Nyhed fra IsaDora: Lip Roller Fruity Gloss

12.05.14
IsaDora Lip Roller Fruity Gloss
IsaDora Lip Roller Fruity Gloss
Foto: IsaDora

Denne nyhed må jeg dele med dig! Jeg har altså ikke set dem eller haft fingrene i dem, men den nye Roll-on Lip Gloss: Lip Roller Fruity Gloss fra IsaDora minder mig så meget om min barndoms lipgloss med jordbærsmag.
Måske kan du også selv huske dem? Jeg røg i hvert fald mindst 34 år tilbage i tiden til en særlig gåtur i Frederiksberg Have… Det var nemlig den dag, jeg var så uheldig at tabe min elskede jordbærsmagende lipgloss. Og den selvsamme dag hvor jeg hylede så meget, at jeg fik en ny 😀

Klistret, sød og lækker
Isadora lover holdbar vinyl gloss, transparent farve og frugtsmag for alle pengene. Det lyder ret meget som de fine læbe roll-ons fra min barndom. Håbet om, at de er lidt mindre klistrede, lever dog stadig i mig. Uanset hvad bliver jeg nødt til at eje en om ikke andet så for at gå helt i barndom og sidde med den i hånden og glæde mig over en retro lancering udover det sædvanlige.

En virgin cocktail
Lip Roller Fruity Gloss kommer i fem fine farver, selvom jeg går ud fra, at de er lidt mere afdæmpede end billedet viser… Til hver farve er der en tilhørende smag og du kan næsten selv gætte hvilken ud fra navnene

80- Melon Breeze
81- Berry Cooler
82- Fruit Punch
83- Mango Colada
84- Strawberry Daiquiri
Det lyder jo alt sammen rigtig fint og friskt, så er det bare at finde den smag, du bedst kan lide… farven gør nemlig næppe den helt store forskel.

Her finder du
Lip Roller Fruity Gloss koster cirka 79 kroner og skulle være i butikkerne allerede nu. IsaDora finder du hos Magasin og online hos Nelly.com og i Magasin Webshop, (hvor Lip Roller Fruity Gloss dog ikke er at finde endnu).

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Eva

Søde Pudderdåser
Der er altså noget, der har undret mig længe, og nu spørger jeg !
Hvordan kan det være, i sjældent holder giveaways ? Har i sagt nej til dette ? Det er jo supersjovt for os følgere, og jeg har da vundet flere gange, til min meget store glæde hver gang.
Og, hvorfor har i ikke mødtes med Ole Henriksen, som de andre ? I er da supervalide, nogle af de første til at blogge, og må da have rigtig mange læsere. Han MÅ da kende jer.
????
Hilsen fra en dedikeret fan

Helene Randløv

Hej Eva
Der er så mange, som holder konkurrencer, så det har vi valgt at lade andre om (men lige om lidt kommer der alligevel en…).
Vi sagde nej tak til at mødes med Ole H, ikke fordi vi har noget som helst mod den søde og glade mand, nej… simpelthen fordi vi ikke har lyst til at spilde folks tid, og netop det, var vi nervøse for, da vi af princip ikke bringer interviews.
Håber det var svar nok til at stille nysgerrigheden en stund.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *