Prisstigning på Håndspritgel 70%

02.04.20
Pudderdaaserne handsprit

Pudderdaaserne handsprit

Den gode nyhed er, at det er lykkedes at skaffe flere råvarer, så vi kan producere  Håndspritgel 70% igen. Den dårlige nyhed er, at de er p… dyre.

Det betyder, at vi ikke længere kan holde engros-prisen til vores forhandlere, hvis det på nogen måde skal kunne betale sig for os at producere uden et tab.

Så det er med stor beklagelse, at prisen på Håndspritgel 70% kommer til at stige til de cirka 99 kroner foreløbigt. Både hos os og i den vejledende udsalgspris hos vores forhandlere, som også bliver nødt til at sætte prisen op, fordi vi har sat vores pris op til dem.

Så når I nu begynder at se vores forhandlere sætte prisen op til de cirka 99 kroner, må I ikke skælde dem ud. I skal i stedet skælde os ud. Vores forhandlere er nødt til at sætte prisen op, fordi de skal betale mere for at købe produktet af os. Og vi skal betale mere for nogle meget dyre råvarer. Vi har desværre ikke noget valg på dette tidspunkt. Til gengæld er den gode nyhed, at det er lykkedes at skaffe flere råvarer, så vi kan producere igen.

Alternativet var, at stoppe med at producere. Og det synes vi alligevel ikke, vi ville. Vi er kede af det og håber på jeres forståelse.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Anna Møller Nielsen

Hvor kan man købe jeres Håndsprit i taskestørrelse ? Så vidt jeg kan opspore, er det kun i Matas, den forhandles, og her er den udsolgt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *