Gummies: Det smarte alternativ til tabletter

Pudderdåserne Håndspritgel 70%

Pudderdaaserne handsprit

 

Aldrig har der været så kort fra tanke til handling – under tre uger faktisk. Og nu er det første parti af vores Håndspritgel 70% klar på webshoppen.

Rigtig mange mennesker har løbet rigtig stærkt de sidste uger for at få dette til at lykkes, og vi skylder dem meget stor tak. Det er de dygtige og hårdtarbejdende mennesker hos E.Tjellesen, der har gjort dette muligt på rekordtid – tusind, tusind tak til jer.

Produktet er helt enkelt. Det er håndsprit med glycerin. Koncentrationen af alkohol er på 70 procent. Glycerinen er tilsat for at minimere den udtørring, som uundgåeligt følger med enhver brug af håndsprit. Konsistensen er en gel.

Prisen bliver cirka 79 kroner for 500 ml. På vores egen webshop er prisen lige nu 99 kroner. Årsagen er fragt, og I må bære lidt over med denne Storm P-løsning. Vi troede, vi havde styr på prisen, men for et øjeblik siden, fik vi at vide, at vi ville sætte penge til, hver gang vi sælger en, fordi vi har gratis fragt til nærmeste Bring udleveringssted på alle ordrer på Dåseshoppen.dk. Vi havde to muligheder: Enten at hæve prisen 20 kroner eller udskyde lancering 3 dage, indtil vi havde fundet en anden løsning på fragt. Vi valgte det første.

Du kan købe Håndspritgel 70% her på Dåseshoppen.dk. Vores Håndspritgel 70% er også netop nu på vej ud til flere af vores øvrige forhandlere.

Vi vil begrænse køb til to styk pr kunde. Vi ved godt, at de første sikkert bliver udsolgt meget hurtigt, men bare rolig – vi laver flere, så hurtigt vi kan! I første omgang venter vi på at få mere emballage, den skulle gerne komme i næste uge. Derudover afhænger det af, hvornår vi kan skaffe råvarer.

Hvorfor 70 procent?
Myndighederne anbefaler en koncentration mellem 70 og 85 procent. Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • Vibeke

    I er simpelthen de sejeste!

    Ikke bare laver I gode og virksomme, danske, produkter, I fikser også lige håndsprit i en tid, hvor ingen andre kan levere.

    Kæmpe hep herfra :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gummies: Det smarte alternativ til tabletter