær

Cetyl alcohol er ikke alkohol. Det er et fedtstof. Den rigtige alkohol, der er i, stammer fra en af de aktive ingredienser, som kommer sammen med den. Bare rolig – det er ikke ret meget, der er i.

Majbritt

I den fra matas, er der carbamid, der ødelægger den hårde hud. Hvilken aktiv ingrediens er den mest relevante i jeres? Altså hvilken “ætser” det hårde hud væk?

Katja Moikjær

Det er en kombination af dem alle sammen 🙂

Pia

Nu siger I godt nok, at man ikke nødvendigvis skal købe produkter i samme serie, selvom man får det at vide i butikken, men I gør det altså lidt svært med jeres gode produkter 😅 så jeg har både makeupfjerner, creme, t zone peeling og salve fra jeres serie og jeg overvejer kraftigt om denne her også skal tilføjes til samlingen 😊 og så ser det samtidig virkelig pænt ud.

Katja Moikjær

Du er sød – tak Pia 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *