Fredagsfavorit: Save My Face Pillow

21.02.20
Fredagsfavorit: Save My Face Pillow

Fredagsfavorit: Save My Face Pillow

Produktet er modtaget som anmeldereksemplar

Måske kan du huske, at jeg ønskede mig Save My Face Pillow i julegave et år? Puden har i mange år stået højt på min ønskeseddel. Nu hvor den endelig er min OG til at få fat i… Tør jeg godt skrive min anbefaling.
Generelt bliver jeg træt af påstande om, at det ene eller det andet produkt kan ændre folks liv. At jeg selv har sagt eller skrevet præcis sådan i tidens løb, kan jeg dog ikke sige mig fri for. Selvfølgelig er der produkter, der adskiller sig så markant fra de andre, at det netop er den følelse man har. Sådan er det med Save My Face Pillow. Den er blevet min uundværlige følgesvend. Den er med i kufferten, den er med i sofaen, når jeg en sjælden gang sætter mig og ser TV. Og der går ikke en eneste nat, uden den er med i seng.

Ingen rynker
I tidens løb kan ansigtet godt være lang tid om at finde sin form efter natten… Utallige gange bliver jeg mødt med ”du har da ingen rynker”. Det har jeg selvfølgelig! Jeg siger ikke, at jeg holder mig specielt dårligt… jeg siger bare, at min hud ikke er fredet. De færreste lægger mærke til linjerne med mindre, de ser mig, når jeg lige er vågnet. Udfordringen er, at jeg desværre ikke kan vænne mig af med at sove på maven. Derfor har jeg en linje parallelt med næsen, hvor min hud bliver presset sammen, når jeg krammer hovedpuden. Det og i øvrigt de medfølgende nakkesmerter, er nu fortid. Save My Face Pillow er alt det, jeg håbede på og mere til. Når nu jeg åbenbart ikke kan ændre min sovestilling, kan jeg afhjælpe de konsekvenser den har for mit velvære og min hud.

Stor eller lille
La Petite er den pude, jeg ønskede mig, fordi det er den, jeg kender fra diverse behandlinger. Den er simpelthen helt genial som nakkestøtte. Nu er jeg blevet fuldstændig overbevist, hvorfor jeg har besluttet at købe Le Grand. Mine veninder bliver nok virkelig trætte af at høre den snart, for jeg har ikke holdt mund om den pude, siden jeg fik den. Den bliver anbefalet til alt og alle jeg taler med. Min nakke har det så utroligt meget bedre, og den har ellers ikke haft det rart længe. For at være helt sikker på, at bedringen ikke bare skyldtes bedre søvn, sov jeg uden puden forleden. Det skulle jeg aldrig have gjort… da jeg vågnede havde jeg hold i nakken og migræne fra helvede.

Save My Face Pillow Le Petite koster mellem 595 og 865 kroner, mens Save My Face Pillow Le Grand koster mellem 925 og 1095 kroner afhængigt af det betræk, du vælger til de to modeller. Der kommer løbende forhandlere til og så kan du købe dem hos distributøren Wega Beauty i deres egen webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Anne - Sofie A

Jeg er på min 3die, save my face pude, absolut gladest for den store følte tit de små kørte rundt i løbet af natten.
Og så skal man ofre det lidt ex. og købe silke betræk det lønner sig håret blir’ mindre fladt. God weekend.

Maria

Jeg forstår ikke hvordan puden hjælper på nakkesmerter – du ligger vel stadig med hovedet helt skævt i forhold til kroppen, i og med du ligger på maven? Jeg spørger fordi jeg har helt samme problem (udover at være ked af at folde huden sammen hver nat :-/), men alle videoer mv der demonstrerer puden viser folk der ligger på siden. Jeg har undladt at købe puden fordi ligeså god den ser ud til på-siden-sovere, ligeså lidt kan jeg forestille mig hjælpen til på-maven-sovere. Kan du mon forklare hvordan du bruger den eller linke til et foto hvor den anvendes liggende på maven? På forhånd tak.

Helene Randløv

Hej Maria
Jeg beklager virkelig det sene svar, din kommentar er smuttet for mig. Puden har simpelthen fået vendt mig mere om på siden. Nu har jeg i 43 år forsøgt at vænne mig af med at sove på maven, så det er en ret så overraskende udvikling.
Min højre arm ligger bøjet under puden, enten med albuen i en næsten ret vinkel eller mere 45-50 graders vinkel med albuen pegende væk fra hovedet. Resten af kroppens position minder nok mest om et aflåst sideleje, altså nederste (højre) ben strakt og det andet bøjet.

Anne - Sofie A

Hej igen. Ang. størrelsen på save my face, så gav den lille mig ofte ondt i nakken fordi den skøjter rundt i løbet af natten. Har derfor nu den store som også rykker rundt, ingen ligger vel pænt i samme stilling en hel nat. Problemet kommer når man går fra side til ryg så der er ikke kun plusser.hilsen Anne – Sofie

Helene Randløv

Hej Anne Sofie
Jeg har løst det vil selv at sy betræk (som jeg så tager af og vender hver dag). For jeg får også ondt i nakken af at puderne skøjter rundt.
Kh. Helene

Stine

Den lyder jo helt genial! Den må på ønskelisten og prøves 🙂

Helene Randløv

Hej Stine
Den er absurd god… vælg satin eller silkebetræk, det bliver du med garanteret glad for, i forhold til dine frisurer <3
Kh. Helene

Camilla Westen

Hej, jeg har lige fået puden og er lidt i tvivl. Den ser meget billig ud i indpakningen og puden er helt anderledes end jeg havde forestillet mig – fyldet føles som et vattæppe fra Netto. En pude til den pris havde jeg forventet den kom i en mere “professionel” indpakning og at den føltes mere gedigen, så jeg er helt i tvivl om det er en dårlig kopi. Jeg har ikke brugt den endnu, for jeg ved ikke om jeg skal sende den tilbage. Det kan godt være den er god nok. Hvad var din oplevelse af den inden du brugte den? Mvh Camilla.

Helene Randløv

Hej Camilla
Hvor har du købt puden?
Kh. Helene

Camilla Westen

Jeg har købt den på Amazon, en forhandler der hedder Frownies.

Camilla Westen

Jeg har prøvet den i nat, men kan ikke helt forstå den. Har ondt i nakken og ledt efter en god pude og faldt over anbefalingen her, anti rynker er jo en god sidegevinst, når nu den også skulle være god for nakken. 😀 Men kunne ikke mærke nogen comfort i nakken, synes det var som at sove på en billig vatpude. Jeg er som sagt usikker på om det er en kopi, om jeg bare skal vende mig til den eller om den lille ville være bedre. Eller om den bare ikke er for mig.

Helene Randløv

Hej Camilla
Så kan jeg ikke svare dig på, om det er en rigtig en, du har fået. Den emballage jeg fik min i, er sådan en klassisk pudeemballage: https://www.savemyface.com/la-petite-500-moss-green.html
Sådan en hård gennemsigtig vinylagtig “pose”. Den lille er god, jeg bruger den oven på enten min almindelige pude eller oven på den store SMFP. Den store er ikke høj nok til, at jeg kan sove med den alene, men en billig vatpude… den beskrivelse kan jeg slet ikke genkende.
Kh. Helene

Helle Gleerup Jesbjerg

Jeg har købt den store pude direkte hos forhandleren og jeg er enig i, at den ser billig ud og føles som en billig vatpude. Jeg synes bestemt heller ikke, der er nogen nakkestøtte i den. Den er udmærket til at skåne ansigtet til gengæld. Jeg var mindre hævet i ansigtet mens jeg brugte den. Desværre måtte jeg droppe den, da jeg fik ondt i nakken og ryggen af at bruge den. Synes, det er direkte vildledende at beskrive den som en pude med god støtte til nakken. Og prisen er helt hen i vejret, da materialerne er billige og pudens finish derefter.

Helene Randløv

Hej Helle
Nu ved jeg ikke om det er min beskrivelse, du synes er vildledende? I så fald bør du bide mærke i, at det er den lille pude, jeg beskriver sådan :-). Jeg synes ikke den ser vildt eksklusiv ud, men billig vatpude synes jeg nu heller ikke er en passende beskrivelse.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *