Gummies: Det smarte alternativ til tabletter

Pudderdåsernes Håndspritgel 70%

Pudderdaaserne handsprit

 

Aldrig har der været så kort fra tanke til handling – under tre uger faktisk. Og nu er Håndspritgel 70% klar på Dåsehoppen.

Rigtig mange mennesker har løbet rigtig stærkt de sidste uger for at få dette til at lykkes, og vi skylder dem meget stor tak. Det er de dygtige og hårdtarbejdende mennesker hos E.Tjellesen, der har gjort dette muligt på rekordtid – tusind, tusind tak til jer.

Produktet er helt enkelt. Det er håndsprit med glycerin. Koncentrationen af alkohol / ethanol er på 70 procent. Glycerinen er tilsat for at minimere den udtørring, som uundgåeligt følger med enhver brug af håndsprit. Konsistensen er en gel.

Prisen bliver cirka 99 kroner for 500 ml.

Du kan købe Håndspritgel 70% her på Dåseshoppen.dk. Vores Håndspritgel 70% er også netop nu på vej ud til flere af vores øvrige forhandlere.

På grund af den særlige situation kan du opleve at dele af emballagen ser anderledes ud. For eksempel kan vi for eksempel i perioder på grund af leveringsproblemer være nødt til at producere med en anden pumpe end den, du ser på billedet eller lignende.

Hvorfor 70 procent?
Myndighederne anbefaler en koncentration mellem 70 og 85 procent. 

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 99,95 kroner for 500 ml, og 49,95 for 50 ml.

Lagerstatus skifter hele tiden, og vi producerer løbende nyt. Hold dig opdateret på vores Facebookside og på vores Instagram.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Vibeke

  I er simpelthen de sejeste!

  Ikke bare laver I gode og virksomme, danske, produkter, I fikser også lige håndsprit i en tid, hvor ingen andre kan levere.

  Kæmpe hep herfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Westen

  Hej. Jeg var i Matas i Rønne i dag og spurgte efter jeres håndsprit, ekspedienten anede ikke om de ville få noget hjem og hun sagde at jeres håndsprit havde lavere alkoholindhold end det anbefalede. Hun anbefalede mig en anden, som der var 70% i, men det er der jo også i jeres. Det virkede lidt fjollet. Men er det ikke 70% der skal være? Mvh Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Jo, det er netop 70% der er det anbefalede.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej!
  Jeg er sikker på, at I i jeres oprindelige opslag om håndsprit skrev, at prisen ville komme til at ligge et sted i 80erne; men at I pga. af noget teknisk med gratis forsendelse e.l. i en tid, ville tage 99 kr. for produktet.
  Det tager I så stadig, så hvad er det sket? Har I alligevel sat prisen til permanent 99 kr.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære Pudderdåser
  Den håndsprit jeg har købt, dufter frygtelig parfumeret, på trods af at produktet skulle være uden parfume.
  Kan det passe?
  Mvh Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maja
   Der er forskel på det alkohol, vi har kunnet skaffe. Der er ikke parfume i, det er alkoholen, du kan lugte.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gummies: Det smarte alternativ til tabletter