Fredagsfavorit: MAC Big Brow Pencil

Lørdagslook: Tropical Garden

Lørdagslook: Tropical Garden

Hen over sommeren har lørdagslooket holdt ferie, fordi det bare har været alt for uoverskueligt at være kreativ midt i alt det her renovering… og selvom jeg nok har haft makeup på lidt oftere, end jeg plejer at have om sommeren, så er det altså ikke lige den sæson, hvor jeg skejer mest ud med makeuppen. Ganske ofte springer jeg for eksempel mascaraen over… og nøjes med en smule konturering af øjet i stedet.

Tropical Garden
Der har været så mange fine sommerlooks i år, faktisk er det flere år siden, jeg har været så vild med de forskellige lanceringer… Her har jeg brugt en palette fra IsaDora, som godt nok minder lidt om en anden af IsaDoras paletter, men den er stadig fin og øjenskyggerne er klarere i farverne. For at få den fulde effekt af de blå og grønne nuancer lagde jeg den smukke og holdbare Delilah Gel Line langs vippekanten.
Efterhånden har jeg lært lektien, og derfor starter jeg kun ganske sjældent med huden…

Lørdagslook: Tropical Garden

Lørdagslook: Tropical Garden

Selvom jeg prøver at beherske mig, så er jeg jo glad for de blå nuancer, så på en eller anden måde er de gode til at snige sig med i mine looks… Hvis du ikke er glad for blå, kan du selvfølgelig bare erstatte den blå øjenskygge med din yndlings nuance.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: MAC Big Brow Pencil