Fredagsfavorit: By Terry Expert Palette 6. Opulent Star

Fredagsfavorit: By Terry Expert Palette 6. Opulent Star
12.04.24
Fredagsfavorit: By Terry Expert Palette 6. Opulent Star

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Min debut med korrekt dansk ordbrug skal være By Terry Expert Palette 6. Opulent Star ¤. Måske er en øjenskyggepalet ikke er voldsomt ophidsende, det er dog evig kilde til lykke i min makeuptaske. Alligevel har jeg helt bevidst stavet palet forkert i alle de år, vi har blogget. Faktisk har jeg taget tilløb til at stave det rigtigt, siden en af vores bekendte rasede over det på facebook. Der er nogle ord, der bare ikke rigtig er rare på dansk, for mig er palet et af dem.
Mærket By Terry har en særlig plads i mit hjerte, og har haft det i en del år. For nogle år siden var der en FANTASTISK Duo Stick Foundation, som jeg købte lager af, da den udgik. Den var simpelthen så fin, og den lå så pænt på huden. Derfor er denne palet bare én af MANGE favoritter fra mærket.

By Terry Expert Palette 6. Opulent Star ¤

Den smukke palet landede mig bekendt sammen med julekollektionen, og jeg var aldeles solgt med det samme. I By Terry Expert Palette 6. Opulent Star ¤ er der dog flere farver, som, jeg skønnede, kunne indeholde karmin. Det er mit evige problem med smukke paletter, jeg ELSKER lilla og pink nuancer, men jeg kan sjældent tåle dem. Til et event lovede makeupartisten dog at finde ud af det for mig. Svaret var desværre, at jeg skulle undlade at bruge to af øjenskyggerne. Selvom det er lidt svært at se forbi de flotte farver, har jeg faktisk brugt paletten temmelig meget. Det er den lilla i midten og den matte pink nuance nede i højre hjørne, der indeholder karmin. Det er dog alligevel dem, der gav mig inspiration til at få paletten brugt.

Et særligt look

Grunden til, jeg faldt for paletten, er måske mere selve placeringen af de to øjenskygger i paletten. Det er nemlig placeringen og nuancerne, der minder mig rigtig meget om en gammel palet og et særligt look. Det er desværre aldrig lykkedes mig at finde reklamebilledet fra dengang. Alligevel har jeg drømt om at genskabe netop dét look i årevis. Det kommer til mig med jævne mellemrum, men det er aldrig rigtig lykkedes mig at finde de HELT rigtige nuancer. Den lille kvartet i hjørnet vækkede dette minde i mig, så jeg faktisk tror på, at det kan lade sig gøre. Jagten er i hvert fald gået ind… Det kan selvfølgelig være lidt svært at sætte sig ind i, hvor besat man åbenbart kan være af et look. Alligevel er det altså stadig ætset ind i min hukommelse efter femogtyve år… Det siger vel noget?

Mange muligheder

Ovennævnte look skal dog ikke have hele æren for min kærlighed til denne palet. Nuancerne er på alle måder et nik til makeuppen, jeg er ”vokset op med”. Det giver i virkeligheden vildt god mening, at min kærlighed til netop By Terry er så stor. Det er paletter som i gamle dage men i ny og meget bedre kvalitet. Der findes VIRKELIG MANGE utroligt smukke paletter, desværre halter de ofte på den ene eller den anden måde. Der mangler oftest de helt mørke matte skygger, eller også er det blikfanget eller kontrasterne, der er udeladt. Det er selvfølgelig rarest, når man kun behøver én palet. Den kunst kan Terry de Gunzburg til perfektion. Det er altså både sammensætningen, variations- og anvendelsesmulighederne, der får mit hjerte til at banke. Det er alt det og meget mere, der gør By Terry Expert Palette 6. Opulent Star ¤ til favorit.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du kan finde By Terry og denne smukke palet online hos Matas*, Lyko* og Magasin*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *