Øjenskygger med chokolade: Too Faced Chocolate Bar, Semi-Sweet og Chocolate Bon Bons

Tirsdagstip: Husk fødderne

Husk fødderne

Billedet er taget på Ni’mat Spa, hvor jeg for første gang nogensinde prøvede deres Fiskespa… mit ansigtsudtryk siger vist det hele…

Kender du det, at man kigger på sine fødder, og tænker… i morgen? Ja… I morgen husker jeg at smøre dem. Men næste aften kigger du igen ned på dine fødder og overbeviser dig selv om, at det godt lige kan vente næste dag. Sådan kan der gå flere uger her hjemme, faktisk går det af og til så galt, at mine tånegle bliver for lange og skærer hul i tåen ved siden af… Så kan det ellers være, at jeg pludselig kan huske at gøre noget, desværre holder min nye gode vane sjældent så længe og et par måneder senere er den gal igen.

Gode vaner
Det kræver uendelig lidt, så med jævne mellemrum griner jeg højt af mig selv, og tager mig sammen. I virkeligheden er der jo ingen gode undskyldninger for at springe den gode og kærlige pleje over. Her til aften kom jeg sent hjem fra en smuttur til Jylland, og alt i mig skreg for bare at slappe af. I stedet gik jeg i køkkenet og blandede lidt kokosolie med sukker og tilsatte et par dråber pebermynteolie. Derefter satte jeg mig ud på badeværelset, og skrubbede fødderne med den skønne kølende blanding.

Mere energi
Der er meget stor forskel på både mit humør, min gang, og naturligvis mange andre ting, hvis mine fødder har det dejligt, i modsætning til når de er knap så velplejede. Og de fleste i min vennekreds og familie har det mere eller mindre på samme måde. Derfor vil jeg skynde mig at minde om den kommende sandalsæson, og håbe på at det er den motivation du (og helt sikkert jeg) skal have, for at komme i gang med fodplejen. Det betaler sig nemlig at have pæne og velplejede undersåtter, fordi det velvære det medfører, påvirker rigtig mange andre ting i dit liv.

Hvis du søger lidt på bloggen, har vi skrevet en del indlæg om fodpleje :-*Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Lise-Lotte

  Åh, jeg er helt med i den båd! Jeg bliver mindet om at pleje mine fødder min. en gang om ugen til pilates, hvor vi ofte bruger en god del af timen på at kigge på vores fødder pga. diverse stræk og positioner. Til sidst ender det med at være så pinligt med grimme fusser, at jeg endelig får taget mig sammen – og hvor er det rart, når fødderne er velplejede og neglene nylakerede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise-Lotte
   Det er også, når jeg skal have skoene af, det er et problem… jeg hader jo strømper, så der er frit udsyn til min glemsomhed >.< :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ér en ret sjov fornemmelse når alle fiskene kommer susende og nipper til en. Heldigvis føles det mere som at dyppe russerne i champagne end som at blive spist langsomt af små fisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Uuuhh jeg synes det var ret slemt. Men jeg er altså også virkelig kilden…

   :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Tak for at jhuske på det. Jeg har normalt en god vane at smøre hver aften… men den har jeg vist glemt, imens fødderne døgnet rundt er gemt i uldsokker.
  Men de fisk, nej, jeg er lige så bange som du ser ud på billedet, og jeg har ikke endang testet det!!!
  Måske bliver jeg nødt til at prøve babyfoot eller hvad det hedder, de er også lidt skræmmende, men man hør de er gode, er de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære HeLene
   Denne vinter har jeg trænet mere end jeg plejer, og det har betydet temmelig mange kilometer i løbeskoene… det har sat sit præg på fødderne.
   Fiskespa er ikke noget, jeg vil anbefale… Jeg så fiskemanden skifte fisk og derfor lod jeg mig overtale, det var frygtelig ubehageligt, fordi jeg er helt absurd kilden.
   Babyfoot kan jeg godt anbefale, især nu hvor tiden med “sokkerne” er blevet kortere. Det var MEGET svært for mig at sidde stille i to timer i hvert fald.
   Læs anmeldelsen her

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinePJ

  Tak for en super blog, som jeg efterhånden har fulgt længe. Ift hård hud på fødderne ved jeg, at I sværger til Matas’ fokus, men hvad tænker I om denne “behandling”?? Det lyder så dejlig nemt, men tror I at al den hårde hud bare vil vende tilbage, som hvis man filede??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Tine
   Du kan læse om Baby Foot her :-*

   Det vil ikke have samme effekt som en fil, da det primært er varmeudviklingen fra friktionen, der laver ballade.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinePJ

  For søren, glemte jo linket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie

  Jeg kom lige forbi en af de der “Normal” butikker og deres version til 40 bops virker fuldstændig som Baby Foot så der er noget at spare der. Til gengæld er der kun et par sokker i

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenskygger med chokolade: Too Faced Chocolate Bar, Semi-Sweet og Chocolate Bon Bons