Fredagsfavorit: The Ritual of Yozakura

Fredagsfavorit: The Ritual of Yozakura
19.04.24
Fredagsfavorit: The Ritual of Yozakura

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Ritualet er inspireret af traditionen Yozakura, der skulle betyde noget i retning af Midnats Kirsebærblomstfestival. Når kirsebærtræerne blomstrer, samles japanerne i parker og haver efter arbejde for at hygge sig og nyde synet sammen. Omkring midnat bliver træerne oplyst så de sarte lyserøde blomster nærmest syner lilla mod nattehimlen. Det lyder smukt, jeg har desværre ikke set det med mine egne øjne.
The Ritual of Yozakura ¤ er altså mørket, mens lyset og dagen illustreres af den evige bestseller The Ritual of Sakura. I denne serie er der blandt andet blevet lanceret den populære Body Lotion Mousse med Sakura duften. Det er en fin duft, men ikke min favorit fra Rituals… Derfor var jeg faktisk lidt nervøs for om The Ritual of Yozakura ¤ ville falde i min smag. Det gjorde den bestemt, faktisk er jeg allerede lidt træt af, at duften kun er der i en enkelt sæson.

Stor kærlighed til Rituals…

Måske kan man som læser her på bloggen godt blive lidt træt af mine evige anprisninger af Rituals… På den anden side er det vaskeægte kærlighed og begejstring, kan man helt ærligt blive træt af det? I dag er turen kommet til den nye serie The Ritual of Yozakura ¤, som jeg er svært begejstret for. I ”Månedens favoritter: Marts 2024” kunne du læse om Shimmering Body Oil… mens jeg sidder her og skriver er duftlyset tændt. Kroppen er blevet vasket med Foaming Shower Gel og skrubbet blidt med Pink Suger Scrub i badet. Efterfølgende er huden blevet forkælet med Body Serum med niacinamid og derefter med Rich Body Cream. Som bund for nogle af mine dufte er Shimmering Body Oil perfekt… og så er den oven i købet festlig. Med andre ord er serien et hit.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

The Ritual of Yozakura ¤*

I serien finder du syv skønne kropsprodukter og tre produkter til hjemmet. De kommer i den smukkeste lilla emballage. Det er i øvrigt en anden grund til, at jeg holder så meget af den… Hvis ikke den serie er som skabt til mig, så ved jeg snart ikke.

Da jeg ikke har adgang til et badekar, har jeg ikke prøvet Sake Bath Milk, men den dufter himmelsk. Så jeg skal have plaget mig til et bad et eller andet sted… Denne type produkter tager jeg gerne med på hotel, hvor der ofte er lidt mere forkælelse på programmet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *