Anmeldelse: Baby Foot – få ny hud på fødderne

17.05.11
Baby Foot

Baby Foot

Baby Foot er et nyt (på det danske marked) og ret unikt produkt til at eksfoliere og fjerne hård hud på fødderne med. Baby Foot er et japansk produkt, og japanske skønhedsprodukter skal man bestemt ikke kimse af. Det består af to plastik’sokker’, som er fyldt med en gele, som du stikker fødderne ned i. Dem skal du så sidde med i to timer, hvorefter du skyller det af fødderne igen.

Og lad det være sagt med det samme: Hold op hvor det virker! I dag, halvanden uge efter, jeg brugte behandlingen, har jeg fuldstændig skiftet ham på fødderne og har bløde babyfødder.

De første par dage efter, du har haft sokkerne på, sker der ingenting. Men så begynder din hud at skalle af. Det skaller virkelig meget, det er ligesom at skifte ham på fødderne. For at citere min to-årige, der så mine fødder under denne proces: “Mor ulækker, mor i stykker”.

Nej jeg har ikke taget et billede undervejs. Der må være grænser for, hvad jeg vil udsætte jer for. Men hvis I forestiller jer afskalningen efter en virkelig slem solskoldningen (uden den røde, irriterede hud selvfølgelig), så har I det meget godt. De nysgerrige kan se her på denne amerikanske bloggers hjemmeside, der ikke har været for sart til at tage billeder undervejs.

Og resultatet udebliver ikke. Fødderne er fuldstændig som forvandlet bagefter. Jeg er klar til strandsæsonen nu med mine nye fødder.

Hvordan foregår det
Hvis vi kigger på ingredienslisten er der ingen tvivl om, hvad der virker. Der er mælkesyre, frugtsyre, salicylsyre samt carbamid i. Allesammen effektive syrer og ingredienser, der kan eksfoliere huden. Og det er lige det, de gør. Det er de samme syrer, du kender, fra hvis du får lavet peeling på en skønhedsklinik, og det er absolut sikre og effektive ingredienser. Men hvis du oplever irritation eller har sår på foden, skal du selvfølgelig ikke bruge det.

Hvad der derimod IKKE eksfolierer huden eller gør nogensomhelst anden forskel for huden er den bunke æteriske olier, der er tilsat. Men det er vel tilsat for at man kan skrive at produktet er tilsat naturlige ekstrakter. Men vær ikke i tvivl, det er bare parfume, det er ovennævnte kemiske syrer, der virker. Og heldigvis for det, for de virker godt. Men det havde været et endnu bedre produkt uden de 17 naturlige parfumestoffer.

Det, jeg er spændt på, er hvor længe effekten holder, det er jo en ret omstændig proces. Firmaet har fortalt mig, at det holder cirka 3 måneder, hvorefter man skal gentage det, og hvis det passer, så er jeg begejstret. Man skal selvfølgelig i perioden imellem bruge en god fodcreme som for eksempel denne. Jeg ved endnu ikke reelt, hvor længe effekten holder, men jeg skal nok lave et nyt indlæg om et par måneder.

Og så en lille advarsel: I den uge hvor afskalningen står på, har du altså som sagt ikke ret pæne fødder. Så behandlingen skal lige times, det er for eksempel en dårlig idé at bruge den lige et par dage før, du skal til sommerbryllup iført små strop sandaler. Husk også, du ikke skal bruge creme og den slags i perioden, hvor du skaller.

Her kan du købe det
Du kan købe Baby Foot hos Illum, Esthetique og helsekostbutikker og en række andre forhandlere, du kan se her. Den koster 179,95 cirka. Der er også to webshops, der forhandler produktet nemlig www.MyNow.dk og Helstekosten.dk.

Hvad siger I? Er det noget, I kunne finde på at bruge?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
PIa Wagenr

hej, i ville komme med en opfølgning mht. virkningen efter 3 måneder synes jeg ikke jeg kan finde nogen steder ( er sikkert også et gammel indlæg jeg har fundet ;o)

Helene Randløv

Hej Pia
Det holder fint, hvis du husker at smøre i fødderne regelmæssigt efterfølgende. Der er siden dette indlæg, som ganske rigtigt er MEGET gammelt, kommet en ny og forbedret udgave, man kun skal have på i en time. Det er rigtig rart og meget effektivt til at få sandalklare fødder.
Kh. Helene

Trins

Hvis det er så problemfrit, effektivt og nemt, hvorfor går folk så stadig på klinik og betaler for af få ordnet fødder?
Der må være en årsag, et eller andet sted…

Katja Moikjær

Fodterapeuter er fantastisk dygtige mennesker. Jeg gik der selv med en nedgroet tånegl efter min førstefødte. Min farmor går til fodterapet, fordi hun er en gammel dame, der ikke selv kan nå. Der findes rigtig mange fodproblemer, som er langt mere komplicerede end hård hud.

Blenda

Hej ville lige hører hvor længe virker det, kommer den hårde hud igen?

Katja Moikjær

Ja det gør den. Den kommer igen.

Marieol

Røde fødder med eksem er hvad jeg har fået ud af det. De væsker helt i mens huden skræller af. Forfærdeligt

Helene Randløv

Hej Marieol
Det lyder ikke optimalt, har du taget kontakt til forhandleren?
Kh. Helene

Laura Ravnsborg K.

Uhh det ser megaa fristende ud – elsker sådan noget hvor man kan pille huden af (det lyder vildt ulækkert i know) ligesom når man bliver solskoldet og huden begynder at skalle af xD… Men det her ser godt nok lidt mere voldsomt ud, ved faktisk ikke helt om jeg tør 😀 Men ved i om der er nogle af dem der er farlige at bruge? Fandt dem her: https://perfect-body.dk/products/blode-fodder-fod-maske der er lidt billigere, er der nogen herinde der har prøvet dem? Tak på forhånd. Det kunne være fedt hvis i lavede et indlæg mere hvor man kunne se nogle flere resultater 😛 Kh Laura

Helene Randløv

Hej Laura
Ingen af os bruger den længere, nu har vi jo vores fodcreme 😉
Kh. Helene

Pia Juel

Jeg har nogle hårdhuds rifter på hælene er det et problem tror du

Helene Randløv

Hej Pia
Desværre forstår jeg ikke, hvad du mener. Er det hælrevner?
I så fald vil det svie, tror jeg.
KH. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *