Fredagsfavorit: Pudderdåserne Deocreme Roll-on

22.03.24

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Hvis du ikke lige orker at læse om ananas i egen juice, så skal du bare lukke browseren nu! Pudderdåserne Deocreme Roll-on *$ er vitterligt blevet til i mit ansigts- og ikke mindst mine armhulers sved. Der er blevet trænet, brugt alt for varmt tøj og svedt i en grad, så jeg har følt mig klammere og lugtet værre end nogensinde før. Alt dette samtidig med at jeg har badet mindre, haft hår under armene og skruet op for varmen. Det har ærligt talt været udfordrende. Rejsen mod den endelige Deocreme Roll-on *$ har altså været meget lang… Des større er min glæde over, at det endelig lykkedes, derfor må du trækkes med lidt selvglæde.
Det er ikke nok, at Deocreme Roll-on *$ kan holde mig lugtfri. Det er mindst ligeså vigtigt, at den kan klare et truckerbad! For hånden på hjertet… hvem har ikke brug for det i ny og næ?

Pudderdåserne Deocreme Roll-on *$

Sidste år fandt jeg en tom emballage, der stammede fra Deocreme version et fra januar 2017. Ham den langhårede blev helt bekymret for mig, da jeg brød spontant ud i gråd ved synet af den. Det er vist første gang, jeg for alvor har grædt over et produkt. På daværende tidspunkt havde jeg lige afvist version fireogtyve, så jeg må erkende, at jeg var ved at opgive håbet. Det er virkelig frustrerende, når man har en idé, der bare slet ikke bliver som forventet. Da vi nåede til version syvogtyve var det heldigvis kun konsistensen, der skulle justeres. Der var jeg til gengæld ved at vræle af glæde. Trods forsinkelser og alt muligt andet hurlumhej endte den endelig på hylderne. Det betød også, at jeg selv nåede at løbe tør for den flere uger før lanceringen.

Er det ikke bare en deodorant?

Måske spørger du dig selv, hvordan man kan være SÅ glad for en deodorant. Forleden talte jeg med én, der sagde: ”der er jo så mange gode”. Hvis du har det sådan, så har du altså at sætte pris på, at dem der er, virker for dig. Det er faktisk ikke ret sjovt at lugte… uanset om det er det ene eller det andet sted, der lugter. I takt med at jeg bliver ældre, sveder jeg nogle andre steder på kroppen for eksempel i nakken. Der kommer jeg selvfølgelig ikke til at lugte af armhule, men den syrlige lugt er altså heller ikke ret behagelig. Særligt ikke med bevidstheden om at folk, jeg krammer, bliver mødt af den lugt. Det er en af grundene til, at konsistensen er så cremet, så kan man nemlig bruge den hvor som helst.

Truckerbad

Da vi skrev bagsideteksten til Deocreme Roll-on *$, var vores juridiske konsulent ved at få kaffen galt i halsen. Han mente bestemt ikke, at man kunne skrive sådan på et produkt. Til hans forsvar skal det siges, at han er helt ny i dåselingo… Derfor slog jeg selvfølgelig synonymer op, og jeg kan godt røbe, at det ene er værre end det andet. De fleste ved nok, hvad truckerbad betyder, så det holdt vi fast i.
Når vi lover, at Deocreme Roll-on *$ virker til et truckerbad, så er det selvfølgelig testet i praksis. Hvor mange bade jeg har sprunget over i testfasen, har jeg ikke engang lyst til at prøve at tælle sammen. For at den virker, er det bedst at massere produktet ind i huden i stedet for bare at rulle den på. På den måde er den langt mere effektiv til både at eliminere og forebygge lugt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *