Anmeldelse: Baby Foot – få ny hud på fødderne

17.05.11
Baby Foot

Baby Foot

Baby Foot er et nyt (på det danske marked) og ret unikt produkt til at eksfoliere og fjerne hård hud på fødderne med. Baby Foot er et japansk produkt, og japanske skønhedsprodukter skal man bestemt ikke kimse af. Det består af to plastik’sokker’, som er fyldt med en gele, som du stikker fødderne ned i. Dem skal du så sidde med i to timer, hvorefter du skyller det af fødderne igen.

Og lad det være sagt med det samme: Hold op hvor det virker! I dag, halvanden uge efter, jeg brugte behandlingen, har jeg fuldstændig skiftet ham på fødderne og har bløde babyfødder.

De første par dage efter, du har haft sokkerne på, sker der ingenting. Men så begynder din hud at skalle af. Det skaller virkelig meget, det er ligesom at skifte ham på fødderne. For at citere min to-årige, der så mine fødder under denne proces: “Mor ulækker, mor i stykker”.

Nej jeg har ikke taget et billede undervejs. Der må være grænser for, hvad jeg vil udsætte jer for. Men hvis I forestiller jer afskalningen efter en virkelig slem solskoldningen (uden den røde, irriterede hud selvfølgelig), så har I det meget godt. De nysgerrige kan se her på denne amerikanske bloggers hjemmeside, der ikke har været for sart til at tage billeder undervejs.

Og resultatet udebliver ikke. Fødderne er fuldstændig som forvandlet bagefter. Jeg er klar til strandsæsonen nu med mine nye fødder.

Hvordan foregår det
Hvis vi kigger på ingredienslisten er der ingen tvivl om, hvad der virker. Der er mælkesyre, frugtsyre, salicylsyre samt carbamid i. Allesammen effektive syrer og ingredienser, der kan eksfoliere huden. Og det er lige det, de gør. Det er de samme syrer, du kender, fra hvis du får lavet peeling på en skønhedsklinik, og det er absolut sikre og effektive ingredienser. Men hvis du oplever irritation eller har sår på foden, skal du selvfølgelig ikke bruge det.

Hvad der derimod IKKE eksfolierer huden eller gør nogensomhelst anden forskel for huden er den bunke æteriske olier, der er tilsat. Men det er vel tilsat for at man kan skrive at produktet er tilsat naturlige ekstrakter. Men vær ikke i tvivl, det er bare parfume, det er ovennævnte kemiske syrer, der virker. Og heldigvis for det, for de virker godt. Men det havde været et endnu bedre produkt uden de 17 naturlige parfumestoffer.

Det, jeg er spændt på, er hvor længe effekten holder, det er jo en ret omstændig proces. Firmaet har fortalt mig, at det holder cirka 3 måneder, hvorefter man skal gentage det, og hvis det passer, så er jeg begejstret. Man skal selvfølgelig i perioden imellem bruge en god fodcreme som for eksempel denne. Jeg ved endnu ikke reelt, hvor længe effekten holder, men jeg skal nok lave et nyt indlæg om et par måneder.

Og så en lille advarsel: I den uge hvor afskalningen står på, har du altså som sagt ikke ret pæne fødder. Så behandlingen skal lige times, det er for eksempel en dårlig idé at bruge den lige et par dage før, du skal til sommerbryllup iført små strop sandaler. Husk også, du ikke skal bruge creme og den slags i perioden, hvor du skaller.

Her kan du købe det
Du kan købe Baby Foot hos Illum, Esthetique og helsekostbutikker og en række andre forhandlere, du kan se her. Den koster 179,95 cirka. Der er også to webshops, der forhandler produktet nemlig www.MyNow.dk og Helstekosten.dk.

Hvad siger I? Er det noget, I kunne finde på at bruge?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Anne

Hvor mange behandlinger er der til i en pakke?

Pudderdåse Helene

Hej Anne!
Der er et par plastiksokker i pakken, det vil sige til en behandling.
Mvh. Helene

Anne

Og én behandling er hvad der skal til?
Så du røgen, da jeg spurtede over i Illum? 😉

Pudderdåse Helene

Nemlig!! ja, er du vimmer, du er hurtig som lynet 😛

Kristine

Det lyder skønt med baby fødder. Jeg vil høre, om der er nogen af jer, der har foretaget en test inden, som der står man bør gøre??
Vh Kristine

Pudderdåse Katja

Nej, jeg er et dårligt eksempel, det gjorde jeg ikke. 🙂

Pudderdåse Helene

Ja, det gjorde jeg.
Jeg reagerer med voldsomme hævelser og andre spændende reaktioner, hvis jeg ikke kan tåle noget. Derfor er jeg ret striks med noget, som skal sidde i så lang tid.
Mvh. Helene

Christina

Det lyder spændende. Kan det virkelig tage hård hud på hælene? Jeg skal på strandferie om 12 dage, tror du de kan nå at skalle ordentligt af inden, hvis jeg prøver det i aften?:)

Pudderdåse Helene

Hej Christina!
Ja, det skulle du kunne nå inden ferien. Med hensyn til hælene afhænger det nok af mængden af hård hud, men behandlingen vil helt sikkert reducerer den hårde hud væsentligt.
Mvh. Helene

Teresa

Det ser SÅ spændende ud! Jeg faldt også over den blog i linker til for en uges tid siden og jeg blev meeeget nysgerrig, men også ret frastødt. Det ser jo mega klamt ud. Men hvis I tør gøre det, så gør jeg også! Projekt babyfødder og startet!

Pudderdåse Helene

Held og lykke med det Teresa!
Mvh. Helene

Teresa

Cyklede forbi Estetique på Nørrebrogade på vej hjem fra kæresten og så deres Baby Foot plakat i vinduet – og så blev jeg NØDT til at smutte ind og hente en pakke. Så nu sidder jeg lige så fint med plastiksokker på. Det er meeeget underligt! Men om en uge burde de så være pæne at se på. Jeg glæder mig!

Pudderdåse Katja

Vil du høre det værste? Jeg fik besøg, mens jeg sad med mine. Så sad jeg der og blomstrede 😀
Lad mig høre, hvordan det går 🙂

Teresa

Hehe – det håber jeg ikke sker for mig. Sidder i trusser og de der plastiksokker. Not a pretty sight!
Hvor er to timer dog lang tid! Jeg gider ikke sidde her mere!!

Pudderdåse Katja

Lyder yndigt! Du må se hvor langt tilbage i Pudderdåsernes arkiv, man kan læse på to timer :p

Astrid

Det ser dælme spændende ud, men ja, hvor meget er der til i en pakke?

Pudderdåse Helene

Hej Astrid!
Der er til en behandling i hver pakke!
Mvh. Helene

Malene

Jeg væmmes og imponeres på en og samme tid. Men som Teresa skriver, hvis I tør, så gør jeg også. Skal vist bare lige planlægges lidt. Men man skal altså bare sætte en uges tid af til grimme fødder?

Pudderdåse Helene

Hej Malene
Jeg har stadig ikke haft tid. Den næste tid, står i arbejdets tegn, så jeg stikker fødderne i poserne i aften. Jeg håber på lige så godt resultat.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Ja cirka en uge til grimme fødder. Held og lykke 🙂

Estermarie

Det lyder næsten for godt til at være sandt.
Vil se om ikke jeg kan skaffe det hernde eller få det sendt.
Estermarie i Torre del mar, Malaga, Spanien

Pudderdåse Katja

Det er jo et japansk og internationalt produkt, så mon ikke der er en spansk forhandler? Held og lykke 🙂
Og Spanien lyder godt nok dejligt! Bare det var mig.

Nina

Hold da op, det er virkelig værd at prøve. Jeg har døjet med hård hud og tørre fusser i nogle år nu (ser desværre ud til at være arveligt i min familie), så sådan en omgang med “hamskifte” ind imellem ville nok ikke skade! Bare som et supplement til min gode fodcreme 🙂

Pudderdåse Katja

Det er også det, jeg selv tænker 🙂

Maria

Det lyder meget spændende. Jeg plejer hver sommer at tage til en fodterapeut for at få ordnet fødderne så de er sommer klar. Det koster 350kr, så det her er helt klart billigere og så virker det som om det holder længere.

Pudderdåse Katja

Jeg har ikke selv været til fodterapeut for at få fodbehandling, så jeg kan ikke lige sammenligne, men jeg vil meget gerne høre din erfaring, hvis du prøver.
Husk, jeg kan ikke sige noget om, hvor længe effekten rent faktisk holder, det er kun to uger siden, jeg prøvede, så du har kun producentens eget ord ind til videre!

Tanja

Jeg har nu prøvet dem – imorgen er det en uge siden jeg sad med fusserne i blød – og selvom noget af min hud er faldet af, så kan det for mit vedkommende slet ikke måle sig med en fodbehandling hos en fodterapeut.
Måske mine fusser var for stor en mundfuld for poserne, men det er kun min “mindst hårde hud” der er røget” naaammenam 🙂 men jeg vil klart foretrække at gi lidt ekstra og så have lækre fødder og negle i stedet for.

Pudderdåse Katja

Hej Tanja
Tak for dine erfaringer. Nej en fodterapeutbehandling skal man bestemt ikke kimse af.
Kh. Katja

Pia Sabine

Nej hvor sejt!
Det skal helt sikkert afprøves, og hvis det virkeligt er så godt, har jeg også lige et par piger det skal teste det inden deres bryllupper til sommer…sweet <3
<3
Pia Sabine

Pudderdåse Katja

Det er nemlig ret cool. Og ja perfekt inden brylluppet. Bare husk at være i god tid 😀

Sara

Hej piger,
Jeg søgte lige på ebay som jeg altid gør for at se om jeg kan finde et produkt billigere, og fandt det til 120 kr. inkl. porto (free shipping) hos denne sælger http://cgi.ebay.com/Baby-Foot-Deep-Skin-Exfoliation-Peeling-Easy-Pack-NEW-/320526953889?pt=US_Skin_Care&hash=item4aa0e52da1#ht_8093wt_907 ..
Husk dog at sige til sælgeren at han skal nedskrive værdien (= lower the value, hvis du stinker ligeså meget til engelsk som jeg) til 15 USD på pakken så den ikke bliver taget i tolden 🙂 (Varer udenfor EU må max. koste 90 kr. inkl. porto)
Kærlig hilsen
Sara

Pudderdåse Katja

Altid en god ide at tjekke EBay 🙂

Sara

Nemlig! 😀 Der er mange penge at spare 🙂

Annepande

Nej, det er desværre 80 kroner inkl. porto. Afhængig af hvilken person hos skat du får fat i. Nogen siger de 80 er inkl. porto, andre det er uden. Super seriøst må man sige. Altid en god ide at spørge via mail og så gemme mailen.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *