Fredagsfavorit: Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Lørdagslook: Dark Romance

Lørdagslook: Dark Romance

Hvert eneste år når efterårskollektionerne begynder at lande, så kribler det i fingrene for at lege med de ofte mørke farver. De mørke looks er ofte dem jeg vælger for at fremhæve min øjenfarve, det er også især dem, der sørger for at folk komplimenterer netop øjenfarven, så er det altså lidt svært ikke at være fan.
Selvom jeg er stor fortaler for, at man gør som man vil, når det gælder makeup, så er de mørke looks for mit vedkommende forbeholdt de mørke måneder. Det er bare der, jeg er mest festlig… Og så er der altid masser af lejligheder til at tage danseskoene på og svinge skørterne. Trods mine forbehold endte jeg med både mørke læber og øjne i Lørdagslook: Dark Romance.

Dark Romance
En ting er de mørke øjne, en anden ting er de mørke læber. Selvom jeg holder meget af mørke læbestifter, så er det også noget jeg kun bruger, når nætterne bliver længere… Da jeg skulle lægge makeup i dag, opstod der en temmelig uforudset udfordring, jeg havde nemlig glemt mine pensler. Det der med at bruge applikatorer har jeg ikke vanvittig meget rutine i, men så fik jeg da trænet det… Det er altså ikke videre nemt at tone øjenskyggen ud med en applikator, og jeg har dyb respekt, for dem der kan. Af samme grund brugte jeg den ene af læbestifterne som blush…

Lørdagslook: Dark Romance

 • Hud: Med en svamp lagde jeg IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation på kinderne, næsen og i panden. I øjenkrogen, ved næsefløjene og i mundvigene lagde jeg lidt MAC Mineralize Concealer.
 • Kinder: Først lagde jeg Benefit Watt’s Up!(Sephora) på amorbuen samt kind- og brynben. Derefter duppede jeg IsaDora Perfect Moisture Lipstick i farven 176 Bohemian Rose på kindæblet og tonede det ud og op mod hårgrænsen.
 • Bryn: Med den lyse af skyggerne fra Too Faced Brow Envy Brow Shaping & Defining Kit(Sephora) markerede jeg brynene, derefter fikserede jeg farven med voksen.
 • Øjne: Som base for øjenskyggerne brugte jeg Lancôme Ombre Hypnôse Stylo i farven 05 Erika F, den er let at tone ud med fingrene, holder fremragende og så passede farven perfekt til IsaDora Eye Shadow Quartet i farven 03 Urban Green som jeg lagde ovenpå. Det endte meget klassisk med den lyseste nuance i øjenkrogen, derefter de to andre nuancer på øjenlåget og den matte i globelinjen. Den mørkeste af farverne med perlemor lagde jeg også under øjet. IsaDora Smoky Eye Liner i farven 13 Dark Green lagde jeg langs vippekanten på øverste øjenlåg.
 • Vipper: Det er sjovt at lege med fibre ovenpå mascaraen, egentlig troede jeg, at det ville være noget bøvl, når fibrene som her er hvide. Det er det slet ikke, for man kan nemlig ikke se dem, hvis man er uheldig og drysser lidt. Too Faced Better Than False Lashes Extreme! (Sephora) er ekstrem… Her har jeg kun lagt et enkelt lag af fibrene, så det siger sig selv, at du virkelig kan bygge vipperne op, også selv om de fra naturens side er både sparsomme og spinkle.
 • Læber: I læbekanten hele vejen rundt lagde jeg IsaDora Perfect Moisture Lipstick i farven 177 Dark Romance, derefter fyldte jeg ud med IsaDora Perfect Moisture Lipstick i farven 176 Bohemian Rose. IsaDoras læbestifter er meget bløde, cremede og virkelig pigmenterede.

Efterårskollektionen fra IsaDora er allerede i butikkerne, så hvis du kommer forbi Magasin, synes jeg du skal tjekke de smukke grønne nuancer ud. Der er også tre neglelakker, hvoraf den ene matcher de grønne nuancer, og de to andre matcher de læbestifter, jeg har brugt her.
Hvordan bruger du de mørke farver?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

3 kommentarer

 • Det ser vildt godt ud – og tak for udførlig beskrivelse! Det skal jeg klart afprøve selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kære Helene :)
  Kunne det være ved lejlighed at du ville hæfte lidt ord på IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation? Jeg tænker umiddelbart, at det er en foundation til mig pga. farverne og den lette til medium dækning, men jeg er bange for at se “makeuppet”, idet jeg har læst, at den fremhæver tørre spots, ansigtshår og små urenheder :-o
  Knus en fast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Må hellere få krydset af, så jeg får en mail, når I svarer engang :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector