Prisstigning på Håndspritgel 70%

02.04.20
Pudderdaaserne handsprit

Pudderdaaserne handsprit

Den gode nyhed er, at det er lykkedes at skaffe flere råvarer, så vi kan producere  Håndspritgel 70% igen. Den dårlige nyhed er, at de er p… dyre.

Det betyder, at vi ikke længere kan holde engros-prisen til vores forhandlere, hvis det på nogen måde skal kunne betale sig for os at producere uden et tab.

Så det er med stor beklagelse, at prisen på Håndspritgel 70% kommer til at stige til de cirka 99 kroner foreløbigt. Både hos os og i den vejledende udsalgspris hos vores forhandlere, som også bliver nødt til at sætte prisen op, fordi vi har sat vores pris op til dem.

Så når I nu begynder at se vores forhandlere sætte prisen op til de cirka 99 kroner, må I ikke skælde dem ud. I skal i stedet skælde os ud. Vores forhandlere er nødt til at sætte prisen op, fordi de skal betale mere for at købe produktet af os. Og vi skal betale mere for nogle meget dyre råvarer. Vi har desværre ikke noget valg på dette tidspunkt. Til gengæld er den gode nyhed, at det er lykkedes at skaffe flere råvarer, så vi kan producere igen.

Alternativet var, at stoppe med at producere. Og det synes vi alligevel ikke, vi ville. Vi er kede af det og håber på jeres forståelse.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Louise

Jeg synes faktisk 99 kr stadig er en meget fair pris 🙂 👍🏻

Christine

Fuld forståelse!

Margit

Kan det passe at den er udsolgt på jeres webshop?

Katja Moikjær

Ja – men nu er den der igen 🙂

Lærke

Det er fuldt forståeligt. Men der er da flere steder som allerede har haft dem til salg til 99,- vil prisen så stige yderligere disse steder, eller er det fordi at prisen fra jeres side allerede har været oppe i lidt tid?

Katja Moikjær

Først og fremmest så må forhandlere sætter priserne som de vil. Vi må ikke bestemme deres priser – det ville være ulovligt. Det første batch vi sendte ud var til en lavere engros-pris end det andet. Jeg ved ikke præcis hvornår de har fået til den dyrere pris, men det skete før jeg skrev dette indlæg.

Susanne

Hej
Har lige købt jeres håndsprit hos Matas, nu skriver BT at Miljøstyrelsen har tilbagekaldt en håndsprit da den viser sig ikke at overholde kravene til håndsprit, det er vel ikke denne ? Ingen skriver nøjagtig hvad den hedder kun at den er solgt i matas mfl.

Katja Moikjær

Nej, det er ikke vores. Det er den store fem liters dunk uden alkohol, som TV midtvest viser billeder af her: https://www.tvmidtvest.dk/coronavirus/skulle-virke-som-haandsprit-nu-fjerner-butikker-omstridt-haanddesinfektion

Stina

I plejer jo at have godt styr på facts, så jeg vil spørge hvordan det kan være at jeres håndsprit kun indeholder 75% alkohol, andre håndsprit jeg har, indeholder 82%? Hvad er den nedre grænse?

Katja Moikjær

Statens Serum Institut anbefaler mellem 70 og 85%

Tina

Hej, er jeres produkt, et produkt man normalt kun vil sige er fødevare godkendt (anvendes til overflader), siden I gør meget ud af at skrive det til køkken/badeværelse (set på Webapoteket.dk)?? Undre mig over det er alkohol denat og ikke eks. ethanol, da jeg ikke kan finde nogle oplysninger om dette virkemiddel andet end det er brugt i cremer.
Har læst på Fødev.mini. at kravene/kontrol er slækket og der er stor forskel på kvaliteten af eks. ethanol (trods det hedder 70%, da det handler om produktets renhed ift. bakterier), hvorfor noget sprit 70% kun er godkendt til fødevare under normale omstændigheder, men som nu ikke rigtig behøves testes om det også lever op til normale krav for håndsprit inden det sendes ud på markedet.
Jeg spørg, da jeg ønsker at undgå falsk tryghed. Så har I dokumentation for virkningen af alkohol denat ift. fjernelse af bakterier og virus på hænderne i forbindelse med sygdom, hvis ja, hvor og er disse godkendelser i samarbejde med jeres nuværende leverandører?
Trist man skal spørge så konkret, da man åbenbart ikke bare kan stole på håndsprit er håndsprit, men der er desværre nok mange der uden nødvendig viden (bevist eller ubevist) ønsker at tjene penge på denne pandemi.
Jeg håber I har lyst til at svare.
VH Tina
P.s Er der nogen bestemt grund til I ikke kalder jeres produkt håndsprit? -Igen om det begreb kun er godkendt til godkendt/testede produkter?

Helene Randløv

Hej Tina
Alcohol denat. ER ætanol. Det er af sikkerhedsmæssige hensyn tilsat denaturering ligesom sprit er, for at hindre svage sjæle i at blive fristet af den høje alkoholprocent.
De landsdækkende medier har desværre været langsomme til at offentliggøre denne viden, som vi skrev om her: https://pudderdaaserne.dk/2020/03/29/haandsprit-uden-alkohol-kan-man-det/
Hvad Webapoteket skriver om vores produkter, har vi ikke dikteret. I øvrigt skriver Webapoteket netop, at den er til håndhygiejne?
Vores produkt hedder Håndspritgel, da det er en håndsprit med konsistens som en gelé.
Kh. Helene

Susanne

Jeg har købt en Pudderdåserne håndsprit til ny, dyr pris. Jeg undrer mig over, at der i bunden af beholderen er printet “280410”. Er det holdbarhedsdatoen?

Helene Randløv

Hej Susanne
Nej, det er batchnummeret. Holdbarheden står bagpå etiketten i form af et lille låg.
Kh. Helene

Erik

Virker jeres Håndsprit mod Corona virus? Har lige hørt på TV2 news (fra læge Niels Højby) at der skal være enten 70 procent etanol eller isopropanol i håndspritten. (Har lige købt 2 stks, men kan ikke se nogen af de 2 stoffer på flaskens indholdsbeskrivelse)

Helene Randløv

Hej Erik
De landsdækkende medier har desværre været ualmindelig langsomme i denne sag. Det er det vi skrev om her: https://pudderdaaserne.dk/2020/03/29/haandsprit-uden-alkohol-kan-man-det/
Vores Håndspritgel 70% indeholder Alcohol Denat, der er ætanol tilsat en denaturering, for at hindre svage sjæle i at blive fristet af den høje alkoholprocent. Så ja, den virker mod Corona og andre vira.
KH. Helene

Anna

Måske et dumt spørgsmål, men er 70 % alkohol nok til at slå virus og andet skidt ned? Kan se at de fleste er på 85%?

Helene Randløv

Hej Anna
Ja, du kan læse indlægget her: https://pudderdaaserne.dk/2020/03/24/pudderdaaserne-haandspritgel-70/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *