Fredagsfavorit: Vichy Idéal Soleil Bronze

Lørdagslook: Mysterious Edition

Mysterious Edition

I dag havde jeg sat håret… faktisk havde jeg brugt mere end tredive minutter på at krølle det. Min oprindelige plan var nemlig en helt anden, fordi jeg i morges tog en af de utallige helt fjollede tests på facebook, hvor jeg fik at vide, at jeg ved så meget om U.S.A, at jeg praktisk talt bløder blåt, hvidt og rødt. Derfor skulle læberne være røde og øjnene være blå og hvide.
På den anden side er feriesæsonen over os, og håret havde taget lidt mere tid end planlagt, så pludselig havde jeg under femten minutter til at lægge makeuppen og tage billeder. Det er nu også ret relevant at bruge meget få og gode produkter, nu hvor ferietiden er over os.

Perler og hagl!
Selvom det umuligt kun kan være mig, der har haft det åndssvagt varmt i dag, så vil jeg alligevel godt lige forklare min noget aparte frisure og svedperlerne i øjenbrynet. Sædvanligvis tager jeg billeder i et lokale helt oppe under taget, det gjorde jeg også i dag, men for det første havde jeg vildt travlt, for det andet sagde termometret deroppe OTTEOGFYRRE grader…
Min mand grinede fjoget alt i mens, han havde lidt ondt af mig, fordi der bare ikke var noget at gøre, sveden haglede simpelthen af os begge to. Så mit hår klæbede til hovedet og svedperlerne kom lige så hurtigt, som jeg tørrede dem væk. Til sidst opgav jeg… Derfor håber jeg, at du vil tilgive frisuren og ja… sveden.

Mysterious Edition åbent/lukket

Mysterious Edition
Dette look er lagt med et yderst begrænset udvalg af produkter. Det er naturligvis helt bevist i forhold til ferieperioden. Hvor de fleste overvejer alt der kommer i kufferten en ekstra gang. Her er der et eneste ”vådt” produkt, som skal i den gennemsigtige pose i sikkerhedskontrollen i lufthavnen, resten er tørt i hvert fald i Kastrup… (husk at tjekke reglerne i de lufthavne, du skal flyve fra).

 • Hud: Det eneste produkt, jeg har brugt i ansigtet, er Benefit Hello Flawless Custom Powder Cover-Up For Face(Sephora). Pudderet er duppet på med svamp for lidt mere dækning.
 • Kinder: Selvom man skal holde tungen lige i munden, når man tager den fine blush på penslen, så det en meget fin lys koral blush med orange og guld perlemor, der er med i Sephora Palette To Go i Naturel & Intense (Sephora). Den lagde jeg på kindæblet og trak farven op og ud mod tindingen.
 • Øjne: I de sidste par dage har jeg leget med nogle nye eyelinere og de er simpelthen fabelagtige, i dag havde jeg ikke tid til at nøjes med et look med dem, for selvom de er lette at arbejde med, så tørrer de sindssygt hurtigt op og der skal altså arbejdes lidt på sagen, hvis de skal tones pænt ud. Jeg tog hele æsken med på billedet, selvom jeg kun brugte en af de fine eyelinere til dette look. Først lagde jeg Look At Me Mysterious Edition Gel Eyeliner i farven Guardian Angel på hele øjenlåget og tonede den let ud. Derefter lagde jeg den lyse beige fra Sephora Palette To Go i Naturel & Intense (Sephora) på hele øjenlåget, den grå nuance med perlemor i globelinjen og under nederste vippekant. Langs øverste vippekant lagde jeg den sorte øjenskygge som eyeliner.
 • Bryn: Det er længe siden jeg har haft i Clinique Instant Lift For Brows, som både indeholder en blyant til øjenbrynene og en highlighter.
 • Vipper: På vipperne er det et par lag af Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’.
 • Læber: Først lagde jeg den røde gloss fra Sephora Palette To Go i Naturel & Intense (Sephora) på læberne, derefter lagde jeg den lyserøde på midten af læberne både på over og underlæben.
 • Briller: Linjen fra Carlottas Village hedder Heavy Metal, stellet hedder Hero og farven hedder C4 Gold.

Mysterious Edition produkter

Det er nok det look her på bloggen, hvor jeg har anvendt færrest produkter og samtidig lagt hurtigst. Det synes jeg egentlig er ret relevant, fordi det også vidner om, at det kan gå rigtig hurtigt, og man ikke altid behøver et hav af produkter for at se fin ud i en fart.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Stine

  Det øjenskyggelook må jeg kunne kopiere med min Gosh shadowstick i lyserød og min Nars Kalahari duo. Jeg er imponeret over at du fik makeup på i går. Nøj det var (dejligt) varmt :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hey Stine
   Det var ærlig talt også en pinsel at have makeup på… Altså jeg er ikke fan af varme overhovedet, til gengæld brokker jeg mig aldrig over vinteren :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Og jeg har det lige omvendt :-D. Kh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Herligt, jeg glæder mig over at de fleste er i så meget bedre humør, når solen skinner :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Vichy Idéal Soleil Bronze