Torsdags top ti: Mors dags gaver fra Emma.dk

Fredagsfavorit: Sephora Kiss me Gloss

Sephora Kiss me Gloss

Med den nye glossvariant i Kiss Me serien er retrolykken gjort. Så enkelt kan det siges, og alligevel er det nødvendigt for mig at knytte lidt flere ord til min begejstring. Gloss i et roll-on format gør bare noget ved mig… Den bliver sikkert smattet og ulækker, men jeg er ligeglad, for den er SÅ fin, og jeg bliver en lille pige med rottehaler og sår på knæene, når jeg står med den i hånden. Det handler ikke om at genleve barndom eller ungdom, mere om de første spæde minder relateret til skønhedsprodukter.

Roll-on til læberne
For nogle år siden var det IsaDora, der lancerede Lip Roller Fruity Gloss, men jeg fik aldrig fat i en af dem, så jeg kan desværre ikke sige så meget om, de levede op til mine forventninger eller ej. Det kan jeg til gengæld roligt love at Sephora Kiss me Gloss gør. Det er nemlig en let gloss, der glider på læberne med en fin og transparent farve, der smitter let af som et såkaldt ”stain”.

Kiss Me Balm
Det er et par år siden Sephora lancerede de fine Kiss Me Balm, som jeg faktisk har været ret glad for. Duften kunne jeg godt undvære, men det er jo en del af konceptet, og på en eller anden måde bliver jeg også lidt lykkelig på den der barnlige måde. Da jeg var barn der i halvfjerdserne og firserne, var man nemlig slet ikke bange for parfume… og produkter til børn duftede af jordbær og alle mulige andre frugter.

Næsten Tutti Frutti
Du finder Sephora Kiss Me Balm i seks fine farver og Sephora Kiss me Gloss bliver lanceret i fem varianter (selvom der umiddelbart mangler en 04):

 • 01 Dreaming of Dessert er en fin lyserød nuance
 • 02 Peach Obsession er en sommerlig mørk fersken nuance
 • 03 Candy Desire er en flot koral nuance
 • 05 Strawberry Passion er en appetitlig rød nuance
 • 06 Soda Addiction er en dyb pink nuance, det er den på billedet og den dufter af rød sodavand <3

Sephora Kiss me Gloss finder du i Sephora, hvor de koster 75 kroner.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Zalando.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

4 kommentarer

 • Helle

  Jeg har længe ledt efter den slags gloss vi havde i 80erne, som vist også var roll-on, der fik læberne til at se ud som om man havde spist en rød sodavandsis og ikke som om man havde ‘rigtig’ lipgloss på.
  Kunne det være den her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Helle
   Hvis det er sådan en du søger, skal du kigge hos The Body Shop efter Lip & Cheek Stain og Benefit, som du kan læse og se mere om her: Benefit Tints & Beams.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Tak for svar :-)
   Når jeg læser mit eget indlæg igen, kan jeg godt forstå hvorfor du anbefaler stains, men den må gerne skinne, den skal bare være transparent, selvom den er farvet. Giver det mening?
   Dem jeg havde som ‘barn’, var i en lille glasbeholder, vist endda med jordbær uden på, med en roll-on kugle, som i deodoranter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Randløv

  AAAhhh, jamen så kan det sagtens være præcis denne, du søger. Der er også flere andre helt transparente gloss, for eksempel testede jeg en til et look forleden. Det var Pür Minerals Lip Gloss Stick, den var altså virkelig god og nem at påføre. Den farve jeg testede var ret mørk, men stadig virkelig fin og transparent.
  Kh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags top ti: Mors dags gaver fra Emma.dk