Tirsdagstip: Langsom opstart ét produkt ad gangen

Fredagsfavorit: Save My Face Pillow

Fredagsfavorit: Save My Face Pillow

Produktet er modtaget som anmeldereksemplar

Måske kan du huske, at jeg ønskede mig Save My Face Pillow i julegave et år? Puden har i mange år stået højt på min ønskeseddel. Nu hvor den endelig er min OG til at få fat i… Tør jeg godt skrive min anbefaling.
Generelt bliver jeg træt af påstande om, at det ene eller det andet produkt kan ændre folks liv. At jeg selv har sagt eller skrevet præcis sådan i tidens løb, kan jeg dog ikke sige mig fri for. Selvfølgelig er der produkter, der adskiller sig så markant fra de andre, at det netop er den følelse man har. Sådan er det med Save My Face Pillow. Den er blevet min uundværlige følgesvend. Den er med i kufferten, den er med i sofaen, når jeg en sjælden gang sætter mig og ser TV. Og der går ikke en eneste nat, uden den er med i seng.

Ingen rynker
I tidens løb kan ansigtet godt være lang tid om at finde sin form efter natten… Utallige gange bliver jeg mødt med ”du har da ingen rynker”. Det har jeg selvfølgelig! Jeg siger ikke, at jeg holder mig specielt dårligt… jeg siger bare, at min hud ikke er fredet. De færreste lægger mærke til linjerne med mindre, de ser mig, når jeg lige er vågnet. Udfordringen er, at jeg desværre ikke kan vænne mig af med at sove på maven. Derfor har jeg en linje parallelt med næsen, hvor min hud bliver presset sammen, når jeg krammer hovedpuden. Det og i øvrigt de medfølgende nakkesmerter, er nu fortid. Save My Face Pillow er alt det, jeg håbede på og mere til. Når nu jeg åbenbart ikke kan ændre min sovestilling, kan jeg afhjælpe de konsekvenser den har for mit velvære og min hud.

Stor eller lille
La Petite er den pude, jeg ønskede mig, fordi det er den, jeg kender fra diverse behandlinger. Den er simpelthen helt genial som nakkestøtte. Nu er jeg blevet fuldstændig overbevist, hvorfor jeg har besluttet at købe Le Grand. Mine veninder bliver nok virkelig trætte af at høre den snart, for jeg har ikke holdt mund om den pude, siden jeg fik den. Den bliver anbefalet til alt og alle jeg taler med. Min nakke har det så utroligt meget bedre, og den har ellers ikke haft det rart længe. For at være helt sikker på, at bedringen ikke bare skyldtes bedre søvn, sov jeg uden puden forleden. Det skulle jeg aldrig have gjort… da jeg vågnede havde jeg hold i nakken og migræne fra helvede.

Save My Face Pillow Le Petite koster mellem 595 og 865 kroner, mens Save My Face Pillow Le Grand koster mellem 925 og 1095 kroner afhængigt af det betræk, du vælger til de to modeller. Der kommer løbende forhandlere til og så kan du købe dem hos distributøren Wega Beauty i deres egen webshop.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Anne - Sofie A

  Jeg er på min 3die, save my face pude, absolut gladest for den store følte tit de små kørte rundt i løbet af natten.
  Og så skal man ofre det lidt ex. og købe silke betræk det lønner sig håret blir’ mindre fladt. God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg forstår ikke hvordan puden hjælper på nakkesmerter – du ligger vel stadig med hovedet helt skævt i forhold til kroppen, i og med du ligger på maven? Jeg spørger fordi jeg har helt samme problem (udover at være ked af at folde huden sammen hver nat :-/), men alle videoer mv der demonstrerer puden viser folk der ligger på siden. Jeg har undladt at købe puden fordi ligeså god den ser ud til på-siden-sovere, ligeså lidt kan jeg forestille mig hjælpen til på-maven-sovere. Kan du mon forklare hvordan du bruger den eller linke til et foto hvor den anvendes liggende på maven? På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne - Sofie A

  Hej igen. Ang. størrelsen på save my face, så gav den lille mig ofte ondt i nakken fordi den skøjter rundt i løbet af natten. Har derfor nu den store som også rykker rundt, ingen ligger vel pænt i samme stilling en hel nat. Problemet kommer når man går fra side til ryg så der er ikke kun plusser.hilsen Anne – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lyder jo helt genial! Den må på ønskelisten og prøves :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Stine
   Den er absurd god… vælg satin eller silkebetræk, det bliver du med garanteret glad for, i forhold til dine frisurer <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Langsom opstart ét produkt ad gangen