Fredagsfavorit: Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers

Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers i varianten Gothic Girl
05.04.24
Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers i varianten Gothic Girl

Det tog mig længere tid at beslutte, hvilken af varianterne jeg ville fremhæve, end det tog at skrive hele indlægget. Det er jo komplet latterligt… når nu jeg bare ville dele min begejstring for nem og tilgængelig nail art. Hvis du også elsker nail art, så bliver det ikke lettere end med Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers. Der er en del forskellige varianter at vælge mellem. Selvom det måske både er enormt barnligt og fjollet, så gør det her koncept mig en lille smule lykkelig.
Nail art er ikke svært, men det kræver ofte tid, jeg ikke lige tager mig. Ellers er neglene på venstre hånd fine, mens neglene på min højre hånd ligner noget, der er løgn. Det byder min forfængelighed mig sjældent, derfor lader jeg hellere være. Derfor elsker jeg Nail Art Stickers, hvorfor det heller ikke er første gang, jeg har delt noget lignende

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers *

Da jeg var yngre, end jeg er nu, kunne man købe overføringsmærker til neglene. Dem havde jeg en hel skotøjsæske fyldt med. Nu skal man jo ikke græde over spildt mælk… Det er dog mere end én gang, jeg har ærgret mig over, at jeg arkiverede æsken lodret i en rengøringsraptus.
Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers* er på vej til min nærmeste Matas, og jeg GLÆDER mig til at hente dem. Bestillingen lyder på to af hver, af dem jeg synes bedst om… ellers får jeg dem nemlig ikke brugt. Ja, jeg ved godt, at det lyder helt tosset, men sådan virker min hjerne altså. Min mand og jeg har en fejring til gode, og der skal jeg afgjort have drager* på neglene. Hvis du er mere til hjerter*stjerner*, blomster*, eller smileys*, så kan du også finde det.

Sådan bruger du Mini Nail Art Stickers

Det er altså så let, at man kan gøre det selv med venstre hånd… høhø! Du behøver altså ikke at være særligt motorisk begavet.

  • Læg et lag underlak og eventuelt en farve, hvis du ønsker en farvet baggrund for dine valgte Mini Nail Art Stickers.
  • Hvis du bruger gelélak, skal det hærde i lampen. Bruger du almindelig neglelak skal det tørre nok op til, at du ikke laver mærker eller hakker i lakken.
  • For mig er det lettest at placere Mini Nail Art Stickers med en spids pincet. Du kan også sagtens bruge fingrene eller noget helt tredje til at gribe fat i klistermærkerne.
  • Afslut med et eller flere tynde lag overlak. Flere tynde lag holder langt bedre end et tykt lag, uanset hvilken slags lak du bruger. Hvis du bruger gelélak skal den naturligvis hærde i lampen.

Så enkelt er det!

Le Mini Macaron

Kan efterhånden findes flere steder, så du ikke behøver at stole på farvegengivelsen på din skærm. Det er selvfølgelig mest interessant i forhold til lakkerne. Lige nu kan du købe Le Mini Macaron Mini Nail Art Stickers med rabat i Matas, hvor de koster 23,96 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *