Tirsdagstip: Tag skridtet og bryd tabuet

Fredagsfavorit: GOODIEBOX x Sephora

GOODIEBOX x Sephora

Billede: GOODIEBOX

På mandag om morgenen skal du sidde klar ved de sociale medier og tasterne, hvis du skal have fingrene i boxen GOODIEBOX x Sephora. Der er mange af vores søde læsere, der har skrevet og spurgt ind til indholdet. Og jeg har hele tiden lovet, at det nok skulle komme. Det gør det her. Boxen har GOODIEBOX fyldt i samarbejde med Sephora. Der er faktisk hældt nogle af de mest sælgende produkter ned i en virkelig fin og (Sephora) stribet GOODIEBOX.

Indholdet
Min erfaring med Sephora er, at de går hele vejen, når de først går… I den forstand at der ikke er nogle hurtige hovsa-løsninger. Alle produkterne i GOODIEBOX x Sephora er derfor helt perfekte, når du skal i byen, rejse eller bare overnatte hos en, hvor det er lidt bøvlet med en hel kuffert fuld af makeup. Boxen indeholder tre produkter, jeg bruger fast og nærmest dagligt, det ene af dem er oven i købet full size:

  • BECCA Under Eye Brigtening Corrector (full size): Den har været blandt mine favoritter længe, og den er ofte i brug.
  • Benefit Cosmetics Browvo! Conditioning Primer: Det tog lang tid, før jeg fik prøvet Browvo! Men nu er jeg dybt afhængig. Den giver bare brynene det der ekstra.
  • Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i farven Lolita: Denne nuance er en af dem, der har været meget udsolgt, fordi den er blevet omtalt igen og igen. Den er også fin, men jeg bruger ikke så meget den slags nuancer.
  • MADE IN Sephora Rose Micellar Cleansing Milk (full size): Mange af de andre produkter i denne serie har jeg prøvet, men denne her har jeg altså ikke nået at teste endnu.
  • Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Crayon Eye Liner: Blacquer er min favorit, når der skal bruges sort eyeliner og jeg er så vild med denne lille blyant, at jeg har den i tasken.
  • Too Faced Better than Sex Mascara: Det må være navnet, der gør det, for mascaraen har jeg aldrig forstået. Det er den jeg tager på, når vipperne skal være pæne i ganske kort tid, på mig holder den desværre ikke.

De seks produkter fra GOODIEBOX x Sephora Limited Edition, har en samlet værdi på cirka 605 kroner.
Hvilke af dem har du drømt om at prøve?

GOODIEBOX x Sephora

Sådan gør du
Som nævnt er det altså nu på mandag den 7. august, at boxen bliver sat til salg. Gå ind på sitet under Limited Edition, og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får besked, så snart boxen lander i shoppen. Man skal nemlig være hurtig, da de ofte er udsolgt i en fart. Og jeg tænker at den fine pris på 299 kroner, vil bedrage til at mange klikker forgæves.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Zalando.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Tag skridtet og bryd tabuet